mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 a virsli nekem jobban bejön. Finomabb! :lol:
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Elküldve Október15, 2006 a virsli nekem jobban bejön. Finomabb! :lol: ok, nem bánom, lesz az is :lol:
Korzika Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Meg sör! :lol: Csak azon gondolkodom,hogy én mi módon tudnám összehozni azt,hogy sokáig ott tudjak maradni meg ihassak is! :lol: Ez fogas kérdés!
Gelko Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 meg a lakásavató bulié is!!!!!!! :lol: de ha vizsgaidőszakban lesz akkor szomorú leszek :lol:
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Elküldve Október15, 2006 Meg sör! :D Csak azon gondolkodom,hogy én mi módon tudnám összehozni azt,hogy sokáig ott tudjak maradni meg ihassak is! ;) Ez fogas kérdés! Hátha az asszony elnézi, ha itt alszol, míg ki nem pihened magad, vagy jön ő is, és akkor lesz sofőr :P de ha vizsgaidőszakban lesz akkor szomorú leszek ;) Remélhetőleg nem húzódik decemberig, de ha mégis, egy hétvégét hátha össze tudsz úgy hozni, vagy majd hozod a könyveidet, és idefelé, meg hazafelé tanulsz, a buli ideje lezs a pihenőidő :D Vagy amíg mi elmegyünk tánikálni, addig üres marad a aház és tanulhatsz :D de le kell beszélni h kivel leszek billiárdban és ki akar nyerni :lol: :lol: Majd addig még edzünk mindannyian akikre ráfér, pl rám :D
szabot Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Sziasztok! Én is ideértem. Épp a képeket töltöm lefelé a fényképezőről. Mindjárt rakom fel őket a képtárba. Cenzúra nélkül. :lol:
szabot Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Időjárásjelentés a keleti részről: Az idő tiszta, de szeles. Hőmérséklet 9°C. Majd belefagytam a kocsiba. :lol: Még jó, hogy felvettem a pufi mellényemet. :D Jelenleg forró tea szürcsölgetése közepette (most csináztam - vízautomata rulez) olvasom a fórumot, ám meglepődve tapasztalom, hogy én voltam az utolsó hozzászóló tegnap este óta. Hol van mindenki? Megfagytatok? Vagy egy talin vagytok, amiről nem tudok? :lol:
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Elküldve Október16, 2006 Jó reggelt!Én nem fagytam meg, csak majdnem :lol: a lakást takaírottam, még kádat kéne vennem gyosran, meg wc-t, szerintetek a vízöblítéses megoldás jobb?
szabot Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 ...szerintetek a vízöblítéses megoldás jobb? :lol: Ezt most nem értem. Mi mással szokták öblíteni? Kezdem kapisgálni. Te a tartályosra gondolsz a direkt csapos helyett. Igen, jobb, szerintem. Mostanában láttam ebből víztakarékos (magyar találmány), beépíthető tartályos öblítőt 25-30-ért. Kis helyet foglal és állítólag elég hatékony.
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Jó reggelt! Hamarosan megyek az István útra... aztán "földönfutóvá" válok. Asszem csoda fog történni, mert újra fogok járni. a lábaimon! :lol: A képek jók. Most látom a futóműves képeket is. :lol: Jók lettek!
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Elküldve Október16, 2006 ok,akkor oylat veszek :lol: Srácok mikor voltatok Pesten?csak emrt akkor voltam szabin, és elfelejtettem beírni
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 október 5. De murva korán indultunk. És nagyon későn (vagy korán) értem haza.
adorjant Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 jóóó reggelt! valamiért ma nagyon jó kedvem van..remélem nem fog elmúlni :lol: ha lesz egy kis időm,írok élménybeszámolót én is. a betegségből talán kezdek kigyógyulni,hála a csoda-rosszízűkanalasgyógyszernek :lol: időjárásjelentés: 8,5 fok,szép idő,meleg levegővel fűtő opel astra :D
szabot Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 ok,akkor oylat veszek :lol: Srácok mikor voltatok Pesten?csak emrt akkor voltam szabin, és elfelejtettem beírni Jól írta mackó, 5-én, de ottan van a képtárban is "2006.10.05 - Látogatás Blitz-nél". :D Ok, tudom, reggel van még. De milyen reggel... :lol: Hamarosan megyek az István útra... aztán "földönfutóvá" válok. Asszem csoda fog történni, mert újra fogok járni. a lábaimon! :D Edzés, mackó, edzés? ;)
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Jól írta mackó, 5-én, de ottan van a képtárban is "2006.10.05 - Látogatás Blitz-nél". :D Ok, tudom, reggel van még. De milyen reggel... :lol: Edzés, mackó, edzés? :D De ilyen hidegben? ;) Még a végén megfázom. ui: amúgy a szombati zongora cipelés óta Ildi is, meg én is érezzük a hátunkat-derekunkat... :lol:
adorjant Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 nem tudom ti hogy vagytok vele,de kezdem érezni,hogy ezeken a hűvös reggeleken már nem teljesen ideális a nyárigumi(m). nyilván gumifüggő a dolog,és nekem ez a dunlop sport azért nem álmaim ideálja :lol:
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Elküldve Október16, 2006 juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú A csempéim a lakásban vannak :lol: Este lehet kirakózni :lol:
adorjant Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú A csempéim a lakásban vannak :lol: Este lehet kirakózni :D ajajjj :lol: :D soha nem szerettem a puzzlet ;)
Kiscsávó Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 ajajjj :lol: :lol: soha nem szerettem a puzzlet :D Sziasztok! Hát akkor itt az ideje, hogy hozzá szokj!
adorjant Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Sziasztok! Hát akkor itt az ideje, hogy hozzá szokj! szeva! majd meglátjuk :lol:
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Ótó leadva javítani... a héten nem lesz kész. :lol: Jövő héten meg ünnep meg egyebek... talán akkor szerda... valahogy kibírom. most marad a BTV! :lol:
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Elküldve Október16, 2006 Mennék már hazafelé, csempézni :lol:
adorjant Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Mennék már hazafelé, csempézni :lol: akkor akár le is mondhatod a burkolót :lol:
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Elküldve Október16, 2006 akkor akár le is mondhatod a burkolót :lol: megtettem :lol:
Recommended Posts