adorjant Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Idegeskedsz? Nekem akkor volt sok a savam... Ja, nem volt beteg, nem azért írtam! Csak egy vicc jutott eszembe, mindjárt belinkelem. tegnap nem idegeskedtem... este egy kicsit. na mind1,most úgy érzem,kutya bajom. lassan neki indulok a napnak :lol: Ja, nem volt beteg, nem azért írtam! Csak egy vicc jutott eszembe, mindjárt belinkelem. Itt a második az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Csak azért volt a sok morci jel,mert mire én ideérek addigra megy el mindenki aludni.... Mert faros vagy, B+, akik éjjeli lények! Ennyi! :lol: Én is trappoltam egész éjjel, csak nem jutottam géphez, ezért maradt el a dumcsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ....lassan neki indulok a napnak :lol:.... Űrprodzsektet dédelgetsz ? Anettka nem került képbe ugye ? :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Gyerekek? Itt mindenki alszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Gyerekek? Itt mindenki alszik? Már nem,nemrég ébredtem és már dolgoznom kell :D Szóval aki nem alszik a gyűjjön,mer itt van miért... :D Ma lehidaltam a vidéki autotuningoláson (má megin') Menjek mert mutat nekem valmi nagyon istenit...két napig küszködött vele,de most végre tök jó lett,és sokkal jobb lett az autó is... Megyek,beülök,fordítanám el a gyújtáskulcsot bizakodva,(mit csinálhatott egy 1.0-ás buzuki alto-val) Aztán jött a hidegzuhany! Nem kell beindítani! Csak figyeljem a sebváltógombot.. :lol: És Baz+,világított 3 fajta színben,körkörösen,majd kisült a szemem,és ez meg ott vigyorgott hogy na? Milyen? No komment... Hazamentem,még 3 óráig nem tudtam elaludni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 A sok éjjeli bagoly! :lol: :lol: Jelenleg 1 felhasználó és 0 vendég... Ez ott kinn a főablaknál látható...magányos vagyok bakker,valaki szánjon már meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Sanyi hoooool vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Én megszánlak! :lol: Remélem jössz a pályanapra ma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Én megszánlak! :D Remélem jössz a pályanapra ma! Ha mennék megszánnál? :lol: Sajnos nagyon sovány a pénztárcám,és talán még dolgoznom is kell,még el sem döntötték... :lol: De ha még pénzem is lenne,most mindet az asconára költöm,mert most nagyon sok fog neki kelleni... De kívánom mindenkinek aki eljut kecskemétre ma,hogy érezze nagyon jól magát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Akkor hasonló a Bayk és Biczóhoz, csakhát azok tényleg még sűrűbben lakottak Huhh nem tudlak titeket követni, pedig mindennap fenn vagyok kicsit, namidn1, nem kiröhögni, ha kőkorszak előtti beszólásra válaszolok :-pp Szal szerintem bayk, és biczó nem hasonlítható kondoroshoz, nagycsréhez, haláphoz, üdülőövezet, cserei parkerdőben vagyunk, bayk és biczó ehhez képest posvány Tudtok-e vmi oan honlapot, ahol megbyízható infót tudnak adni arról, hogy az ótómnak mik az adatai, hogy milyen más típusokkal kompatibilis pl. a váltó, mikkel lehet kombinálni? Pl, ha beírnám a forgalmiban szereplő adatait, és a honlap meg kiadná, hogy milyen számozású váltó van rajta, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Ha mennék megszánnál? :lol: Sajnos nagyon sovány a pénztárcám,és talán még dolgoznom is kell,még el sem döntötték... :lol: De ha még pénzem is lenne,most mindet az asconára költöm,mert most nagyon sok fog neki kelleni... De kívánom mindenkinek aki eljut kecskemétre ma,hogy érezze nagyon jól magát! Mik a gondjai A szkónádnak? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Sanyi hoooool vagy? :lol: Este 10-től délután kettőig melóban voltam. Hiányoztam, aranyom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Sziasztok! A mai pályanap nekem sajna elmaradt, mert behívtak melózni... :D De amúgy sem jutottam volna el DB-be időben mackóhoz, mert reggel beállt az immo. :lol: Egy órámba tellett, mire rájöttem, hogy mi a bibi és nekiálltam megjavítani. Most már pöpec. :D Ennek örömére elhúztam edzeni. Azt kell hogy mondja, ez bizony jól esett. Most meg megyek haverhoz, utána megyünk szülinapi mozizásra, szal én ma ennyit voltam fórumon. Mondjuk mozi után még felnézek. ;) Nyuszi, Tamás, köszi az SMS-t! Jól esett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Szomorúan veszem tudomásul,hogy debrecenből csak Maci jött! :lol: Remélem éppségben hazaértek és jól érezték magukat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 ....Sziasztok!.... Bódog szülinapot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Bizony! Kellemes ünneplést! :lol: Örülök, hogy Mackóék eljöttek, nagyon jól ment Laci a pályán! Nekem is kedvem támadt körözni, de én úgysem lettem volna olyan ügyes.... (meg féltem a kocsim) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Sziasztok!Hol van a csapat?Senki sincs itt,se melles se faros!!Vagyis csak én egyedül mellsőkerekes.Most kiélhetném magam és teleírkálhatnék mindent ökörségekkel.... :lol: Inkább megyek olvasgatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Bódog szülinapot :lol: Bizony! Kellemes ünneplést! :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Énis énis!!Boldog szülinapot kívánok!(írtam a jókívánságokba is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Egészségedre,nőjél nagyra! :lol: Széltére vagy hosszára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Isis! :lol: Meg attól is függ ,hogy minek a hosszáról és széltéről beszélünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Mik a gondjai A szkónádnak? :-)) Nincs benne motor,váltó,hátsó futómű,nincsen lefestve,és éppen azon vagyok hogy ezekért dolgozzak :lol: Sanyi! Hiányoztál hát! :D Sziasztok!Hol van a csapat?Senki sincs itt,se melles se faros!!Vagyis csak én egyedül mellsőkerekes.Most kiélhetném magam és teleírkálhatnék mindent ökörségekkel.... :lol: Inkább megyek olvasgatni! Ne aggódj a színe itt van, a java valószínűleg alszik,de nemsoká reggel lesz és ők is itt lesznek! Melles? Az az új neve az orros opeltulajoknak? :D tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Szia Roli! Mikor jössz felénk? Melles? Az az új neve az orros opeltulajoknak? :lol: tetszik Egy mell csak szebb, mint egy orr. Főleg, ha nőé... :D Isis! :lol: Meg attól is függ ,hogy minek a hosszáról és széltéről beszélünk! :D Inkább ne csapjunk át 18+-ba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Ha már ennyire mondogatják a többiek, akkor én is sok bulldogságot kívánok, SzaboT, de én úgy gondoltam, hogy egy nemzeti gyásznapot nem illik megünnepelnem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 SzaboT! Ha akkor reggel szólsz, hogy az immo miatt nem tudtál elindulni, akkor elmentem volna érted, de nem kaptam választ az sms-emre, így azt hittem, alszol... ááááááá (legfeljebb 1-el kevesebbszer mentem volna a pályán :lol: ) És ami a ,legfontosabb... ha késve is: Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts