mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Srácok! Otthon van egy kis zűr! Nem érnek rá a hentesek! ajjaj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Lujdzsi, te említetted, hogy neked ez a szakmád. Be tudnád vállalni? Kis honoráriumért persze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 utána meg találkoztam Nyuszival a kereszteződésben ;) na jah, és észre sem vettél, hiába dudáltam!úgy látom előre kell raknom a matricát, vagy szőkére festetni a hajam :blink: Utálom a telet! Az előbb meg egy vaksi rámhúzta a kocsit....index nélkül bevágott elém...a lotyó aki mellette ült is annyira vaksi volt hogy nem látta hogy ott megyek?még jó hogy jók a reflexeim, azta rézfánfütyülős teringettét :unsure: De legalább vetetm egy lámpát a lakásba, és csórtam egy csomó festékmintát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 csórtál??? teeee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 csórtál??? teeee? hát...ööö.. gyűjtögettem :unsure: persze engedéllyel :blink: ja és kész vannak a vizes munkálatok, jó mi? ;) glettelve a fal, hamarosan festik, ééééééésssss parketta és kész ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 lakásavató mikor lesz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 na jah, és észre sem vettél, hiába dudáltam!úgy látom előre kell raknom a matricát, vagy szőkére festetni a hajam :unsure: épp a kikanyarodással voltam elfoglalva :blink: gondolom nem örültél volna,ha neked kanyarodok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 épp a kikanyarodással voltam elfoglalva :blink: gondolom nem örültél volna,ha neked kanyarodok ;) családon belül maradt volna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 családon belül maradt volna :unsure: pöerszeeeeeeeee ;) azt láttam hogy valami sötét színű koszos autó volt...de mondom már nem állítom le,hogy csókolom,lemossam,vagy ennek már mindegy? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 lakásavató mikor lesz? :unsure: jövőre :blink: épp a kikanyarodással voltam elfoglalva ;) gondolom nem örültél volna,ha neked kanyarodok ;) hát elég béna vagy, ha két sáv kell egy kikanyarodsához abba az irányba :P halljátok, a baumaxba egy csomó tök havas kocsi érkezett, hol eshetett ennyire, két zsák csemperagasztó maradhat a kocsiban éjejlre, vagy hozzam fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 pöerszeeeeeeeee ;) azt láttam hogy valami sötét színű koszos autó volt...de mondom már nem állítom le,hogy csókolom,lemossam,vagy ennek már mindegy? :unsure: hú de merész valaki! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 jövőre :blink: hát elég béna vagy, ha két sáv kell egy kikanyarodsához abba az irányba ;) halljátok, a baumaxba egy csomó tök havas kocsi érkezett, hol eshetett ennyire, két zsák csemperagasztó maradhat a kocsiban éjejlre, vagy hozzam fel? igen,két sáv kellett volna,ha téged csodállak kikanyarodás közben... ;) azt ne mond,hogy nem voltál akkor kint,amikor SZAKADT a hó! nálunk az udvaron egy pici meg is maradt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 halljátok, a baumaxba egy csomó tök havas kocsi érkezett, hol eshetett ennyire, két zsák csemperagasztó maradhat a kocsiban éjejlre, vagy hozzam fel? az úton eshetett, ahol jöttek. :blink: és maradhat... csak nem akar senki burkolni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 igen,két sáv kellett volna,ha téged csodállak kikanyarodás közben... :blink: azt ne mond,hogy nem voltál akkor kint,amikor SZAKADT a hó! nálunk az udvaron egy pici meg is maradt :unsure: du négy előtt esett, dde most az előbb.....annyira nem esett mint azkon látszott Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 hú de merész valaki! :unsure: :blink: igen tisztelt bíró úr,az úgy vót..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 az úton eshetett, ahol jöttek. ;) és maradhat... csak nem akar senki burkolni... :blink: nem is amiatt, hanem, hogy a súly, meg iylenek.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 nem is amiatt, hanem, hogy a súly, meg iylenek.... :unsure: ültetett astra powaaaa :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 _egy csomó vendég olvas minket...de akkor meg miért nem írnak? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 nem is amiatt, hanem, hogy a súly, meg iylenek.... :unsure: ugye te most viccelsz! :blink: 2 zsák súly egy HOBinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 ültetett astra powaaaa :blink: HOBi nincs ültetve!!!! hányszor mondjam? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 _egy csomó vendég olvas minket...de akkor meg miért nem írnak? :unsure: most egyet se látok... hirtelen eliszkoltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 HOBi nincs ültetve!!!! hányszor mondjam? :blink: de most benne van két zsák :unsure: arra írtam,hogy ha benne marad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 _egy csomó vendég olvas minket...de akkor meg miért nem írnak? :unsure: Mer' annyit írtok, hogy nem győzök olvasni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 ugye te most viccelsz! :blink: 2 zsák súly egy HOBinak? ;) tudod, hogy még a családot sem szívesen engedem bele... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 ugye te most viccelsz! :blink: 2 zsák súly egy HOBinak? hobinak nem is,de ha fel kell vinni,akkor valakinek nehéz lesz :unsure: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts