adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 olyankor üvölts egyet, mint Tarzan! Tuti jó hangulat lesz! :lol: :lol: ahhoz túlöltözött vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ui: belenéztem gyorsan EPC-be és Csergö listába... jujj de sokat fog megint kifizetni a biztosító. azt hogy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 azt hogy ? számítógépen... okosan. :lol: kikerestem a szükséges cuccok cikkszámát, utána meg benéztem a csergős progiba... árak után. Vagy mijabaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem rossz, csak más mint az első. :lol: :lol: Megnéztem. Háááát... Furcsa. Nem tetszett igazán, teljesen más, mit az első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Megnéztem. Háááát... Furcsa. Nem tetszett igazán, teljesen más, mit az első. Én csak részeket láttam belőle, de azokból leszűrtem, hogy nem rontom el az első részt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Az első rész nincs elrontva, az úgy jó, ahogy van. Sőt, a második rész megnézésével még fel is értékelődött. Tehát a második csak arra jó, hogy jobban tudd értékelni az elsőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nme is tudtam, hogy bömösnek is van osztóműve, de vajh azt ki tunná me3gmondani, hogy az jó-e az enyémbe :-)) Amúgy szentem azért menegettek szarrá rendszeresen a vectra-calibra osztóművek, mert akpcsolhatóságuk miatt gyengécskék voltak, nekem egyazegybe lenne kötve. Szia Endlos! Hát Bmw az van nemkevés öszkerekes... Ha esetleg mellette döntesz,olyan autót keress,amelynek a típusszáma után ott van hogy ix...csak ezek az összkerekesek...Van az újabb szériákban 318 IS is,ezekben is volt összkerekes,de ez egy eléggé limitált kiadás volt,M-es motorral,szóval ha találsz is ilyet,az rohadt drága lesz...(szóval lopj -a szerk.) Az X5-ösből gondolom nem szándékozol osztóművet lopni :D A cali-vectra osztómű addig jó csak,amíg nem használod :D van benne egy kis lóf@sznyi pöcök,amely tényleg a kapcsolásnál tevékenykedik,és az pikk-pakk elkopik,cserélni meg horror... Tudom még javasolni a régi audi quattro osztóművét,mai napig a legjobb váltót és osztóművet gyártja az audi,és a régiek is még mindig nagyon jók! Amint tisztában leszel a méreteiddel( hmmm ;)),hogy mennyi helyed marad a motorod mellett,és mit hogyan tudsz megoldani,akkor megnézed mekkora az osztóműve a kiszemelt audinak,és ha jó megveszed...nemkis faragás,de megéri ám :lol: Kadettot akarod megcsinálni? Nekem volt egy gsi-m,pár éjszakát végigagyaltam,mit lehetne vele kezdeni... Én elképzeltem,ahogy az első ülés mögött lefalazom,utána közvetlenül a moci(oda bármekkora elfér,nagy a segge)a seggét megcsinálni műanyagból,hogy bármikor levehesd egybe az egészet,tudjál hozzányúlni a motorhoz ha kell...A motor után a váltó,és akár az osztómű is...mert ott elfér!a váltónak megfelelő rudazatot csinálni,kikeményíteni és merevíteni mindenütt,aztán amit csak bír,adni a szájának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nekem volt egy gsi-m,pár éjszakát végigagyaltam,mit lehetne vele kezdeni... Úgy látom, te sem sokat alszol, és ha egy kicsit is lehúnyod szemed, "rémeket" álmodsz (meg). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Úgy látom, te sem sokat alszol, és ha egy kicsit is lehúnyod szemed, "rémeket" álmodsz (meg). :lol: maximálisan egyetértek :D én onnantól kezdtem el nevetni,hogy a hátulja levehető.addig tök informatív komment volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Miért? Mi abban a túlzás, hogy levehető a hátulja? Jól ki kell csövezni, és a csőre már lehet is fel lehet tenni egy gyantázott féltető-far dolgot. Ezáltal jobban szerelhető. Képen már láttam ilyet. Papírod sose lesz róla, de hogy istenkirály verda lenne, az tuti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Miért? Mi abban a túlzás, hogy levehető a hátulja? Jól ki kell csövezni, és a csőre már lehet is fel lehet tenni egy gyantázott féltető-far dolgot. Ezáltal jobban szerelhető. Képen már láttam ilyet. Papírod sose lesz róla, de hogy istenkirály verda lenne, az tuti! :lol: én nem mondtam hogy nem megvalósítható...de hogy! nyeklene nyaklana az egész szerintem! max gyorsulni lenne jó,ott csak egyenesen kell menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezért kell kicsövezni előtte, ami megadja a merevséget. De ha tényleg csak gyorsulásra szánta volna ezt a középmotoros rettenetet, akkor tényleg elég lett volna. Csak ne kanyarodjon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezért kell kicsövezni előtte, ami megadja a merevséget. De ha tényleg csak gyorsulásra szánta volna ezt a középmotoros rettenetet, akkor tényleg elég lett volna. Csak ne kanyarodjon. :lol: nem vagyok benne biztos,hogy csövezés elég neki :lol: bár,ha jól emlékszem a pözsó 205 mi16 rally-változata is ilyen "levehető hátuljú" volt,de az niylván nem kisiparilag lett úgy átalakítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 nem vagyok benne biztos,hogy csövezés elég neki :lol: bár,ha jól