szabot Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 SzaboT! Ha akkor reggel szólsz, hogy az immo miatt nem tudtál elindulni, akkor elmentem volna érted, de nem kaptam választ az sms-emre, így azt hittem, alszol... ááááááá (legfeljebb 1-el kevesebbszer mentem volna a pályán :D ) És ami a ,legfontosabb... ha késve is: Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!! Aludtam... :lol: Mert 2-ig bent voltam. De megcsináltam! :lol: Az immo csak reggel 10 körül jelentkezett (9-ig aludtam). Amúgy köszi a köszöntést! :D
szabot Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 Sanyi! Mikor is jössz Db-be? Egy picit játszottam a weblapunkkal, de még nincs kész, így nem látható. Ez a Joomla ez jóóó! :lol:
Gelko Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 Nekem is kedvem támadt körözni, de én úgysem lettem volna olyan ügyes.... (meg féltem a kocsim) :lol: én igaz h nem is voltam ottan -mit kezdek megbánni- de én is így vagyok vele h a kocsit féltettem volna meg kellemetlen lett volna összecsukni :lol:
mackosajt Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 én igaz h nem is voltam ottan -mit kezdek megbánni- de én is így vagyok vele h a kocsit féltettem volna meg kellemetlen lett volna összecsukni :lol: Gelko! Ne Reditől kérj tanácsokat, és nem lesz gond. :D :lol: ui: úgy mindenki járhatott volna... kóstolni kellett a pályát... pl. a vége velé én is éreztem, hogy nem sokon múlt, hogy ki ne faroljunk.
Vascona Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 Gelko! Ne Reditől kérj tanácsokat, és nem lesz gond. :D :lol: ui: úgy mindenki járhatott volna... kóstolni kellett a pályát... pl. a vége velé én is éreztem, hogy nem sokon múlt, hogy ki ne faroljunk. Maci! mer' ha kifarolsz akkor mi van? Kinek a kezében van a kormány?! :lol:
mackosajt Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 Maci! mer' ha kifarolsz akkor mi van? Kinek a kezében van a kormány?! :lol: Semmi különös Roli! :lol: Hiányoltalak a buliból! :D
Gelko Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 Semmi különös Roli! :lol: Hiányoltalak a buliból! :lol: ne mán most akartalak kiröhögni h Rolit le Tasoztad :D
mackosajt Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 még olyan fáradt vagyok, hogy mást látok, mint ami le van írva, és mást írok, mint amit akarok... vazze... elírtam Roli a neved. :lol: ne mán most akartalak kiröhögni h Rolit le Tasoztad :D ;) Te sose jártál még így? :D Valszeg mert nem vagy olyan öreg mint én! :lol:
Gelko Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 még olyan fáradt vagyok, hogy mást látok, mint ami le van írva, és mást írok, mint amit akarok... vazze... elírtam Roli a neved. :D ;) Te sose jártál még így? :D Valszeg mert nem vagy olyan öreg mint én! :lol: nem Laci én tökéletes vagyok :lol:
mackosajt Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 nem Laci én tökéletes vagyok :lol: a tökéletes férfi: - nem iszik (bebuktad már itt) ;) - nem dohányzik ( ajjaj) - nem nőzik ( erről nem tudok nyilatkozni.) - és nem létezik! :lol: :D :D
Gelko Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 (bebuktad már itt) :lol: francba ettől féltem h lebukok :lol:
mackosajt Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 francba ettől féltem h lebukok :lol: előttem nem buktál le... mert együtt nem iszunk, és soha sem ittunk! :lol:
nyuszifül Elküldve Október1, 2006 Szerző Elküldve Október1, 2006 Üdvözletem szerencsésen hazaértünk mi is, volt minden....30 fokban bortúra....hegyre fel, és vissza, közben álladóan töltögették a borászok a poharunkat :lol: És ami a lényeg!!!!Enyém a lakás, épp onana jövök, és megyek is vissza nemsokára... Így üresen még koszosabb és elég lehangoló...de......az enéym :D Jah!És egyik nap túrázás közben egy opeles!!!!váratlanul megállt és megkérdezte elvihet e minket, pedig nem stoppoltunk.Azt hiszem ez a gesztus magáért beszél :lol:
szabot Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 Gratulálok nyuszi! Az Opelest nem szervezted be? :lol:
nyuszifül Elküldve Október1, 2006 Szerző Elküldve Október1, 2006 Gratulálok nyuszi! Az Opelest nem szervezted be? ;) Köszi :D :lol: De, amint beszálltam a kocsiba rögtön elkezdtem neki a szöveget, Tamás, meg ott somolygott :lol: Sőt a házinéni fia is opeles volt, de sajna rá már nem volt időm :D
szabot Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 :lol: De, amint beszálltam a kocsiba rögtön elkezdtem neki a szöveget, Tamás, meg ott somolygott :lol: Sőt a házinéni fia is opeles volt, de sajna rá már nem volt időm :D Akkor nem kellett csalódnunk. :D
adorjant Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 szép jó estét! mint Nyuszi írta korábban,épségben hazaértünk. hát igen,borozni tűző napon,majd amikor úgy érzed,elszédülsz,kapsz ismét egy pohárral,és mászhatsz fel a hegyre... :lol: aztán utána meg nem bírsz a másikkal :D a minket fuvarozó opeles srác tényleg meglepő volt,és nem csak "somolyogtam", (ööö Nyuszi,ez talán a mosolyogtam ittas állapotban kiejtve? :lol: ) de figyeltem is ám közben, Vectra B2 1.8 SPM-007 rendszámmal. (kitku-kitku jelentkezz ;) ) ezúton is köszönjük kedvességét! majd talán megosztok pár képet,amit a kiránduláson készítettem,de ehhez egy illetékes engedélyére is szükség van :D
szabot Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 majd talán megosztok pár képet,amit a kiránduláson készítettem,de ehhez egy illetékes engedélyére is szükség van :lol: A cenzúra kora visszatér... de csak nálad! :lol:
adorjant Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 A cenzúra kora visszatér... de csak nálad! :lol: :D nem issss :D csak oly rendes vagyok,hogy engedélyt kérek :D Űrprodzsektet dédelgetsz ? Anettka nem került képbe ugye ? ;) ;) :D :P hogy neked mindig be kell szólni :D :P de visszakapod ám egyszer :lol:
nyuszifül Elküldve Október2, 2006 Szerző Elküldve Október2, 2006 a minket fuvarozó opeles srác tényleg meglepő volt,és nem csak "somolyogtam", (ööö Nyuszi,ez talán a mosolyogtam ittas állapotban kiejtve? :lol: ) nem voltam ittas... :D Én bírtam a "túrázást" :lol: Cenzúra pedig kell! :D Most pedig viszlát, meló ezerrel, aztán este pedig lakás...majd jövök azért valamikor ;)
szabot Elküldve Október2, 2006 Elküldve Október2, 2006 nem voltam ittas... :lol: Akkor minek a cenzúra? Most pedig viszlát, meló ezerrel, aztán este pedig lakás...majd jövök azért valamikor :D Itt most hóeleje van, punnyadás... Nem baj, lesz időm a weblapra. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2006 Elküldve Október2, 2006 Nállunk is hó eleje van, ráadásul vége a negyedéves zárásnak, úgyhogy vége a nagy hajtásnak. Pedig de jó volt! Összejött 100 túlóra, ebből 40 hétközi, 200%-os, és 60 hétvége, 300%-os kifizetéssel. Már alig várom a sztárgázsit! :lol:
adorjant Elküldve Október2, 2006 Elküldve Október2, 2006 jó reggelt mindenkinek! itt is hóeleje van,viszont kollégám két hétre szabira ment,és átadta a rá háruló,még be nem fejezett feladatokat...úgyhogy kis logikai játék következik,hogy vajon mik ezek :lol: Nyuszi,én nem írtam,hogy ittas voltál,csak hogy az a szó egy másiknak a kiejtése,ittas állapotban. tessék figyelmesen olvasni :D hó eleje pedig azért jó,mert nemsokára fizu :lol:
adorjant Elküldve Október2, 2006 Elküldve Október2, 2006 áááá öröm és boldogság,holnap mehetek Budapestre egy auditra... még jókor szólnak,hogy készüljek fel :lol: :lol: :D na nembaj,talán össze tudok futni pesti klubtársakkal,mert rossz esetben sajnos lehet hogy kedd este még nem jövök haza...jól indul a napom :D
Recommended Posts