adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Csak annyit mondtam ő azt a fajtát szereti, mást nem nagyon... :unsure: Halihóóóóóóóóóóóóó, rég láttunk azt mondtad,nálad CSAK kotyogós lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 azt mondtad,nálad CSAK kotyogós lesz kotyogós kávé, emrt csak oylan főzőm van....mit nem lehet ezen érteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 kotyogós kávé, emrt csak oylan főzőm van....mit nem lehet ezen érteni? ááááááááááááááááá megtanítsalak olvasni? nem érted azt amit írtál vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 ááááááááááááááááá megtanítsalak olvasni? nem érted azt amit írtál vagy mi? vazze, Lujdszi azt írta, náluk van főzős is meg autómatás, erre én írtam, nálam csak kotyogós :unsure: szerintem elég egyértelmű, de jobb ha lépek inkább dolgozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 vazze, Lujdszi azt írta, náluk van főzős is meg autómatás, erre én írtam, nálam csak kotyogós :unsure: szerintem elég egyértelmű, de jobb ha lépek inkább dolgozni de te kávéról és nem kávéfőzőről írtál ott :blink: jobb is ha mész Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Na milyen a "puttonyos" élet? :unsure: nagyon jó! :blink: Nem cserélném el a Caravant, csak egy másik caravanra (H Astra ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 de te kávéról és nem kávéfőzőről írtál ott :unsure: jobb is ha mész a kávéfőzőt hívják kotyogósnak...de amit most írtál a lényegen nem változtat, előbb talán mindig olvasd el az előzményt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 a kávéfőzőt hívják kotyogósnak...de amit most írtál a lényegen nem változtat, előbb talán mindig olvasd el az előzményt ennyire azért nem kell hülyének nézni. elolvastam az előzményt,a helyzet alapján jobban,mint te... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 ennyire azért nem kell hülyének nézni. elolvastam az előzményt,a helyzet alapján jobban,mint te... akkor nem magyaráztad volna félre...rajtad kívül mki értette...de bocs ha kicsi lelked megsértettem, nem állt szándékomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 akkor nem magyaráztad volna félre...rajtad kívül mki értette...de bocs ha kicsi lelked megsértettem, nem állt szándékomban. nem sértetted meg egyáltalán,de a lelkivilágom nem kicsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 nem sértetted meg egyáltalán,de a lelkivilágom nem kicsi ja igaz, bocs, az eszedre gondoltam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Ti nem semmik vagytok! Vazzee.... Edit! Mutatok jobbat! :unsure: remélem nektek is betöltődik a kép. :blink: 1xűen gyönyörű családi ótó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 ja igaz, bocs, az eszedre gondoltam :unsure: nagyon vicces vagy,csak nem most és nem itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hűha, mi van itt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Hűha, mi van itt...... fórumozunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 remélem nektek is betöltődik a kép. :blink: 1xűen gyönyörű családi ótó! mi van mackó?vekicsere? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 fórumozunk ;) azt látjuk! :unsure: :blink: mi van mackó?vekicsere? ;) álmodozom... tudom álmodozom... Ha lenne rávaló, akkor azt másra is tudnám költeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Edit! Mutatok jobbat! :blink: g]http://www2.auto.t-online.de/dyn/c/51/01/78/5101786,tid=i.jpg[/i Ez tényleg gyönyörű! Hát igen egy OPC jöhetne! :unsure: Ebben minden benne van: szép, erős és praktikus is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 azt látjuk! :unsure: :blink: álmodozom... tudom álmodozom... Ha lenne rávaló, akkor azt másra is tudnám költeni. az álmokat meg lehet valósítani :P Ez tényleg gyönyörű! Hát igen egy OPC jöhetne! ;) Ebben minden benne van: szép, erős és praktikus is! én egy astra coupera hajtok ;) sajna a C vectra belseje nem tetszik,pedig kívűlről nagyon pofásak Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2006 Ha lenne rávaló, akkor azt másra is tudnám költeni. na ezzel én is így vagyok :unsure: van vmi hír a sámsoni lakással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 az álmokat meg lehet valósítani ;) én egy astra coupera hajtok :P sajna a C vectra belseje nem tetszik,pedig kívűlről nagyon pofásak eleje: lécci segíts megvalósítani! :blink: vége: el se olvasom... :unsure: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 eleje: lécci segíts megvalósítani! :blink: vége: el se olvasom... :unsure: ;) ;) mond,miben segítsek! (pénz nincs ;)) vectra c: ne mond az,hogy az egy pofás belső :P akárhogy nézem,nem az igazi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Ha lenne rávaló, akkor azt másra is tudnám költeni. na ezzel én is így vagyok Ezzel szerintem mind így vagyunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 na ezzel én is így vagyok :unsure: van vmi hír a sámsoni lakással? azzal semmi... ;) de apósék se moccannak... vagyis, most mondta nejem, hogy lehet okirathamisításba keveredtek... vazze, Ildi nevében eladja após a termőföldet, és közben még a nevét is rosszul hamisítja... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts