Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
nem vagyok megsértődve,csak mindig én vagyok leszólva...

a templomos dologhoz annyit,hogy ne kötözködj már te is :lol:

Nade mérne? Pedig oan jó poénnak tűnt :-(( brühühü

Meg amúgy igazat mondtam :-)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
N visszajöttem, meguntam :lol: beteg vagyok, alig élek, ilynekor még jobbna nem megxy a munka, de hátha délután jó dolgok történnek velem :lol:

már furcsállottam,hogy ilyen sokáig dolgozol :D

Elküldve
N visszajöttem, meguntam :lol: beteg vagyok, alig élek, ilynekor még jobbna nem megxy a munka, de hátha délután jó dolgok történnek velem :lol:

Hátő a rossznál mindig van jobb, és a jónál rosszabb, de minen csak relatív :-))

Ugye mostmár jobban vagy :-DDDDDDDDD

Elküldve
Na és akkor emséld el, mérnem vagy vicces kedvedben? Csak a meló miatt, vagy amúgy is?

hát emiatt a kis affér miatt itt a fórumon

a meló ha akar,akkor sem fog felidegesíteni ma. nem hagyom

Elküldve
hát emiatt a kis affér miatt itt a fórumon

a meló ha akar,akkor sem fog felidegesíteni ma. nem hagyom

Ha ezt afférnak neveznénk, akkor meg kell változtatnom az értékrednemet, okt.23.-án elkezdődik a III. interkontinentásli világháború

:-))

Jönnek az orosz zsoldosok leverni a magyar tüntetőket, akik nemcsak a kossuth téren pocolnak majd, hanem bankokat zútznak be, és multikat károsítanak meg, mondván, hogy kiszívják a vérünket, és miattuk lett eladav az egész magyar nép. :-DDD (Gyurcsán már tárgyalt is Putyin elnökkel a katonák ügyében)

Elküldve
Ha ezt afférnak neveznénk, akkor meg kell változtatnom az értékrednemet, okt.23.-án elkezdődik a III. interkontinentásli világháború

:-))

Jönnek az orosz zsoldosok leverni a magyar tüntetőket, akik nemcsak a kossuth téren pocolnak majd, hanem bankokat zútznak be, és multikat károsítanak meg, mondván, hogy kiszívják a vérünket, és miattuk lett eladav az egész magyar nép. :-DDD (Gyurcsán már tárgyalt is Putyin elnökkel a katonák ügyében)

nem lesz itt semmi. szánalmas ez a dolog. én megértem az embereket,de ettől nem fog lemondani senki. gyurcsány meg pláne :lol:

ezért kár szétverni budapestet

Elküldve
nem lesz itt semmi. szánalmas ez a dolog. én megértem az embereket,de ettől nem fog lemondani senki. gyurcsány meg pláne :lol:

ezért kár szétverni budapestet

Gyönyörű város, de 3 nap autóval ottartózkodás után atpmbombát kívánok rá

Elküldve
Gyönyörű város, de 3 nap autóval ottartózkodás után atpmbombát kívánok rá

hát igen hamar megcsavarodna a kasztni a sok padkán parkolástól :lol:

a szép azért relatív.

Elküldve
álmaim városát nem így képzelem el :lol:

Álmodni énis tudnék szépet. Az vhogy úgy nézne ki, mintha össze kevernéd a hobbitok falvát (megye), meg a filmben lévőt, amiben stallone, meg weszlisznájpsz egyótt jáccotak (vmi 2018-ban)

Elküldve
:-DDDDDDDDDDDD

Adorjant hallgass anyucira :-))

Felni kérdésre tudtok vmit?

Jelenleg tudok 15"-os Borbetet,jó állapotban,azon van négy zsír gumi is...

Nekem van még kettő azon füstölős gumi van,de maga a felni eladó...az is 15"-os,és mindekttőre rámegy a 205,mivel az van rajta...vagy talán az egyiken 195-ös,de arra is rámegy a nagyobb,7" széles mindkettő...

A borbettel annyi van hogy pogácsát kell hozzá csináltatnod,mert 4*108-as osztókörrel van,ha opelre akarod tenni arra nem lesz jó(egyből) De viszont ford-ra egy az egybe rámegy :lol:

Jah,1.3-as az ascona,és a futómű keményítés az súlyfüggetlen,jó ha mindenhol kemény,akkor nem billeg kanyarban,és jobb egy kicsit az úttartás is...Ha csak elöl keményíteném attól még ugyanúgy billeg hátul,főleg ha beülünk még 4-en,akkor ott lesz nagyobb súly nem elöl...

Az enyém meg nem azért lett megcsinálva hogy keményebb legyen,hanem hogy ne érjen bele a kerék a kasztniba ha kanyarodok,vagy ha többen ülünk benn...Sajnos a 15"-os,7,5" széles felni 13-as ET-vel nagyon nagy és széles,de viszont nagyon jól áll a kicsinek :lol: Most már kárt sem tesz...

Elküldve
Jelenleg tudok 15"-os Borbetet,jó állapotban,azon van négy zsír gumi is...

Nekem van még kettő azon füstölős gumi van,de maga a felni eladó...az is 15"-os,és mindekttőre rámegy a 205,mivel az van rajta...vagy talán az egyiken 195-ös,de arra is rámegy a nagyobb,7" széles mindkettő...

A borbettel annyi van hogy pogácsát kell hozzá csináltatnod,mert 4*108-as osztókörrel van,ha opelre akarod tenni arra nem lesz jó(egyből) De viszont ford-ra egy az egybe rámegy :lol:

Jah,1.3-as az ascona,és a futómű keményítés az súlyfüggetlen,jó ha mindenhol kemény,akkor nem billeg kanyarban,és jobb egy kicsit az úttartás is...Ha csak elöl keményíteném attól még ugyanúgy billeg hátul,főleg ha beülünk még 4-en,akkor ott lesz nagyobb súly nem elöl...

Az enyém meg nem azért lett megcsinálva hogy keményebb legyen,hanem hogy ne érjen bele a kerék a kasztniba ha kanyarodok,vagy ha többen ülünk benn...Sajnos a 15"-os,7,5" széles felni 13-as ET-vel nagyon nagy és széles,de viszont nagyon jól áll a kicsinek :lol: Most már kárt sem tesz...

Vajh a kadettemmel mit fog művelni a 15-ös felni? :-))

Amúgy pont a borbeteket nézem, eléggé kedves formájúak, nem szeretem az agresszív, ma divatos felniket, lehetőleg 5 ágú ne legyen, az még a kifogásom

Igazából, ha most azonnal küldenél nekem képet a borbetekről , akkor az is késő lenne, ilyen átalakítót, meg sazerválnék vhonnan majd

Elküldve

Sziasztok.

S.O.S kérdésem lenne, ma volt műszakin az autó és visszadobták, mert sportdob van rajta.

Mit lehet tenni?

Valaki segítsen.

KÖszi

Elküldve
Sziasztok.

S.O.S kérdésem lenne, ma volt műszakin az autó és visszadobták, mert sportdob van rajta.

Mit lehet tenni?

Valaki segítsen.

KÖszi

Milyen paraméternek nem felelt meg a sportdob miatt? Egyáltalán mi számít sportdobnak?

Szerintem vidd másik helyre, de előtte érdeklődj telefonon, hogy mi a hozzáállásuk a nem gyári dobhoz.

Elküldve
Sziasztok.

Mit lehet tenni?

Valaki segítsen.

KÖszi

sportdob miatt visszadobták??? fura. és mi miatt? véletlenül nem túl hangos? mert azt hiszem van vmi határérték..

Elküldve

Azért dobták vissza, mert nincs állitólag engedélyszáma?

Gyári dod és úgy szerelték fel szakműhelyben, ott nem mondták, hogy gond lehet belőle a műszakin.

Elküldve

Gyári dod és úgy szerelték fel szakműhelyben, ott nem mondták, hogy gond lehet belőle a műszakin.

na most gyári vagy sportdob :lol:

ha meg mondták,hogy baj lehet,miért nem adtak vmi műbizonylatot? :lol:

Elküldve

Hát ezt már végképp nem értem. Milyen engedélyszám? Kipuffogóra???

Vagy valami kis mellékest akartak, vagy nem voltál szimpatikus nekik. Soha nem hallottam ilyenről hogy engedélyszám a hátsó dob esetén. :lol: Mondjuk ettől még lehet.

Szeritnem vidd másik helyre, ha egyébként minden rendben, akkor szó nélkül át fog menni.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.