Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Háááát.... :lol: De azért még repítik a szekeret. :D

(Itt a mégen iszonyat nagy ám a hangsúly)

érzékeltem :lol:

a mi telivérjeink pedig felnyerítenek,hogy büntessük meg még jobban a mantás bácsit :D

Elküldve
:lol: :D :D Na itt hagyjuka abba! Büntetni? Ráadásul még jobban? ;)

majd megkóstolod a dunlop sport gumik finom porát :lol:

viszont válltáska,jó munkát ;)

Elküldve
de hogy áll össze 500km alatt egy új motor?

nekem olyan 1500 km-ig kifejezetten szar volt a hangja a motornak.

nem új motor :lol: csapágycsere,ftköszörülés és gyűrűzés volt ...az 500at meg mondták... :lol:

Elküldve
nem új motor ;) csapágycsere,ftköszörülés és gyűrűzés volt ...az 500at meg mondták... :lol:

felűjított ~új motor na. neszójjábe te is :D :D

azért én 500km után se taposnám ki a belét :lol:

Elküldve
felűjított ~új motor na. neszójjábe te is :lol: :D

azért én 500km után se taposnám ki a belét :lol:

egyik autónak sem tapostam ki a belét :D

Elküldve

Pusszantás mindenkinek."Loptam egy gépet" a melóhelyen és kihasználom a lehetőséget,hogy beköszönjek nektek.

Amikor eme sorokat olvassátok én már.....

na mindegy aki halja adja át :Hívott a SzabóT és vázolta a helyzetet.Részemről 1000-rel benne vagyok.

addigis be-be kukkantok de ha valami van hhhhíííííívjatok.

:lol:

Elküldve
Miért? Szerintem ez még kicsi. Nincs fúrás, főtengely köszörülés, 2.4-es szelepek, hengerfej síkolás, dugócsere, meg effélék.

Nekem ez mind megvolt hidrocserével, szelepszárszimmeringek cseréjével és szelepfészkek köszörülésével. 3000km-ig max (de az már tényleg max volt) 90 (és nem kettesben), utána még 3000-ig szöges cipő.

Elküldve

felugrottam ide gyorsan... már kezdem unni a vakolást... de a jelek szerint értek ehhez is... lassan csak meglesz az 1000. mesterségem... izé.. elektroműszerész nem leszek... mert szilóval nem lehet szigetelni. :lol:

Elküldve
Ezt már megtanultad, szal most már lehetsz. :lol:

Nyáron a f@sza 400 Wattos tápomat akartam csendesíteni. Egy feszcsökkentőt akartam a venti elé berakni, de nem volt szigszalag. Viszont volt teflon szalag. Hát lehet, hogy a gázt szigeteli, de ha csak nem direkt a pukkra mentek, villanyt ne szigeteljetek vele! :lol:

Elküldve
Nyáron a f@sza 400 Wattos tápomat akartam csendesíteni. Egy feszcsökkentőt akartam a venti elé berakni, de nem volt szigszalag. Viszont volt teflon szalag. Hát lehet, hogy a gázt szigeteli, de ha csak nem direkt a pukkra mentek, villanyt ne szigeteljetek vele! :lol:

ezt nem lehetett volna az égessük le magunkatba? Vagy lassan már veled lesz tele? :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.