Vascona Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Üdv Mindenkinek! Megvolt a móka,rögzítettek a kollegák mindent :lol: :lol: Készül a videó ha hazamegyek,majd valaki mond egy címet ahol mindenki számára elérhetővé tudom tenni... Japán auto gyalázatnak nem rossz lett :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 no a szobaajtót megrögzítgettem. Így már majd remélem nem fog festés után újra meglazulni a tok. cserébe csatatér a környéke, de mindjárt takarítok egy picit, utána meg pakolok. FBalázssal ki akar bulizni? talizni? stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 FBalázssal ki akar bulizni? talizni? stb? Mit takar a stb...? :lol: Mert én lehet hogy azzal élnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 telefonos kapcsolat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ui: köszi a csokit srácok :D Szívesen, egészségedre! :D Na, festék, meg ami kell megvéve. Holnap kezdjük a csinosítást. :lol: Ha ma lesz valami tali, akkor csörögjetek rám, mert ez a telefonos net elég lassú... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 szép jó estét mindenkinek! Roli,videót nagyon várjuk! :lol: én minden nap talizok..... az én imádott Astrámmal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Roli! Én még a BW-es videót sem láttam, amit a szlalomon vettél fel. Én 2 videót is várok minima! :lol: Viccet félre téve... (24 órán belül már 3xor írom ezt a szófordulatot le... :D ) Balázs azt írta, hogy 9-10 körültől talán ráér. Valaki szabad lesz akkor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ma jön? nem holnap? de részemről kilőve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ma... de holnap is itt lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 MOst beszéltem vele telefonon... kicsit eltévedtek, a szállásukat keresik, aztán majd a Főnixet fogják... szóval kicsit késésben vannak, ha jól sejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2006 Üdw várostársak! Nyuszifül, írtam e-mailt!! ~RAPtile~ Szia, mailt megkaptam, válasz ment :lol: Üdv köztünk földi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Olajost, vagy gázost vettél ? Olajost és elég gyorsan leamortázáltam :lol: ui: köszi a csokit srácok :lol: Gázos az mind belülről állítható nem? Elnézést tőletek, ha képpel együtt idézewk, nemigen vágom, hogy lehet annélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Elnézést tőletek, ha képpel együtt idézewk, nemigen vágom, hogy lehet annélkül. a lényeg, hogy ha bármilyen kép, vagy egyéb szerepel az idézésben, akkor mikor írod a szöveged, akkor az idézetben a http címek elől-mögül az img-ket a szögletes zárójelekkel töröld ki. :lol: Most elhúztam egy kis városnézésre... FBalázssal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sajna, de kihagyom a mai talit, reggel héttől este hétig melóztam, hulla vagyok :lol: De várt itthon egy meglepi :D ami bearanyozta a napomat :D Jah mackó, bocs hogy nem köszöntem el,de telefonáltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Én léptem le, szerintem. :lol: szóval ne bocsi, mert Sanyi eldádáz. :lol: siettem, mert Balázs már várt. Elnavigáltam a szállásukra, aztán vissza. Elvileg menni fog most már neki. Még pakolnak. Ha végzett, akkor lehet még valahol összefutunk, bár neki reggel 7-kor ébresztő... Itt lesz a főnixben egész hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 a lényeg, hogy ha bármilyen kép, vagy egyéb szerepel az idézésben, akkor mikor írod a szöveged, akkor az idézetben a http címek elől-mögül az img-ket a szögletes zárójelekkel töröld ki. :lol: Most elhúztam egy kis városnézésre... FBalázssal! :lol: az jó kis meló :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 A másik dolog, hogy csak annyit idézz az előző hozzászólásból, amennyi a te kommentedhez szükséges, különben egy kicsit kesze-kuszának tűnhet a te hozzászólásod, hogy épp mi is az, amire reagálsz... Mindezt nem b@szogatásképp írom, csak miheztarásképpen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Szia Sanyi! Remélem itt vagy még! Szükségem lenne a segítségedre,hogy hova tudnám feltölteni a videókat amiket ma felvettem,meg a blitz-et is közzé tenném,hogy mindenki boldog lehessen... Tudsz valami ilyesmit? Maci a Balázs ügy csak vicc,volt,sajnos annak ellenére hogy Zalaegerszegről (vagy környékéről) származik még a fél év alatt nem tudtam vele találkozni,pedig megbeszéltük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Gázos az mind belülről állítható nem? Elnézést tőletek, ha képpel együtt idézewk, nemigen vágom, hogy lehet annélkül. Kérdésem a LIP-re vonatkozott, amit írtál, hogy vettél :lol: Koniból van olajos, ami kivett állapotban állítható, és gázos, amely a kocsiba szerelve állítgatható 1 tekerentyű segítségével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Szia Sanyi! Remélem itt vagy még! Szükségem lenne a segítségedre,hogy hova tudnám feltölteni a videókat amiket ma felvettem,meg a blitz-et is közzé tenném,hogy mindenki boldog lehessen... Tudsz valami ilyesmit? Hali! Éljen a farhatalom!!! :lol: Nos, vidijó feltöltésébe sajnos nem tudok segíteni. Nekem nincs oldalam, pedig szívesen helyet biztosítanék neked. Talán SzaboT, vagy valaki más tud neked segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Akkor szétszedem képzeletbeli szüneteknél,és elküldöm emailben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 A másik dolog, hogy csak annyit idézz az előző hozzászólásból, amennyi a te kommentedhez szükséges, különben egy kicsit kesze-kuszának tűnhet a te hozzászólásod, hogy épp mi is az, amire reagálsz... Mindezt nem b@szogatásképp írom, csak miheztarásképpen. :lol: Hát mondjuk stílusosabb lenne (amúgy mit mondsz az előző kérdésemre? Senatoremelőbigyóval kapcs) Kérdésem a LIP-re vonatkozott, amit írtál, hogy vettél :lol: Koniból van olajos, ami kivett állapotban állítható, és gázos, amely a kocsiba szerelve állítgatható 1 tekerentyű segítségével. Értettem én, csak tovább gondoltam már, az enyém természetesen a normál autóalkatrész boltokban kapható olajos fajta. Szia Sanyi! Remélem itt vagy még! Szükségem lenne a segítségedre,hogy hova tudnám feltölteni a videókat amiket ma felvettem,meg a blitz-et is közzé tenném,hogy mindenki boldog lehessen... Tudsz valami ilyesmit? Nekem van egy tárhelyem egy bnc-m is egy pesti állandóan futó szerveren, elég sokminden fér rá, bár szerintem csak ideiglenesen lehetne rajta egy nagyobb méretű file (100megánál nagyobb mondjuk), de kellene majd a megfelelő honlapon egylinket utalni oda, megadnám a majd a pontos címet hozzá. Vagy én is meg tom csinálni a linket, ha nincs webmester székközelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 (amúgy mit mondsz az előző kérdésemre? Senatoremelőbigyóval kapcs) Szerintem kivitelezhető lenne. De nem tudom, hogy a két végállás között mennyi lehet a magasságkülönbség, továbbá nem tudom, hogy ez csak emel/süllyeszt, vagy a felfüggesztés keménységével is játszik-e? Szerintem keresd meg Chyguszt, tuti segít neked a kérdésben, marha jó fej. Amúgy nemsokára (lehet) veszünk egy Senatort donornak. Ha abban van ilyen, és te már tutira tudod, hogy ez a kütyü neked jó-e, akkor majd gondolok rád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Szerintem kivitelezhető lenne. De nem tudom, hogy a két végállás között mennyi lehet a magasságkülönbség, továbbá nem tudom, hogy ez csak emel/süllyeszt, vagy a felfüggesztés keménységével is játszik-e? Szerintem keresd meg Chyguszt, tuti segít neked a kérdésben, marha jó fej. Amúgy nemsokára (lehet) veszünk egy Senatort donornak. Ha abban van ilyen, és te már tutira tudod, hogy ez a kütyü neked jó-e, akkor majd gondolok rád. Köcce :-))) Szeretem, ha gondolnak rám. :-)) Csiguszt merre etalálom amúgy? Rákerestem itt, de csak a te elbeszélésed dobta ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Csiguszt merre találom amúgy? Itt :lol: Érdemesebb személyt a tagok között keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts