Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nekem ez a gyári méret. Öreg autó virslin gurul...

hova jutott a világ. régi 1.6ra 155ös 13 collos gumi,modern villámra (figyelsz? :lol:) 195 r15 :lol:

Elküldve

Azért 27 év sok idő. Akkor még így volt jó. És most se rossz, csak ésszel kell vele menni, mert iszonyat hamar sodródik. Ami nem is olyan rossz! :D Cimbora Mantáján 17'' 250 van, ha jól emléxem. Iszonyatosan tapad, oda már tényleg kell a Recaro, mert egy sima ülésből kifolysz oldalra. No, azt picit nehezebb kitöretni, de nem lehetetlen. :lol: Viszont szokni a csúszást, ráérezni az autóra tökéletes ez a virsli. Ennél már csak a diagonál lehetne vadabb. :lol:

Elküldve
Azért 27 év sok idő. Akkor még így volt jó. És most se rossz, csak ésszel kell vele menni, mert iszonyat hamar sodródik. Ami nem is olyan rossz! :D Cimbora Mantáján 17'' 250 van, ha jól emléxem. Iszonyatosan tapad, oda már tényleg kell a Recaro, mert egy sima ülésből kifolysz oldalra. No, azt picit nehezebb kitöretni, de nem lehetetlen. :lol: Viszont szokni a csúszást, ráérezni az autóra tökéletes ez a virsli. Ennél már csak a diagonál lehetne vadabb. :lol:

de ugye diagonált nem lehet kapni? :D

Elküldve

Otthon van egy garnitúrám, szinte új, még pár szőr is van rajta. A Trabihoz vettem, volt egy olyan ötletem, hogy csinálok egy 70-es évekbeli Trabit találkozókra. Megvan még az alukupakos felniszettem is. :lol: Lehet, el kéne paszolnom őket valami trabisnak.

Elküldve
Otthon van egy garnitúrám, szinte új, még pár szőr is van rajta. A Trabihoz vettem, volt egy olyan ötletem, hogy csinálok egy 70-es évekbeli Trabit találkozókra. Megvan még az alukupakos felniszettem is. :lol: Lehet, el kéne paszolnom őket valami trabisnak.

eladó felnim meg gumim nekem is van,de nem nagyon tudom továbbadni őket...pedig jó lenne,mert sok hely kell a tárolásához,most meg ha meglesz a téli az astrára,a nyáriját vhova el kell raknom...

szóval akinek 13-14 collos acélfelni kell (14eshez van 3mm-es 175ös tligumi,szerelve,centírozva),az ordítson :lol:

Elküldve
lelkemből szóltál :D

Asszem rohadtul nem hazudok,ha azt mondom,az enyémből is :lol:

Sanyi nem kell ám két évet várni az enyém elkészüléséig!

A kasztnis megígérte,hogy karácsonyra befejezi a kasztnismunkát!

Utána motor be,mindent a helyére,és ha gurul,és üzembiztos,akkor motor ki,meg minden,minden apró csavar,és fényezés,csinosítás...Aztán motor vissza,és véglegesen össze kell rakni,úgy,hogy ne rohadjon,és kibírja,amire készült :lol:

A kompresszor majd csak ezután következik,de nem is igen erre a motorra,hanem arra majd kell egy másik...

De senki ne kergesse magát kéjmámorba,mert ha Tas koma omija elkészül a kétszer ennyi ménesével,akkor labdába se rúgunk :D Bár a kompresszoros 24V-vel már partiba leszek vele talán... Addig lehet uralkodni,meg versenyezni...

Amiben persze én is szeretnék potenciális résztvevő lenni!

Úgyhogy tényleg készítse mindenki a verdáját jövő nyárra,debreceni régión belüli baráti lóerőfitogtatásra :D ;)

AdorjanT! Készítsd azt a helyet amit kigondoltál,és reszeld meg az astrát ;)

Elküldve
Két év múlva pedig majd csak Roli lesz kihívás a csapatból. :lol: De várom már, hogy meglegyen az az átkozott motor...

Honnan tod, hogy én hol leszek 2 év múlva? Lehet rá se ismersz majd bullra

Ja sanyi van számodra két kibaszott nagy ritkaságom, feltétlenül meg kell venned tőlem. Mondjam, vagy nemondjam? A bogárra vettem, 4 db. volt a srácnak, de csak 2 kellett, hogy hotrodos legyen a bogi, hátra tettük neki, két gyönyörű fehér peremes amcsi gumi 205/65 R15-ös, külső átmérőre van akkora, mint a legnagyobb merciken lévőké. Ilyet sehol nem kapsz, ráadásul téli, és szinte új, nájlon burkolatban kaptam, szal még eső sem érte.

A helyszín ugye nem csak hosszú, hanem széles is?

Elküldve

Halihó fiúkák. Ma korábban jöttem be dolgozni, hogy meglessem az én drágáimat :D Remélem jól vagytok!Én nem, és HOBi sem..Asszem mostanában átveszem majd Lujdzsi szerepét, és csak bevillanok néha!

A gyorsulást elindítom ha kell, bár igaz oda miniszoknyás, térdharisnyás csajszik szoktak állni, na de ....egyszer kibírjátok :lol: Amúgy pedig ne gyorsuljatok! :lol: Inkább igyatok :D

Szép napot nektek!

Elküldve
Halihó fiúkák. Ma korábban jöttem be dolgozni, hogy meglessem az én drágáimat :D Remélem jól vagytok!Én nem, és HOBi sem..Asszem mostanában átveszem majd Lujdzsi szerepét, és csak bevillanok néha!

A gyorsulást elindítom ha kell, bár igaz oda miniszoknyás, térdharisnyás csajszik szoktak állni, na de ....egyszer kibírjátok :lol: Amúgy pedig ne gyorsuljatok! :lol: Inkább igyatok :D

Szép napot nektek!

Ehh a halvány betúset alig látni, a :-pp a gyorsulás jobb, mint az ivás.

Elküldve
Asszem rohadtul nem hazudok,ha azt mondom,az enyémből is :lol:

Sanyi nem kell ám két évet várni az enyém elkészüléséig!

Nem is miattad, miattam. Nagyjából akkorra számítok egy 3.0 24V moci beszerzésére

Elküldve
Ha kész lesz a tied, majd kapok az alkalmon. :lol:

A gumiról beszélek :-pp el sem olvastad mi? :-))

Idézek akkor:

Ja sanyi van számodra két kibaszott nagy ritkaságom, feltétlenül meg kell venned tőlem. Mondjam, vagy nemondjam? A bogárra vettem, 4 db. volt a srácnak, de csak 2 kellett, hogy hotrodos legyen a bogi, hátra tettük neki, két gyönyörű fehér peremes amcsi gumi 205/65 R15-ös, külső átmérőre van akkora, mint a legnagyobb merciken lévőké. Ilyet sehol nem kapsz, ráadásul téli, és szinte új, nájlon burkolatban kaptam, szal még eső sem érte.

Elküldve

Én mostantól murva óvatos leszek... igyekszem majd a mögöttes forgalmat is távol tartani... :lol:

nincs valakinek egy felesleges füstgépe? felraknám, és akkor biztos kikerülnének.

Elküldve
Én mostantól murva óvatos leszek... igyekszem majd a mögöttes forgalmat is távol tartani... :lol:

nincs valakinek egy felesleges füstgépe? felraknám, és akkor biztos kikerülnének.

könnygáz ?

egyébként én mostanában kezdtem parázni h összetörnek..annyi a barom :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.