adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Az enyém 8 hangszórós (gyári) és én meg vagyok vele elégedve. :blink: Persze, egy kis ne mán még jól jönne, na, de vegyem el a hsaznos térből?? nekem kettő van gyárilag,de vettem már hátra is,gyárit,kb három hónapja,de odáig soha nem jutok el,hogy beszereltessem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Mennyi volt a legllcsóbb G búra? Nekem is kéne...... Már megint átírta a basszzust ne mán-ra!!!!!!!!!!! Közben láttam a választ, 14 000.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Már megint átírta a basszzust ne mán-ra!!!!!!!!!!! én is csak nézem,hogy milyen ne mán :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Mennyi volt a legllcsóbb G búra? Nekem is kéne...... Már megint átírta a basszzust ne mán-ra!!!!!!!!!!! Közben láttam a választ, 14 000.... Jaja, 13700 kedvezménnyel. Amúgy 22600 a gyári kedvezmény nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 Most volt itt egy fitaalember, fotográfus, kaptam tőle egy szép képet a Nagytemplomról, fotokiállítása lesz. TÖK SZÉP Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Most volt itt egy fitaalember, fotográfus, kaptam tőle egy szép képet a Nagytemplomról, fotokiállítása lesz. TÖK SZÉP a fiatalok már csak ilyenek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 a fiatalok már csak ilyenek :unsure: :blink: a képre értettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 :unsure: a képre értettem én is ;) mert csak a fiatalok adnak profi dolgaikból mintát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 én is ;) mert csak a fiatalok adnak profi dolgaikból mintát ;) :unsure: :blink: nahát Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 :unsure: :blink: nahát hány idős ment már oda hozzád,hogy tessék,én fotóztam,lesz kiállításom ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 hány idős ment már oda hozzád,hogy tessék,én fotóztam,lesz kiállításom :blink: ;) csak olyanról tudok aki engem akart fotózni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 csak olyanról tudok aki engem akart fotózni :unsure: ki volt ez :blink: és lefotózott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 ki volt ez :blink: és lefotózott? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 :unsure: ez nem válasz,csak sötétítőfüggönythúzokafejemreésonnanmeresztemaszemem arckifejezés :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 ez nem válasz,csak sötétítőfüggönythúzokafejemreésonnanmeresztemaszemem arckifejezés :unsure: :blink: akkorsenemválaszolokmertnincskedvem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 :unsure: akkorsenemválaszolokmertnincskedvem akkormegmiértkommentelszúgyminténneutánozzöcsisajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 akkormegmiértkommentelszúgyminténneutánozzöcsisajt nagyon hamr eltanultad a szöveget tegnap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 nagyon hamr eltanultad a szöveget tegnap :blink: ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hé, hé! Ez az én szabadalmaztott szövegelési módom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hé, hé! Ez az én szabadalmaztott szövegelési módom! nem mindegy melyik Tamás mondja? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 anyááám mindjárt elalszok :unsure: péntek....pföjjjjjj "odaadod a körteformát?" :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 mIlyen irigy ikon. De azért aranyos. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 egy labdával én is mutogatnék :unsure: ha meg nem nálam lenne....:blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 egy labdával én is mutogatnék :unsure: ha meg nem nálam lenne....:blink: azt a részét tapasztaltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 azt a részét tapasztaltam :blink: túlélted az a lényeg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts