nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Építkezel? de jó neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Tamás... csak poénból raktam a stylingra, de ha most megnézed a toplistákat... :P B) Nem is hittem volna. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Tamás... csak poénból raktam a stylingra, de ha most megnézed a toplistákat... B) :lol: Nem is hittem volna. :wub: :P mármint a pontátlagra gondolsz? :P van Opel topic,meg sok jó opeles arc ott,de majd megismered őket idővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 sajna nem tudom mennyibe került,de én hetente voltam kipuffosnál (a szó szoros értelmében...),mert vhol mindig le- vagy beért :wub: :P A flexisre szerelés előtt, vagy után? Építkezel? de jó neked Inkább csak egy erdei tipikus téliesített faházas nyaralót alakítok át ökoházzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 mármint a pontátlagra gondolsz? :wub: van Opel topic,meg sok jó opeles arc ott,de majd megismered őket idővel B) arra hát! :P szép szalonótóm van! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A flexisre szerelés előtt, vagy után? Inkább csak egy erdei tipikus téliesített faházas nyaralót alakítok át ökoházzá. Eladásra szánom, de addigis, beleköltözök, és élvezem az erdei faunát, és flórát. Becsömöltem a nagyvárostól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A flexisre szerelés előtt, vagy után? arra hát! :wub: szép szalonótóm van! :P előtte :P a kipufogós már fogta a fejét,ha mentem,hogy milyen helyet találok még,ahol nem jártam,és nem figyeltem a szintre B) szalon,jaja,de nem sok kellene a tunedhez!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Eladásra szánom, de addigis, beleköltözök, és élvezem az erdei faunát, és flórát. Becsömöltem a nagyvárostól. hmmm, megértem arra hát! :wub: szép szalonótóm van! :P akarsz pontot tőlem is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 hmmm, megértem akarsz pontot tőlem is? :P :wub: de rendesek vagytok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 :P de rendesek vagytok szóval igen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Na csaósztok fiúklányok, szurkljatiok nekem :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Na csaósztok fiúklányok, szurkljatiok nekem :-)) szurkolunk, de azért ugye egyszer bennünket is meglátogatsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 szóval igen :wub: hogy a fenébe ne kéne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 hogy a fenébe ne kéne :P sajna mégse tudjuk... kicsit variáltak a rendszeren.... viszont hamarosan ebéd :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Tomi! A főoldalas userlistában aki élen van, az a látogatottsági népszerűség miatt van ott? vagy mi miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Tomi! A főoldalas userlistában aki élen van, az a látogatottsági népszerűség miatt van ott? vagy mi miatt? bal oldalt a három legfrissebb user van.toplistát van játék is,arénának hívják. de ehhez sok szabadidő kell,hogy rendesen tudd csinálni :P meg egy idő után nyugodt fej. tapasztaltam :wub: ennek a toplistáját jobb oldalt a "TOPLISTÁK" alatt tudod megnézni,kategóriánként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 viszont hamarosan ebéd :P Ez lesz a napom fénypontja. :P Mondtam már, hogy kedden megrettentettem egy mérleget és ráálltam? Teljesen meglepődtem, mert 90 kiló vagyok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Ez lesz a napom fénypontja. B) Mondtam már, hogy kedden megrettentettem egy mérleget és ráálltam? Teljesen meglepődtem, mert 90 kiló vagyok... :P nem tudod,hogy 100 kiló alatt nem férfi a férfi? :lol: :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 viszont hamarosan ebéd :P épp ideje, mindjárt éhen halok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 nem tudod,hogy 100 kiló alatt nem férfi a férfi? :P :P :wub: Dehogynem! Ezt én szoktam mondogatni. Épp ezért van a sokkos ikon a sor végén. Az utolsó méréskor (február, március) 104 voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 épp ideje, mindjárt éhen halok :wub: mi most kaptuk meg a pizzát :P :P de nagyon éhes vagyok,nem reggeliztem ma. formában kell lennem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Dehogynem! Ezt én szoktam mondogatni. Épp ezért van a sokkos ikon a sor végén. Az utolsó méréskor (február, március) 104 voltam... én mondtam, hogy rengeteget fogytál!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Dehogynem! Ezt én szoktam mondogatni. Épp ezért van a sokkos ikon a sor végén. Az utolsó méréskor (február, március) 104 voltam... na az már valami...én is ott körül vagyok :wub: de fura módon "fogytam" midenki szerint,de a kilók alapján nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 formában kell lennem :wub: Mihez? Amúgy tudod, hogy erre mit szoktam mondani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Mihez? Amúgy tudod, hogy erre mit szoktam mondani... azt nem mondtam,milyen formában :wub: én meg mondtam már? mondern formaterv vagyok! mindenhol szépen le vagyok kerekítve :P öö és nem tudom erre mit szoktál mondani,de kíváncsian várom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts