Kiscsávó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Jó estét az OPEL szaktársaknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Jó estét az OPEL szaktársaknak! respect Uram! arrafelé is gatyarepesztő hideg van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Jó estét az OPEL szaktársaknak! szióóóóóóóóóóóó Nagyjából a hétvégét láttam, hogy szerevzitek, ezért nem szerveztem magamnak semmi lényeegset se péntekre, se szombatra, de van már vmi konkrét időpontotok, helyszínetek? igen, szombat du 3, EW parkoló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 respect Uram! arrafelé is gatyarepesztő hideg van? :lol: 12 fok de napközben jó idő volt, pólóban szigeteltem az egyik ismerősömnek a lakását! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 szervíz szakértő vagyon az eon-nál. szoftver licensz gazdálkodással foglalatoskodom :lol: és te? :-DDDDDDDDDDDDDD Az én szakmám nem ennyire konkrét, van sok, de nem dolgozok a fő szakmámban, ami gépjárműtechnikai műszarás. Fő foglalkozásom igazából, még nem jövedelmez, ezért kóülönféle (metro-tesco-biogal, mindenszar) "alaklmi" munkákba temetem magam, ha szaggat a nadrágom. :-)) szióóóóóóóóóóóó igen, szombat du 3, EW parkoló EW? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 igen, szombat du 3, EW parkoló Gelkóval beszéltem a Lurdyn és mondta, hogy mennek Debrecenbe ha nem melózok akkor lehet lemegyek velük Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 12 fok de napközben jó idő volt, pólóban szigeteltem az egyik ismerősömnek a lakását! póló,persze,de körbe szigeteltétek magatokat mi? :lol: vagy volt vmi kis fűtőanyag? pálesz vagy valami? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 EW? Electro World Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Electro World Ezek szerint ez már törzshely :-)) Nyahh bebújok babám mellé ágyba cjósztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezek szerint ez már törzshely :-)) :lol: Nos igen, bár szerintem ha sokan lesznek vásárlók, el kell vonulnunk egy tágasabb helyre Gyuri!Várunk szeretettel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezek szerint ez már törzshely :-)) persze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 póló,persze,de körbe szigeteltétek magatokat mi? :lol: vagy volt vmi kis fűtőanyag? pálesz vagy valami? :lol: nem-nem, tényleg jó volt az idő, csak mókakóla volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 nem-nem, tényleg jó volt az idő, csak mókakóla volt! ááá az nem jó,attól csak vízkövet lehet kapni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 ááá az nem jó,attól csak vízkövet lehet kapni :lol: :lol: Akkor értem már neked miért nincs :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor értem már neked miért nincs :lol: ;) hehe ;) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Inkább hasat a sörtől, mint vesekövet a víztől!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor értem már neked miért nincs :lol: :lol: Talán csak nem sert iszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Talán csak nem sert iszik? de, és nem sertepertél vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Inkább hasat a sörtől, mint vesekövet a víztől!!! :D ez nem így van kérlek :D inkább legyen sörhasam,mint vízfejem :lol: vagy inkáb legyen az orrom borvirágos,mint a fogam vízköves ;) lehet választani,ki mit szeret :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 nem kell velem egyetérteni :D én így gondolom,te másképp.nincs ebben semmi :lol: sztem a tető merevítő szerepét nehéz UGYANÚGY helyettesíteni. persze nem lehetetlen! de lehet csak én vagyok szűk látókörű :lol: Ne bíráld magad,nem tehetünk arról milyenek lettünk ! :D Jól látod,semmi nincs benne,csúnyák lennének az emberek,ha mindenki egyforma lenne :D A semmi sem lehetetlen kifejezés nagyon idevág ;) Ez a jelmondatom is mióta autót építek... A gyárilag megcsinálásról csak annyi a véleményem,hogy mióta tapasztalatokat szeretzem afelől,mit hogy lehet,és mennyire széles körűek az lehetőségeink egy kis bátorsággal,és türelemmel,azóta nem érdekelnek azok akik egy név alatt futva összecsoportosulnak,és jó pénzért megcsinálják azt,amit más nem mer,nem tud,nem ért,és zsebrevágnak érte egy rakat lóvét... Engedj meg a merevítésről még egy szót ;) : A pályautók kasztnija kívűlről teljesen műanyag,és üvegszál,a jelenlegi műanyagosom is ilyeneket önt,ezeket EGYBEN le lehet kapni az autóról,és állhatsz neki szerelni... Ha csak a forma1-es ótókat nézed,nézd majd meg amikor a motort piszkálják! egyben hever a földön a kaucsuk keverék műanyag burkolat... Az meg hogy mit lehet? Megint őt hozom fel,(meg ne haragudjon érte) de Tas barátom megtanított erre is,hogy mielőtt bármit is akarok,információt kell gyűjteni mindenről. Mi miből van,hogy csatlakozik,mekkora ki gyártja,leírások,próbálkozásai másnak stb. Ezekből lehet nagyon sokat tanulni,és mára már lassan én is rááálltam erre... Csak ne hidd kérlek hogy a szavakkal dobálóztam mikor a terveimről beszéltem,vagy éppen arról amit elképzeltem... Na ez megin jó hosszú lett :D Endlos,nem szégyen olyan helyeken sem dolgozni,semmi sem szégyen amiért pénzt kapsz! :P Van akinek még arra sincs lehetősége,megbecsülné ha neki is lehetne ilyen helye! Na Ámen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Na ilyen is régen volt már hogy ennyien együtt legyünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Gelkóval beszéltem a Lurdyn és mondta, hogy mennek Debrecenbe ha nem melózok akkor lehet lemegyek velük még csak most látom ezt a kommentet :lol: jó lenne ha tiszteleted tennéd te is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 még csak most látom ezt a kommentet :lol: jó lenne ha tiszteleted tennéd te is! :D én már írtam neki, hogy szerettel várjuk, nem kéne annyi sört innod, és látnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Hú, de szépen összegyűltünk! Szép jó estét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Na ilyen is régen volt már hogy ennyien együtt legyünk :lol: összetartó és aktív csapat vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts