nyuszifül Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Nem duma az. De te még jól is viseled. Van, aki önhergelő. Na, egy olyan, ha belevágna abba, amibe Te, már rég a pszichiátrián lenne agyonra gyógyszerezve, lekötve, az ágyon ráccsal. :unsure: Örülök, hogy ezt mondod. Hiába te elég jól ismersz ahhoz, hogy tudd mi zajlott, zajlik bennem! :blink: Mackó!hazahoztam a sörödet a kertből....majd nálam valamikor átveheted, vagy elfogyaszthatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 :unsure: Örülök, hogy ezt mondod. Hiába te elég jól ismersz ahhoz, hogy tudd mi zajlott, zajlik bennem! ;) Na ja. Amúgy is stresszes egy felújítás, nemhogy még ennyi szopással... Mackó! Hazahoztam a sörödet a kertből....majd nálam valamikor átveheted, vagy elfogyaszthatod ;) Hé, itt valami érzéki csalódás lesz! Az nem az én söröm??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Hé, itt valami érzéki csalódás lesz! Az nem az én söröm??? :blink: Kizárt dolog! Alkoholmentes :unsure: (bocs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Akkor tényleg övé. Akárcsak a bocs! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nyuszi! Milyen sör? Alkoholmentes maradt még ott? :unsure: Nyugalom... én most NFS carbonozgatok... lassan kivégzem a játékot... ettől kicsit erősebbnek gondoltam azért... ;) de legalább nyugodt vagyok, mert majdnem minden azonnal sikerül benne. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Én a játékoktól is csak a falra mászok...de legalább nem vagyok depis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nyugalom... én most NFS carbonozgatok... lassan kivégzem a játékot... ettől kicsit erősebbnek gondoltam azért... ;) de legalább nyugodt vagyok, mert majdnem minden azonnal sikerül benne. :unsure: azt holnap akár postára is adhatnád nekem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 azt holnap akár postára is adhatnád nekem :unsure: a postával félő, hogy megsérülne a lemez... nincs senki a közeledben, akitől elkérhetnéd kipróbálásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 a postával félő, hogy megsérülne a lemez... nincs senki a közeledben, akitől elkérhetnéd kipróbálásra? de van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 de van :unsure: me ha nem lett volna, akkor küldtem volna. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 estét! iszonyat pörgős boldog és idegesítő hétvégén vagyok túl :unsure: de sebaj,jön a hétfő,és még jobban elcseszi a maradék életkedvem is...yipíííííííí sajna a hó nem maradt meg,helyette van "kellemes" hőfok,no meg nem kevés eső... remélem veletek minden OK! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 MI rendben vagyunk... mondjuk az este kicsikét be voltam parázva, mikor a szakadó hóesésben ellindultam dolgozni a nyárigumikkal felvértezett vectrával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 MI rendben vagyunk... mondjuk az este kicsikét be voltam parázva, mikor a szakadó hóesésben ellindultam dolgozni a nyárigumikkal felvértezett vectrával. menet közben még eldöcög,de elindulni nagyon szar hóban,havas úton nyári gumival... nekem eddig nagyon tetszik a téligumim :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Én is próbáltam a hipnózisos cuccot, nekem nem jött be, pedig nagyon át próbáltam érezni. Engem a migréntől szabadított volna meg. De csak volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 pááááriii tájmmmmm :unsure: hol vagytok farosokkkkkkkk? bár esőben mi is királyak vagyunk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 ha senki,akkor megyek :unsure: jobb éjt mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2006 Hello, alig várom, hogy átköltözzek, akkor nem lesz korai, akaratomon kíüli ébredés, amiatt, hogy vkinek csörög a telefonja, vagy krákog, nem lesz foglalt a wc... :unsure: ááá, és már nem sok idő :blink: asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Hello, alig várom, hogy átköltözzek, akkor nem lesz korai, akaratomon kíüli ébredés, amiatt, hogy vkinek csörög a telefonja, vagy krákog, nem lesz foglalt a wc... :unsure: ááá, és már nem sok idő :blink: asszem Ezek szerint a szüleidtől elfelé költözöl Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Hello, alig várom, hogy átköltözzek, akkor nem lesz korai, akaratomon kíüli ébredés, amiatt, hogy vkinek csörög a telefonja, vagy krákog, nem lesz foglalt a wc... :unsure: ááá, és már nem sok idő :blink: asszem talán így lesz,talán nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2006 Ezek szerint a szüleidtől elfelé költözöl :unsure: IGEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 És nézd a vigyort az arcán, hogy örül neki! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2006 talán így lesz,talán nem nekem megéri várni, és szerintem a helyemben más is így lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 nekem megéri várni, és szerintem a helyemben más is így lenne én nem erről beszéltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2006 És nézd a vigyort az arcán, hogy örül neki! :blink: imádom őket, na de.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 nekem megéri várni, és szerintem a helyemben más is így lenne Nehéz dolgo, akik a legközelebb állnak az emberhez, azok tudják a legjobban zavarni :-// Voltam most távoli rokonoknál, sokat megtettem, hogy nekik jobb legyen (PC téma) de most miután eljöttem, megkaptam, hogy elbasztam mindent, holott mindent úgy csináltam, ahogy akarták, és jó is. Most eléggé rosszul érzem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts