Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

Idegeskedsz? Nekem akkor volt sok a savam...

Ja, nem volt beteg, nem azért írtam! Csak egy vicc jutott eszembe, mindjárt belinkelem.

tegnap nem idegeskedtem...

este egy kicsit.

na mind1,most úgy érzem,kutya bajom.

lassan neki indulok a napnak :lol:

Ja, nem volt beteg, nem azért írtam! Csak egy vicc jutott eszembe, mindjárt belinkelem.

Itt a második az.

:lol:

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Gyerekek? Itt mindenki alszik?

Már nem,nemrég ébredtem és már dolgoznom kell :D

Szóval aki nem alszik a gyűjjön,mer itt van miért... :D

Ma lehidaltam a vidéki autotuningoláson (má megin')

Menjek mert mutat nekem valmi nagyon istenit...két napig küszködött vele,de most végre tök jó lett,és sokkal jobb lett az autó is...

Megyek,beülök,fordítanám el a gyújtáskulcsot bizakodva,(mit csinálhatott egy 1.0-ás buzuki alto-val)

Aztán jött a hidegzuhany!

Nem kell beindítani! Csak figyeljem a sebváltógombot.. :lol:

És Baz+,világított 3 fajta színben,körkörösen,majd kisült a szemem,és ez meg ott vigyorgott hogy na? Milyen?

No komment...

Hazamentem,még 3 óráig nem tudtam elaludni :lol:

Megosztás:

Én megszánlak! :D

Remélem jössz a pályanapra ma!

Ha mennék megszánnál? :lol:

Sajnos nagyon sovány a pénztárcám,és talán még dolgoznom is kell,még el sem döntötték... :lol:

De ha még pénzem is lenne,most mindet az asconára költöm,mert most nagyon sok fog neki kelleni...

De kívánom mindenkinek aki eljut kecskemétre ma,hogy érezze nagyon jól magát!

Megosztás:

Akkor hasonló a Bayk és Biczóhoz, csakhát azok tényleg még sűrűbben lakottak

Huhh nem tudlak titeket követni, pedig mindennap fenn vagyok kicsit, namidn1, nem kiröhögni, ha kőkorszak előtti beszólásra válaszolok :-pp

Szal szerintem bayk, és biczó nem hasonlítható kondoroshoz, nagycsréhez, haláphoz, üdülőövezet, cserei parkerdőben vagyunk, bayk és biczó ehhez képest posvány

Tudtok-e vmi oan honlapot, ahol megbyízható infót tudnak adni arról, hogy az ótómnak mik az adatai, hogy milyen más típusokkal kompatibilis pl. a váltó, mikkel lehet kombinálni? Pl, ha beírnám a forgalmiban szereplő adatait, és a honlap meg kiadná, hogy milyen számozású váltó van rajta, stb...

Megosztás:

Ha mennék megszánnál? :lol:

Sajnos nagyon sovány a pénztárcám,és talán még dolgoznom is kell,még el sem döntötték... :lol:

De ha még pénzem is lenne,most mindet az asconára költöm,mert most nagyon sok fog neki kelleni...

De kívánom mindenkinek aki eljut kecskemétre ma,hogy érezze nagyon jól magát!

Mik a gondjai A szkónádnak?

:-))

Megosztás:

Sziasztok!

A mai pályanap nekem sajna elmaradt, mert behívtak melózni... :D De amúgy sem jutottam volna el DB-be időben mackóhoz, mert reggel beállt az immo. :lol: Egy órámba tellett, mire rájöttem, hogy mi a bibi és nekiálltam megjavítani. Most már pöpec. :D Ennek örömére elhúztam edzeni. Azt kell hogy mondja, ez bizony jól esett. Most meg megyek haverhoz, utána megyünk szülinapi mozizásra, szal én ma ennyit voltam fórumon.

Mondjuk mozi után még felnézek. ;)

Nyuszi, Tamás, köszi az SMS-t! Jól esett! :lol:

Megosztás:

Mik a gondjai A szkónádnak?

:-))

Nincs benne motor,váltó,hátsó futómű,nincsen lefestve,és éppen azon vagyok hogy ezekért dolgozzak :lol:

Sanyi!

Hiányoztál hát! :D

Sziasztok!Hol van a csapat?Senki sincs itt,se melles se faros!!Vagyis csak én egyedül mellsőkerekes.Most kiélhetném magam és teleírkálhatnék mindent ökörségekkel.... :lol:

Inkább megyek olvasgatni!

Ne aggódj a színe itt van, a java valószínűleg alszik,de nemsoká reggel lesz és ők is itt lesznek!

Melles? Az az új neve az orros opeltulajoknak? :D tetszik

Megosztás:

Szia Roli!

Mikor jössz felénk?

Melles? Az az új neve az orros opeltulajoknak? :lol: tetszik

Egy mell csak szebb, mint egy orr. Főleg, ha nőé... :D

Isis! :lol:

Meg attól is függ ,hogy minek a hosszáról és széltéről beszélünk! :D

Inkább ne csapjunk át 18+-ba. ;)

Megosztás:

SzaboT!

Ha akkor reggel szólsz, hogy az immo miatt nem tudtál elindulni, akkor elmentem volna érted, de nem kaptam választ az sms-emre, így azt hittem, alszol... ááááááá

(legfeljebb 1-el kevesebbszer mentem volna a pályán :lol: )

És ami a ,legfontosabb... ha késve is: Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.