emlékszem a pözsó 205 mi16 rally-változata is ilyen "levehető hátuljú" volt,de az niylván nem kisiparilag lett úgy átalakítva :D Így mesélje el az ember az álmait! :lol: ;) ;) Tomi ha valamit sz@rrá csövezel,az merev.Onnantól kezdve akármit is csinálsz,az merev is marad... Mert levehető a B oszloptól a seggéig attól még nem veszti el a merevségét... A te Astra-d sem azért merev,mert van rajta tető,hanem mert a tetőlemezed alatt ki van merevítve! Csak nézd meg az összes cabro-t! Miért van egy darab tenyérnyi U alakú vasdarab a B oszlop helyén a kadett cabrio-ban? Mert azzal van kimerevítve,meg a hátsó toronynál... Ez az én álmom volt amíg nem álmodtunk Tas-sal egy asconát,és dédelgettem is rendesen,és bárki is mond bármit nem fog soha befolyásolni abban amiben biztos vagyok... Még gondolkodom egyébként ezen a dolgon,mert kadettot fillérekért lehet venni,és ha 3-mat vágok szét mire a harmadik sikerül jóra,az is megéri... :D Ne haragudj Tomi,nem értek veled egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Itt micsoda csövezések mennek! :lol: Megint kezd leszállni a köd. :lol: Aztán majd jön az eső... Utána meg mackó, hogy megint esik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A te ujjaidból nem ugyanolyan, de azért köszi! :lol: Amúgy a cégnél szeretnek játszani a napokkal. Most ezt a három napot (H. K. Sz.) szombatnak mondták ki, hétvégi túlóra pénzzel, amire az ember vagy bemegy, vagy nem (ezt itt úgy szokás mondani, hogy nem kötelező, de erősen ajánlott), viszont a szombatok kötelező hétköznapok, hétköznapi fizetéssel. Úgyhogy én most a talira szabit veszek ki szombatra, ami hétfő... Agyrém. Valahol vérszívásnak érzem, csak nemtom, hol. Okosak, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Így mesélje el az ember az álmait! :lol: ;) ;) Tomi ha valamit sz@rrá csövezel,az merev.Onnantól kezdve akármit is csinálsz,az merev is marad... Mert levehető a B oszloptól a seggéig attól még nem veszti el a merevségét... A te Astra-d sem azért merev,mert van rajta tető,hanem mert a tetőlemezed alatt ki van merevítve! Csak nézd meg az összes cabro-t! Miért van egy darab tenyérnyi U alakú vasdarab a B oszlop helyén a kadett cabrio-ban? Mert azzal van kimerevítve,meg a hátsó toronynál... Ez az én álmom volt amíg nem álmodtunk Tas-sal egy asconát,és dédelgettem is rendesen,és bárki is mond bármit nem fog soha befolyásolni abban amiben biztos vagyok... Még gondolkodom egyébként ezen a dolgon,mert kadettot fillérekért lehet venni,és ha 3-mat vágok szét mire a harmadik sikerül jóra,az is megéri... :D Ne haragudj Tomi,nem értek veled egyet :lol: nem kell velem egyetérteni :P én így gondolom,te másképp.nincs ebben semmi :D sztem a tető merevítő szerepét nehéz UGYANÚGY helyettesíteni. persze nem lehetetlen! de lehet csak én vagyok szűk látókörű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Arra a filmre annyira ne készülj rá szerintem. Elég "érdekes" volt. :D Legalábbis az 1hez képest... :lol: Téged láttalak reklámfelirattal az oldaladon? a gép a legfontosabb? :D mondjátok,miért van az,hogy ha kilépek a fórumról,aztán pedig máshonnan,vagy máskor vissza,akkor azt írja,hogy nincs új olvasatlan topik??? :lol: Honnan kell belépni, hogy mindig oda ugorjon, amit még nem olvastam? Betenném kedvencekeb a linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Honnan kell belépni, hogy mindig oda ugorjon, amit még nem olvastam? Betenném kedvencekeb a linket. a fórum főoldal van kedvencekbe téve,ha a debreceni chat topikot rakod be,az azért nem jó,mert akkor odaugrik mindig,és a többi új kommentet nem automatán hozza,hanem neked kell lapozgatni. remélem érthetően fogalmaztam :lol: néha megy mondjuk...na mind1,informatika...már csak ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 olyankor üvölts egyet, mint Tarzan! Tuti jó hangulat lesz! :lol: :lol: Demegnézném :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Demegnézném :-) olyan gyakran előfodul,hogy vicceket olvasva,vagy ismerősökkel csevegve HANGOSAN felnevetek...akkor az egész iroda rám mered,hogy mi történt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Demegnézném :-) Ezt én is, majd szombaton :lol: Tényleg te jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 olyan gyakran előfodul,hogy vicceket olvasva,vagy ismerősökkel csevegve HANGOSAN felnevetek...akkor az egész iroda rám mered,hogy mi történt :lol: Mit is dolgozol? Bittos mindenki tud már itt mindenkiről mindent :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Mit is dolgozol? Bittos mindenki tud már itt mindenkiről mindent :-)) szervíz szakértő vagyon az eon-nál. szoftver licensz gazdálkodással foglalatoskodom :lol: és te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezt én is, majd szombaton :lol: Tényleg te jössz? Nagyjából a hétvégét láttam, hogy szerevzitek, ezért nem szerveztem magamnak semmi lényeegset se péntekre, se szombatra, de van már vmi konkrét időpontotok, helyszínetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts