szabot Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 mikor jössz akkor erre? Nem tudok időpontot mondani. Odafelé nem lesz időm megállni. Vissza meg attól függ, hogy mikor indulok, mert 2-re itthon kell lennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 jó reggelt! Tomi! bármi van, szólj! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 A fene vigye a hideget! Bocsi Sanyi! ;) :unsure: ;) Aki annyira a seggére enged fék nélkül, annak elnézem. ;) Akkor most hentes nélkül vagyunk? Hm, na szétnézek az ismerősök között... Az nagyon jó lenne! Meg akkor cucc is kellene, mert nekünk nincs. Sanyi, ha BMW cucc kell, akkor szólj. Van BMW-s ismerősöm. Egy bontanivaló E30 ott áll az udvarán, abból termeli az alkatrészt a guruló verzióhoz. :blink: ... Sanyi, én is most néztem meg az új Hazárd megye lordjait. Nagyon bejött a film! Azért én a Corsa-val nem próbálkozom kilinccsel előre menni. A BMW cucc nem lenne jó, mert mint írtad, az E30, viszont az négycsavaros. Nekem E36 kellene. Bár, lehet, hogy a padlólemez, diffi, meg a féltengelyek, plusz a fékek jól jönnének. De Rolinak van egy BMW bontós ismerőse, úgyhogy először ott próbálkozom. A másik: maga a film szerintem elég gagyi, a régiben Daisy-nek azért nem csak annyi volt a szerepe, hogy bárgyún vigyorog, és domborít, és Bo sem volt ilyen lüke, de a vezetés része eléggé tűzbehozott. A körforgalmas részt tuti begyakorlom! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Aki annyira a seggére enged fék nélkül, annak elnézem. ;) :unsure: Jóreggeltet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Jóreggelt neked is! :blink: Nem bonyolult a történet. P.ladánytól együtt mentem Tomival Debrecenbe a múltkor, és ő előzgetett, meg lassítgatott, miközben az én autómon alig volt fék (most sem igazán van). Úgyhogy bátor a srác! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Na de azt is tedd hozzá Sanyi, hogy mindenki úgy hitte, hogy megcsináltátok a féket! :blink: És csak Debrecenben derült ki, amikor rákérdeztem, hogy mégse... Tomi lassan mindenkit feljelenthetne veszélyeztetésért... :unsure: múltkor engem is, aztán téged is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Én nem veszélyeztettem, tudtam, hogy nincs fékem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 de ő nem tudta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Arról én nem tehetek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 túltárgyalva... mondjuk az én esetemet én se tudtam. :blink: elmentem aludni... majd új lapon jövök... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Csá! Akkor lapozzunk! :unsure: Már fel is kelhetsz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Csá! Akkor lapozzunk! :blink: Már fel is kelhetsz! ;) hát azt hittem, hogy többet kell lapozzak. :unsure: A jelek szerint mindenki más pihen rajtunk kívül... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nincs valakinek egy iwiw meghívója a számomra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 legyetek óvatosak a palival! :blink: én már 1et elküldtem... csak mellé ment! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 legyetek óvatosak a palival! ;) én már 1et elküldtem... csak mellé ment! :unsure: Elöbb mondtad, hogy közös erővel sikerült :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 na igen... benne voltam én is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Úgyfest kapom már ;) Remélem most sikerül hibátlanul leírnom az email címem :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Úgyfest kapom már ;) Remélem most sikerül hibátlanul leírnom az email címem :blink: ;) Ha mégsem, szólj, nekem is meg a klubnak is van még meghívója :P Mackó, pihenésnek nem nevezném ;) , egész nap kint voltam, meló volt, mos tértem haza...és még mennem kéne a lakásba takaírtani, de hulla vagyok.És holnap hétfő utááááálom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Ha mégsem, szólj, nekem is meg a klubnak is van még meghívója :P Mackó, pihenésnek nem nevezném ;) , egész nap kint voltam, meló volt, mos tértem haza...és még mennem kéne a lakásba takaírtani, de hulla vagyok.És holnap hétfő utááááálom :unsure: THX, de ezt most kivételesen sikerült, most nem írtam el az email címem :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 THX, de ezt most kivételesen sikerült, most nem írtam el az email címem :unsure: :blink: ;) :P ok, valami lehet a levegőben ma, ezek szerint ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Az előbb elkezdtem egy regressziós hipnózist. De amikor már 8 perce a csóka csak annyit mond, hogy lazíts, fogtam és kikapcsoltam. Nem nekem való az ilyesmi. Úgyhogy a nagy nyugalom helyett épp a Fear Factory hörög a fülembe. Ez való nekem, nem a nyugalom. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 :blink: Hipnózis....sosem mertem kipróbálni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Belevágtam, de marha idegesítő. Egy asztmásnak nem nagyon lehet olyat mondani, hogy végy akkora levegőt, amekkorát csak tudsz, mert még beledöglik. De nem ez hergelt igazán. Ha valaki azt mondja, hogy nyugodjak meg, no, az idegesít fel a legjobban. Egyébként akik kipróbálták, és végigcsinálták, azok mind nagyon dícsérik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2006 Mostanában rám is rámférne valami csodatévő, nyugtató izé.....eléggé ingerült vagyok mostanában....bár van mivel magyaráznom, de sokan annyit mondanak, ez csak duma.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nem duma az. De te még jól is viseled. Van, aki önhergelő. Na, egy olyan, ha belevágna abba, amibe Te, már rég a pszichiátrián lenne agyonra gyógyszerezve, lekötve, az ágyon ráccsal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts