szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Miért, az egy jó kezdet lehet :P Akkor ez most egy felhívás? :P "Állapot: kapcsoltaban" Naná, hogy felhívás! B) halihó! sajnálom, hogy tegnap elmaradt a tali. cserébe megtisztult a veki, jöhet az eső... már csepergett az előbb. Itt is komorodik... :wub: Még jó, hogy nem volt időm kocsit mosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Várhatott volna az eső, azt akarom, hogy szombaton szakadjon le az ég....főleg délután és este, remélem az égiek szeretnek ennyire, hogy meglesz :wub: "Állapot: kapcsoltaban" ja ezt nem néztem.....de én amúgy is csak opelezés miatt gondoltam, teeeeeeeeeee :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Várhatott volna az eső, azt akarom, hogy szombaton szakadjon le az ég....főleg délután és este, remélem az égiek szeretnek ennyire, hogy meglesz :wub: Valakinek nincs kedve valamihez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nyuszi! mér akarsz te rosszat? Vagy csak itt helyben legyen akkor eső? Kecsóra akkor ne jusson, mert a srácoknak nem tenne jót a gokartpályán, meg nekem se, ha már 1x ott leszek Ildivel. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Várhatott volna az eső, azt akarom, hogy szombaton szakadjon le az ég....főleg délután és este, remélem az égiek szeretnek ennyire, hogy meglesz :wub: ja ezt nem néztem.....de én amúgy is csak opelezés miatt gondoltam, teeeeeeeeeee :P Na persze... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Jut eszembe... Tomi! Ha kora reggel esetleg volna kedved bejönni hozzánk, akkor szívesen elviszünk Kecsóra. :wub: Meg aki még akar, jöhetne! :P egy a lényeg, rágcsálni valót és innivalót hozzon mindenki magával. Meg 500 Ft-ot. ha jól emléxem a belépő árára. bár jut eszembe... neked aznap volna a szülinapod is... ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nyuszi! mér akarsz te rosszat? Vagy csak itt helyben legyen akkor eső? Kecsóra akkor ne jusson, mert a srácoknak nem tenne jót a gokartpályán, meg nekem se, ha már 1x ott leszek Ildivel. :wub: Csak mára ír felhősödést. Holnaptól felszakadozik. Kecsóra csak kevés felhőt ír a www.boon.hu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Debrecenre vonatkozott, mi egerszalókon leszünk elvileg, szóval a kedvem ott lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Jut eszembe... Tomi! Ha kora reggel esetleg volna kedved bejönni hozzánk, akkor szívesen elviszünk Kecsóra. :P Meg aki még akar, jöhetne! :P egy a lényeg, rágcsálni valót és innivalót hozzon mindenki magával. Meg 500 Ft-ot. ha jól emléxem a belépő árára. bár jut eszembe... neked aznap volna a szülinapod is... ugye? Hát igen, nemzeti gyásznap. :wub: Amúgy ezen még gondolkodok. Aznap akvarista újraalakuló gyűlés is lesz és nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Ma délutánig kitalálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Hát igen, nemzeti gyásznap. :wub: Amúgy ezen még gondolkodok. Aznap akvarista újraalakuló gyűlés is lesz és nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Ma délutánig kitalálom. Szívesen elviszünk! Szülinapi ajándékként is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Áááááá! Éhes vagyok és a többiek még sehol! :wub: Szívesen elviszünk! Szülinapi ajándékként is! :P Köcce! :P Délutánig eldöntöm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 szép jó reggelt mindenkinek! valahogy ma háromnegyed nyolckor nem volt akkora forgalom,mint szokott...fene érti ezt... Valakinek nincs kedve valamihez? háccccccccc az én agyam kitalálta,mihez lenne kedvem :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 háccccccccc az én agyam kitalálta,mihez lenne kedvem :wub: :P :P B) Biztos, hogy az agyad gondoltad ki? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Biztos, hogy az agyad gondolta ki? :P :wub: biztos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az attól függ!Mert ha abból az általános nézetből indulok ki, hogy a pasik mivel gondolkodnak.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az attól függ!Mert ha abból az általános nézetből indulok ki, hogy a pasik mivel gondolkodnak.... :wub: és ha én nem vagyok általános? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 és ha én nem vagyok általános? :P azt írtam általános nézet... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 azt írtam általános nézet... :wub: hát épp ezért B) ne általánosíts :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nah, reggeli megvolt. Most már sokkal jobb. :wub: Ma kicsit aktívabb munkára fogom magam, mert ma tényleg haza akarok menni 3-kor. Mackó, mielőtt indulok, hívlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Mackó, mielőtt indulok, hívlak! oksa! Várom! :P tegnap is már útra készen voltam, mikor mégis megnéztem a telefonom, hogy nem keresett-e valaki... szóval, ha nem nézem meg, akkor csak csodálkoztam volna. :wub: (az oviban le volt némítva, hogy ne zavarja a szülőit, ha csörög... meg engem se. Nem úgy, mint az egyik apuka, aki elkezdett bent lazán telefonálni, és nem vette észre magát, csak amikor már hangosan, vagy 10-en egyszerre szóltunk rá, hogy mi az ovónéniket akarjuk hallgatni, nem az ő telefonálását! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 oksa! Várom! :P tegnap is már útra készen voltam, mikor mégis megnéztem a telefonom, hogy nem keresett-e valaki... szóval, ha nem nézem meg, akkor csak csodálkoztam volna. :wub: (az oviban le volt némítva, hogy ne zavarja a szülőit, ha csörög... meg engem se. Nem úgy, mint az egyik apuka, aki elkezdett bent lazán telefonálni, és nem vette észre magát, csak amikor már hangosan, vagy 10-en egyszerre szóltunk rá, hogy mi az ovónéniket akarjuk hallgatni, nem az ő telefonálását! ) Ilyen érdekeseket mondot az óvónéni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 legközelebb februárban lesz szülői... és most mindent elmondott addig... mi mennyibe fog kerülni, és mikorra kéne beadni. :wub: sokba lesz az ovi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 oksa! Várom! :P tegnap is már útra készen voltam, mikor mégis megnéztem a telefonom, hogy nem keresett-e valaki... szóval, ha nem nézem meg, akkor csak csodálkoztam volna. :P (az oviban le volt némítva, hogy ne zavarja a szülőit, ha csörög... meg engem se. Nem úgy, mint az egyik apuka, aki elkezdett bent lazán telefonálni, és nem vette észre magát, csak amikor már hangosan, vagy 10-en egyszerre szóltunk rá, hogy mi az ovónéniket akarjuk hallgatni, nem az ő telefonálását! ) hát mit gondolsz,fontos emberek... azért én már láttam olyat,hogy a keméncsávó' mondja az üzleti instrukciókat a telefonba,a tömeg közepén,aztán hirtelen a nagy beszéd közepette megcsörren... ciki :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 hát mit gondolsz,fontos emberek... azért én már láttam olyat,hogy a keméncsávó' mondja az üzleti instrukciókat a telefonba,a tömeg közepén,aztán hirtelen a nagy beszéd közepette megcsörren... ciki :wub: Annyira beszélt, hogy nem vette észre, hogy megszakad és csak visszahívták. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Annyira beszélt, hogy nem vette észre, hogy megszakad és csak visszahívták. :wub: valószínű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts