Kiscsávó Elküldve Október13, 2006 Elküldve Október13, 2006 Sajna nekem a holnapi nap nem megy melózom, :lol: de nektek jó szórakozást kívánok!
szabot Elküldve Október13, 2006 Elküldve Október13, 2006 Sajna nekem a holnapi nap nem megy melózom, :lol: de nektek jó szórakozást kívánok! :lol: Majd legközelebb!
Endlos Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 :lol: Majd legközelebb! A honlap, amit csinálsz, az a Débérégió?
mackosajt Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 szép napot! elég volt végigolvasni titeket. Kiccsikó... sajnálom, hogy nem jössz... Gelko És MK Píísta!! Veletek mi lesz? ti ugyi gyüttök felénk? :lol:
nyuszifül Elküldve Október14, 2006 Szerző Elküldve Október14, 2006 Na hazaértem végre! Mindehova megvettem a csempét, hétfőn szállítom haza :lol: Végre, úgyhogy jövőhéten indul a bontás :D Jól elfáradtam, és ahogy nézem, el is fogok késni a taliról :lol:
Vascona Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 sziasztok! Úgy látom józanodás van :lol: Remélem jól sikerült a buli,sajnálom hogy kimaradtam belőle,remélem mindenki jól érezte magát! Azért majd nézzetek fel erre is,mert nagyon hiányoztok innen is :lol:
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Jó Reggelt! Roli hidd el, hogy emlegettük egy párszor a hiányodat. Sajnálom, hogy nem tudtál most jönni. (ui: ha jövő héten hazajönnél, én akkor is szívesen talizok veled! :lol: ) Jó volt ennyi helyi ótót együtt látni. Ahogy néztem, kicsit szerintem meg is néztek minket. Aztán jó volt, hogy a meglepiemberek végül mégis lejöttek hozzánk! Köszike! :lol: ui: remélem az új emberek is jól érezték magukat. Lujdzsi ismerősét meg ezután szerintem sűrűbben fogjuk látni... pláne, hogy gyerekeink egy csoportba járnak az oviban!!! Milyen kicsi a világ! :D
Korzika Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Azért majd egy kicsit bővebben is lehet írni,hogy mi volt! :lol: Én ismét csak villámlátogatáson voltam :lol: ,de ennek is nagyon örülök.Majd a beszámolóban leírom.
Endlos Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 :-DDDDDDDDDDDDD sziasztok! Úgy látom józanodás van :lol: Remélem jól sikerült a buli,sajnálom hogy kimaradtam belőle,remélem mindenki jól érezte magát! Azért majd nézzetek fel erre is,mert nagyon hiányoztok innen is :lol: Megnézegettem bolna a baszkónádat :-)
Gelko Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Aztán jó volt, hogy a meglepiemberek végül mégis lejöttek hozzánk! Köszike! :lol: jólé reztük magunkat,nagyon tetszik Nyuszi lakása is...legközelebb is megyünk de akkor hosszabb időre :D jah és Debrecen-Budapest kb 1 óra 20 perc :D by MK76 :lol:
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Jóvan! Látom Píísta egy cseppet sem hajtja a kocsit! :lol: Nekem eddig alig 2 óra a csúcs... :lol: A kikivelmikorhogyanba jólbeírtál teis! :D
Gelko Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 A kikivelmikorhogyanba jólbeírtál teis! :lol: nem akartam megeröltetni magam :lol:
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 nem akartam megeröltetni magam :lol: sikerült? :lol:
Gelko Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 sikerült? :lol: nem de most fog sikerülni mert megyek ásni...-vízvezeték :lol:
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 nem de most fog sikerülni mert megyek ásni...-vízvezeték :D Mi tegnap voltunk fáradtak... zongorát cipeltünk Ildivel. :lol: Mert volt, akinek sürgősendeazonnalésmárisátkellettvinni, csak épp a segítség volt kevés. :D Most mindketten fájlaljuk a derekunkat. :lol:
Gelko Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Mi tegnap voltunk fáradtak... zongorát cipeltünk Ildivel. :lol: Mert volt, akinek sürgősendeazonnalésmárisátkellettvinni, csak épp a segítség volt kevés. :D Most mindketten fájlaljuk a derekunkat. :lol: majdnem lett egy zongoránk múltkor csak lekéstünk róla...lehet h szerencsére... na hallííííí
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 szerencsédre. :lol: Na hali! Menj földet művelni! :lol:
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Elküldve Október15, 2006 Na megjöttem én is, örülök, hogy itt voltatok Gelkoca és Pista, remélem sűrű vendégek lesztek nálam :D Örülök, hogy tetszik a lakás. Házavató időpontja még ködös, sajnos. Most viszont hamarosan robogok át eltakarítani a romokat :D Mire mennek a mesterek, ne legyen ott :lol: De lehet inkább vissazfekszek aludni :lol:
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 romok? majd ha mennek a mesterek... akkor lesz csak rom! Nem is kevés! :lol:
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Elküldve Október15, 2006 romok? majd ha mennek a mesterek... akkor lesz csak rom! Nem is kevés! :lol: Ok, túloztam kcsit, mosogatásra gondoltam... ohhh bár csak már romokban heverne lakásom :D mert akkor az azt jelenti egyre közelebb a beköltözés napja :lol:
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Elküldve Október15, 2006 meg a lakásavató bulié is!!!!!!! :lol: :lol: Ennyire kívánod a debreceni párost? :D
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 :lol: Ennyire kívánod a debreceni párost? :lol: nekem van párom! :D
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Elküldve Október15, 2006 nekem van párom! :D :lol: Attól még kívánhatod :lol:
Recommended Posts