nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Upps, most jut eszembe, Nekem meg a rendszergazda kitörölte a múltkor...na majd vissaz is írom már, bár amennyit mosatnság fent vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Tényleg, Sanyi, mi van akkor a hentessel? vagy az a múltkori csak kamubeszólás volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Nem, ma telefonáltam haza. Tényleg nincs... Nem ér rá senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Upps, most jut eszembe, Nekem meg a rendszergazda kitörölte a múltkor...na majd vissaz is írom már, bár amennyit mosatnság fent vagyok :unsure: Mer miisvolt? Sanyi te most hol is vagy? Fehéváron vannak szüleid, te meg túrkevén? Ja nem frodítva :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Nem, ma telefonáltam haza. Tényleg nincs... Nem ér rá senki. És egy héttel ha előrébb hozzuk? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Az nem megy. Előjegyzés van, a notesz már tele, visszafele semmi esély. Csak későbbre lehetne tolni, azt is csak úgy, hogy melyik hétvégéje szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 ez így nem hangzik túl jól... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Az nem megy. Előjegyzés van, a notesz már tele, visszafele semmi esély. Csak későbbre lehetne tolni, azt is csak úgy, hogy melyik hétvégéje szabad. Hmm9-ben maradtunk, akkor toljuk későőbre?, de már csak egy héttel lehet akkor is, utána már Karácsony, jesszus, már?????????? :blink: Ja, és esik a hó.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Igen, tudom. Az a baj, hogy más hentest nem igazán ismerünk. Anyuék egy fickót megkérdeztek, de ő sem ér rá. Egyre parásabb a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 ááááá... csupa hó a veki!!!! ááááá még nincs fent a téligumi... ááááá Sanyi! Bocs. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Hümmm..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Igen, tudom. Az a baj, hogy más hentest nem igazán ismerünk. Anyuék egy fickót megkérdeztek, de ő sem ér rá. Egyre parásabb a dolog. Gondolom akkor már tele van neki a december. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Hümmm..... :unsure: Ezt nézd meg Sanyi! Ha esetleg a futómű project mégis úszna... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Annyira bízom a srácokban, hogy kizárt dolog, hogy ne jönne össze. Nem tudom, ki hogy van a Calibrákkal, de nekem eleve nem jönnek be. No de hogy ennyire elb@ssza valaki, az már félelmetes. Íme Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Hello,mostanában sajnos keveset tudok itt lenni :unsure: ,de igyexem! Most itt a cégnél csak az a biztos,hogy semmi sem biztos,minden héten mást mondanak,már nem is foglalkozom vele majd megmondják a tutit mikor már muszáj törvényileg!Úgy néz ki,hogy Nov 16.-tól Februárig Pesten fogok tanulni minden csütörtökön 10-17 óráig,ha minden igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Ja, és esik a hó.... :unsure: Az a helyzet, hogy besenyőtelken, és itt pesten már esett is mí, meg tegnap. Annyira bízom a srácokban, hogy kizárt dolog, hogy ne jönne össze. Nem tudom, ki hogy van a Calibrákkal, de nekem eleve nem jönnek be. No de hogy ennyire elb@ssza valaki, az már félelmetes. Íme Egyetértek, én azért jól meg tudnék csinálni egy calibrát (nem csak egy kadett ráépítésével) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Jó messze kerültél. Pihengetsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Jó messze kerültél. Pihengetsz? A másik kadett, amiből folyton cuccokért megyek ott van a szlovák határnál, anyum meg budán, ide is eljöttem napelem ügyben, meg veszek egy magánemberkétől mzts blokkot a simómba 8ezerért :-)) kielégítettelek :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 A másik kadett, amiből folyton cuccokért megyek ott van a szlovák határnál, anyum meg budán, ide is eljöttem napelem ügyben, meg veszek egy magánemberkétől mzts blokkot a simómba 8ezerért :-)) kielégítettelek :-)) :unsure: nem is hiszed, mennyire :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 :unsure: nem is hiszed, mennyire :P neked ennyi is elég? :blink: ;) akkor már mindent értek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 neked ennyi is elég? :unsure: :blink: akkor már mindent értek ;) még szerencse, hogy csak érteni értesz mindent, nem pedig tudsz mindent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 még szerencse, hogy csak érteni értesz mindent, nem pedig tudsz mindent :blink: hááát ez elég gyenge válasz volt. de meg sem lepődök :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 hááát ez elég gyenge válasz volt. de meg sem lepődök :unsure: ;) Tomi én a helyedben törekednék arra hogy tudjak mindent,vagy legalább is hogy a Nyuszi azt mondja hogy tudok mindent :blink: Az kielégítene téged is mint válasz,meg őt is ha télleg tudnál mindent...vagy ehhez már késő van? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 A fene vigye a hideget! Bocsi Sanyi! ;) :unsure: :P Akkor most hentes nélkül vagyunk? Hm, na szétnézek az ismerősök között... Sanyi, ha BMW cucc kell, akkor szólj. Van BMW-s ismerősöm. Egy bontanivaló E30 ott áll az udvarán, abból termeli az alkatrészt a guruló verzióhoz. :blink: A képre eddig vártam. A haver egyszerűen nem ér rá szerkesztgetni. ;) Már nyitom a photoshop-ot és összedobok valamit. Mackó, ha ráérsz, akkor klikkelgethetnél te is a photoshop-ban. Sanyi, én is most néztem meg az új Hazárd megye lordjait. Nagyon bejött a film! Azért én a Corsa-val nem próbálkozom kilinccsel előre menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Tomi! Most épp fent vagyok, no de melóból... Holnap, vagy holnapután meglátjuk.... mikor jössz akkor erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts