mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 sajnos ésszel nem szolgálhatok. mit cseréljünk,hogy kapjak? Nem hiszem, hogy eszetlen lennél :P Frissen levágott körmeimet cserélném egy doboz sörre... Báááááááááááááááááááááááááááááááááá :wub:
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Nem hiszem, hogy eszetlen lennél :P ez van sajna. így születtem :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 Frissen levágott körmeimet cserélném egy doboz sörre... :wub: :P Tiéd a sör ingyé' :P grrrrrrrrrrrrr
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Tudtam, hogy én fogom a legnagyobb bizniszt csinálni!!! :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 ez van sajna. így születtem :wub: :P Jó duma :P
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 én csak jó éjt kívánok,nem kérek semmit cserébe érte :wub: további szép,szebb estét mindenkinek!
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Én is lecsukom a szemem. Jóéjt nektek, álmodjatok széket!
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Hé, mindenki elvonul? magammal beszélgessek? :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 magammal beszélgessek? :wub: én vagyok, csak olvasgatok
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Mert titok! :wub: Még szép, hogy titok! :P én vagyok, csak olvasgatok Láttalak ám, csak épp a weblapot fabrikáltam. Mire végeztem már eltűntél.
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 neeeem tudokkkk aludniiii :wub: :P :P már elegem van. napok óta ez megy...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 neeeem tudokkkk aludniiii :P :P B) már elegem van. napok óta ez megy... Csinálj úgy, mint a parasztbácsi, számolj el 3-ig vagy 4-ig és már alszol is. Na jó, elszámolhatsz fél ötig is... Amúgy nálam meg fordítva van, alig bírok felkelni... :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 Nálam is, de mondjuk nekem van egy segítségem, aki álmot hoz :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Jó reggelt! Egyfolytában tüsszögnék a náthától... B) de kitolok vele. :wub: már jobban vagyok. Úgy sajnálom, hogy az esti beszélgetésekből kimaradok, de már dolgozunk az ügyön a kollégámmal, hogy esetleg egy benti gépet Bluetooth segítségével a telefonommal internetre kötünk, és akkor onnan is tudnék netezni. :P nyugi... normális vagyok, csak fanatikus. :P
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 :wub: Mackó, van jobb ötletem....néha pótoljuk be inkább személyes beszélgetéssel :P
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Na jó... de amikor éjszakás vagyok, akkor tudnék beszélgetni a faros testvérekkel is. A személyes beszélgetésekben is benne vagyok. Szabot! Akkor miként állsz ahhoz a pesti úthoz? veszel ki szabit arra a napra, és jössz velem?
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 Majd őket is lecsalogatjuk :wub: Nekem ugrott a szabi....én nem megyek :P
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Nálam is, de mondjuk nekem van egy segítségem, aki álmot hoz :P Jó reggelt! Egyfolytában tüsszögnék a náthától... :D de kitolok vele. :P már jobban vagyok. Úgy sajnálom, hogy az esti beszélgetésekből kimaradok, de már dolgozunk az ügyön a kollégámmal, hogy esetleg egy benti gépet Bluetooth segítségével a telefonommal internetre kötünk, és akkor onnan is tudnék netezni. :P nyugi... normális vagyok, csak fanatikus. B) szép jó reggelt mindenkinek! nyuszi,miféle segítség? :wub: nekem is kéne :P mackó,ööö kicsit elvetemült opeles benyomását kelted,de nincs ebben semmi rossz :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 ... mackó,ööö kicsit elvetemült opeles benyomását kelted,de nincs ebben semmi rossz :wub: én is így gondolom. Kedves fiaim ha megyek valahová csak annyit kérdeznek: "Apa! Opeltalálkozóra mész?" :P
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 én is így gondolom. Kedves fiaim ha megyek valahová csak annyit kérdeznek: "Apa! Opeltalálkozóra mész?" :P komoly :P de ha nem oda,akkor remélem fölényesen visszavágsz :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 komoly :P de ha nem oda,akkor remélem fölényesen visszavágsz :wub: iegn!Ők jönnek ide :P
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 ha nem oda, akkor mondjuk dolgozni, vagy boltba... más nem nagyon van.
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 ha nem oda, akkor mondjuk dolgozni, vagy boltba... más nem nagyon van. ja értem. azt hittem néha jártok bálba,színházba,mozibaaa,ilyesmi :wub: bár nem mintha én sűrűbben jutnék el oda :P
Recommended Posts