mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Ez a 11700.ik hsz. vagy nem erre pályáztatok? :blink: Csak arra, hogy új lapra tartozzon a fáradtságomról szóló hozzászólás. ;) Hogy én még miért nem alszom? :unsure: há nem vok normális.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Már fáradtságról sem szabad írni? :unsure: Azt hittem, csak a hidegről való panaszkodást kell titkolni a Sanyitól. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 titkolja a nyavaja... huh... ezt így kell írni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Szerintem LY.... nem biztos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 fáradt vagyok... ideje aludni... na jóccakát! :unsure: Majd leszek, ha kialudtam magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Nem kell it semmit titkolni, csak Laci azt írta, hogy: én még fáradt is... de az már más lapra tartozik Ezért azt szerettem volna, hogy a válasza már új lapra kerüljön, de elszámoltam kettővel. :unsure: A hidegről, és a fázásról meg annyit, hogy a tél erről szól... fáradt vagyok... ideje aludni... Aludj jól Laci, remélem az, hogy kipihented-e magad, már megint egy új lapra tartozik majd. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 A hidegről, és a fázásról meg annyit, hogy a tél erről szól... nem tudom mit szeretsz te ebben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 nem tudom mit szeretsz te ebben :unsure: Nem szeretem én sem, de minek nyavajogni miatta állandóan, amikor mindenkinek ugyanolyan szar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 De így legalább mindig visszaírsz valamit, ha ezt leírjuk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 lécci írjatok, hogy mielőbb fel tudjak kelni... hogy valami már megint más lapra tartozzon. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 De így legalább mindig visszaírsz valamit, ha ezt leírjuk. :blink: én még nem mondtam neki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Ja, hogy erről szól a játék! :unsure: Akkor elárulom, hogy a másik, amire ugrok, az az, ha valaki állandóan feleslegesen bocsánatot, meg elnézést kér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Ja, hogy erről szól a játék! :blink: Akkor elárulom, hogy a másik, amire ugrok, az az, ha valaki állandóan feleslegesen bocsánatot, meg elnézést kér... bocsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Valahogy éreztem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 lécci írjatok még... mert így fáradt maradok! :unsure: és bocsi, bocsi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Helooooooooooooooooo :unsure: konyha, és plafonok kifestve, már jó festékszag van mindenhol ;) Ma megtaláltam végre a padlóburkolót is a szobákba, asszem jól haladunk :P HOBi viszont furán viselkedik, nagyon nem tetszik...adok még neki pár tesztnapot,a ztán beszámolok, még mielőtt megkérdeznétek mi van vele ;) (mert úgysem tudom megmondani, csak.... :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 eztete nem szeressem hallani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 eztete nem szeressem hallani.... Elhiheted én sem ;) Bár jobabn értenék a kocsikhoz... :unsure: Na mindegy, most értem haza, úgy el van borulva, lehet esni fog a hó...sajnapedig annyi dolgom lenne. Délután meg sétálni indultam a Nagyerdőre, de aztán a hideg miatta Termálfürdőbe menekültem :blink: De nem fürödtempedig lehet jobb lett volna, mert itthon, azaz a szülőknél ma szétvertük a fürdőszobát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 akkor fürödj otthon! :unsure: vagy még annyira nincs az kész? ui: HOBi-t meg ha majd véletlen összefutnánk, megfülelem. Vagy sasolom... vagy majd Tamás! akár. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Sziasztok jó estét, tudtok-e segíteni nekem, vasconasrác címe kéne, vagy telszáma, vagyis elég lenne annyi, hogy ha nem pesti, hogy "nem pesti",csak mert most véletlenül felsurrantam, és itt leszek holnapő is, namind1, hosszú Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Sziasztok jó estét, tudtok-e segíteni nekem, vasconasrác címe kéne, vagy telszáma, vagyis elég lenne annyi, hogy ha nem pesti, hogy "nem pesti",csak mert most véletlenül felsurrantam, és itt leszek holnapő is, namind1, hosszú Nem pesti. :blink: ui: Ám nagyon sok klubtag pesti! Mint pl. Gelko is! Nomeg sokan mások is! ;) Kiccsikó-Kiscsávóról már nem is beszélve. De ő meg az előbb még a szüleinél volt. De megy vissza majd. Ja, és akkor kipihentem magam! :unsure: hogy más lapra tartozzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 akkor fürödj otthon! :P vagy még annyira nincs az kész? De igen :unsure: :blink: ;) A fürdőszobám már napok óta készen van, szép, szerintem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Opel-BMW aszhallottam, a Bömös, és a blicc naon közel állnak egymáshoz sok dologban kösz macksókajt, és azt esetleg tuod, hogy meik vásosból való, hátha útba esik, konkrétan vele lenne kis megdumcsim, megqqcs ótóban (ne mán megint változott bull, az avataron megibn variálni kell :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Háááát, nem tudom, hogy Zalalövő merre esne neked útba... De MSN-en most is fenn van, ott elérheted. Ja, nem. Be van jelentkezve, de "nincs a gépnél" a titulus... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Háááát, nem tudom, hogy Zalalövő merre esne neked útba... De MSN-en most is fenn van, ott elérheted. Ja, nem. Be van jelentkezve, de "nincs a gépnél" a titulus... sörössanyi csókolom eszqkk, rohadtjó boltot találtam itt pesten http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...kZaUFZrWnNOUT09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts