Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Mint mondtam, nekem teljesen mindegy, ehhez alakítom a többit, ez a fontosabb. Csak ha én határozok meg egy időpontot, arra lehet, hogy nem tudtok annyian eljönni. Mert jó lenne IS-ékkel, meg SzaboT-tal, meg a Lajosokkal is csocsózni, dumálni, autót a parkolóból kimenteni, meg efféle. Egyszóval jó lenne, ha megint összejönnénk jópáran. Még az se baj, ha a csocsó kimaradna, de duma az legyen rengeteg!
szabot Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Sziasztok! Üdv innen a Lurdy-ból. :lol: Megvolt mackó autófelújítása Blitz-nél, vettem egy Blau autómagnót és most várjuk a többieket - netezéssel. :D Endlos, a Zasti-s kép Db-ben készült az autókiállításon, májusban. Nyuszit kedves emlékek fűzik egy Zastihoz. :lol:
Tom Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Meló kedves barátom, meló... Csatlakozom sajnos... :lol: De hamarosan idulok. :lol:
szabot Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Meló kedves barátom, meló... Azt is kell valakinek, ha már valakik nem melóznak. :lol: Jövő hét szerdáig... :lol:
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Meló kedves barátom, meló... ne dolgozd agyon magad Sanyi!
szabot Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 ne dolgozd agyon magad Sanyi! Inkább igyál egyet és fogd rá a nyuszira (vagy a mackóra). :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Késő! Már feb@szták a kókány munkával a "szerelők" az agyam, most aprítom a népet. Dedós módszer, és gyűlölnek már, de leszarom, ha egyszer annyira de annyira balf@szok... Szinte a kezüknél fogva rángatom őket a tesztre, hogy "Ha már elb@sztad, csináld is meg!" Nem azért vagyok debugos, hogy minden kis fiszem-f@szom szerelői hibát én csináljak meg...
szabot Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 nono... akarod, hogy hazavigyelek!? :D Jó volna... :lol: Késő! Már feb@szták a kókány munkával a "szerelők" az agyam, most aprítom a népet. Dedós módszer, és gyűlölnek már, de leszarom, ha egyszer annyira de annyira balf@szok... Szinte a kezüknél fogva rángatom őket a tesztre, hogy "Ha már elb@sztad, csináld is meg!" Nem azért vagyok debugos, hogy minden kis fiszem-f@szom szerelői hibát én csináljak meg... A szerelők a teszt technikusok? Én is az vagyok... :lol:
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Jó volna... :lol: oksa. :D ezt túltárgyaltuk. figyu... mindjárt 7! :lol:
szabot Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 oksa. :lol: ezt túltárgyaltuk. figyu... mindjárt 7! :lol: Ok, de sztem elég mókás, hogy egymástól kb 30 centire ülünk és mégis a fórumon írkálunk egymásnak... :D Ideje lemenni a parkolóba...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 A szerelők a teszt technikusok? Én is az vagyok... :lol: Nem, az operátorok. Szerelőnek tekintik magukat, de olyat megjátszanak... A múltkor pl olyat játszottak meg, hogy az FDD tápkábelét simán rádugták az alaplap venti csatijára. Volt füst... De ez csak egy balf@szság a rengetegből.Többek között tegnap ezért is írtam a HW topicba, hogy ha valaki IBM/Lenovo vagy HP gépet vesz, az jól nézze meg, hogy nem-e Fehérváron gyártották?
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Ok, de sztem elég mókás, hogy egymástól kb 30 centire ülünk és mégis a fórumon írkálunk egymásnak... :lol: Ideje lemenni a parkolóba... az utolsó résszel egyetértek. Amúgy meg pont erre való a fórum. Ez is amolyan "live" fórum. :lol:
adorjant Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 jó,jobb estét mindenkinek! ahogy látom,érdemes volt felmenni a lurdyhoz,ha más nem, live meetinget tartani :lol: meló... hát ez a hét úgy elszaladt,mint még soha. ilyen pörgős hetem még nem volt. szerencsére nem csak rossz oldala van,hanem ahogy látom,és érzem,ahogy az ilyen feszült,sőt ma igen gázos helyzetben mennyire készségesek a kollégáim,és a főnököm is :lol: imádok itt dolgozni :D
Vascona Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Irígyellek. Valahogy ez a hetem nekem is jól sikerült,eddig :lol: Hétvégén is menek,termelni kell a zsírt a fizetéshez :lol: Remélem mindenki épségben hazakerült a Lurdy taliról! Holnap főszereplője leszek egy játékfilmnek! A történetének előzménye eléggé bonyolult,de persze maga a produkció mi másról szólna mint egy autóról és egy idegbeteg soförről :D :D Az utóbbit alakítom értelem szerűen ;) Kedves faros cartársaim merre vagytok?
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 hazaértünk, jó volt, elfáradtam...nagyon Tomi 2-re volt otthon, én fél4re. Polgártól tejfölködben jöttem haza... most nem élveztem a dolgot. Kocsi szép csndben gurul, bc beállítva... szóval hasznos volt felmenni. :lol:
adorjant Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 jóóó reggelt! Vascona,még a végén híres embör leszöl :lol: Mackó,mi volt a vectrával??
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Roli mint idegbeteg? Kell ám nekem egy másolat róla! :lol:
adorjant Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 húúúú ezt is megéltem: az olvasatlan hozzászóláshoz ugrott automatikusan a fórummotor :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 szilentek kicserélve, valamint a már életveszélyesnek is minősíthető első fékek is vadi újak lettek. :lol:
adorjant Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 szilentek kicserélve, valamint a már életveszélyesnek is minősíthető első fékek is vadi újak lettek. :lol: na,akkor most ezekkel hosszú ideig nem lesz probléma :lol:
Recommended Posts