Endlos Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akkor töröld le a monitort! :lol: Háttte mér vagy ferdén aláhúzva? Nya jócakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Valószínű, hogy azért, mert épp akkor írtam... Joccakát? Máris lépsz? Még csak most jön az este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Valószínű, hogy azért, mert épp akkor írtam... Joccakát? Máris lépsz? Még csak most jön az este... Ja és most jönnek elő az elmebeteg farosok is :lol: Ma már talán Tas is lesz,ma kapta vissza a gépét,aztán már jön velünk nyomulni :lol: Ma végre felemelkedett a kicsi segge! :D nagyon brutkó lett,na meg hogy a derékszögű kanyart íven 70-nel bevette,az nagyon tetszett :D Kivettem a rugóimat,és minden második menetet kitámasztottam egy egy gumibakkal (2 garnitúra volt 1100 ft.,egyben volt hat darab) Hát erre nem elemelkedett a keréktől? ;) de olyan jó kemény lett,alig bírom lenyomni... Meg azért sokat számít(és Tomi ezt most ne olvasd el) a torony merevítés hátul,ugyanis a gáztartályom két csőre van felakasztva,és mindkét cső a toronyhoz van hegesztve... Szal jó lett...kezdem élvezni a kis 1.3-ast ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Tegnap, hogy a fékkel játszottunk, Sexy nagyon nézte a diffim, és azt mondja, hogy neki bizony gyanús... Lehet, hogy speeres hidat kaptam kölcsönbe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Sziasztok! Csak pár percre néztem fel, de már megyek is tovább. Du felraktam a szárnyat. Nem 100-as, mert egy csavar megadta magát, a kétkomponensű ragasztóm meg beszáradt + a hátső ablakmosó csövét is szétvágta. :lol: Eh, majd holnap befejezem. A tervek szerint holnap meló után indulok vissza Püspökladányba és a talira is onnan megyek szombaton. Így, ha kell, I_S-éket fel tudom venni (valami autó gonddal küszködnek, úgy hallottam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 No, akko' ezt letárgyalhatjuk, mert én is átvágtathatok Ladányon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 szép estét farosok! én is annak mondom magam...már ha a fizikai méretek számítanak :lol: úgy látom most nem leszünk olyan sokan,mint pl tegnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 No, akko' ezt letárgyalhatjuk, mert én is átvágtathatok Ladányon... Akkor ezt letárgyaltuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 én is annak mondom magam...már ha a fizikai méretek számítanak :lol: úgy látom most nem leszünk olyan sokan,mint pl tegnap Furcsa is lenne,ha nem lenne hátul semmi... :lol: Olyan filmet már láttam,hogy alul semmi,de hogy hátul? :D :D ;) Nemtom hol vannak a többijek,de mán' jöhetnétek srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Elkezdett hatni a fertőtlenítésre használt hp, úgyhogy én most nyugovóra térek... :lol: :lol: Jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akkor ezt letárgyaltuk! :lol: Akkor ezt le... A többiek meg csak kíváncsiskodjanak, hogy miket dumáltunk, meg kit dumáltunk ki a háta mögött. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akkor ezt le... A többiek meg csak kíváncsiskodjanak, hogy miket dumáltunk, meg kit dumáltunk ki a háta mögött. :D :lol: Ugyan, nem vagyunk mi olyanok.. vagy mégis? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ugyan, nem vagyunk mi olyanok.. vagy mégis? :lol: Én nem mondom, hogy mi olyanok vagyunk. De azt sem, hogy nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én nem mondom, hogy mi olyanok vagyunk. De azt sem, hogy nem! :lol: Sanyi,olyanok vagytoooook! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2006 De én mondom, hogy igen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 aljas pletykások vagyunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Á, ugyaaaaan, félreismertek MIND! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2006 Á, ugyaaaaan, félreismertek MIND! :lol: :D :D Én tudom miylen vagy.Eláruljam??? Dili :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én tudom miylen vagy.Eláruljam??? Dili :lol: már olyan sokszor halljuk,hogy unalmas lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én tudom miylen vagy.Eláruljam??? Dili :lol: Még mindíg ez a legtalálóbb szó! :lol: már olyan sokszor halljuk,hogy unalmas lesz :D Ti lehet, én nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2006 már olyan sokszor halljuk,hogy unalmas lesz ha egy év alatt nem untuk meg, szerintme nem is fogjuk, majd max kihagyod ezeket a sorokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ha egy év alatt nem untuk meg, szerintme nem is fogjuk, majd max kihagyod ezeket a sorokat :lol: már fel is vettem a szűrőszemüveget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 szép estét kedves opeles debrecenes testvérek! Szerintem ez a f@szi megunhatatlan... :D Pláne hogy sörös! Szeretnék én olyan lenni! :D De Tomi neked is igazad van! :lol: Szemüvegben is lehet sört inni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 szép estét kedves opeles debrecenes testvérek! Szerintem ez a f@szi megunhatatlan... ;) Pláne hogy sörös! Szeretnék én olyan lenni! ;) De Tomi neked is igazad van! :lol: Szemüvegben is lehet sört inni! :lol: persze hogy igazam van...mint mindig :D sört pedig mindenhogy lehet inni. kivéve ha vezetek. akkor nincs sör :D na megyek megölöm az astrát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 persze hogy igazam van...mint mindig :D sört pedig mindenhogy lehet inni. kivéve ha vezetek. akkor nincs sör :lol: na megyek megölöm az astrát NEEEE! Ne bántsd! Ha neked nem kell,hadd foglalkozzak vele! Igaz orros,de lehet belőle farost csinálni! Csak sokat kell faragni és hátul pedig ... izélni... :lol: ;) ;) Viagrázni...na :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts