mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 mijamanótcsináltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 mijamanótcsináltál? ez jó kérdés! :P Ma rossz napom van, reggel azt hittem szerda van, és kiderült még csak kedd....stb...stb..stb :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Én is hajnal 1 -kor aludtam el,addig a TV-ben néztem a hírekben a Pesti eseményeket. :wub: Most meg dolgozom és alig látok ki a fejemből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Én is hajnal 1 -kor aludtam el,addig a TV-ben néztem a hírekben a Pesti eseményeket. :wub: Most meg dolgozom és alig látok ki a fejemből. én már csak reggel hallottam a rádióban, hogy meddig "fajultak" a dolgok....kiváncsi leszek a folytatásra Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 sziasztok! én is nehezen aludtam,immáron sokadik napja :wub: ...pedig ugyan jó alvó hírében állok,ezt más is alá tudja támasztani :P a tegnapi eseményekkel kapcsolatban még nem informálódtam,de mindjárt megteszem. szánalmas,hogy magyarországon ilyen van... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Na beszéljünk vidámabb dolgokról, már aki tud... :wub: Corsika, ma jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 nekem egy másik rossz dolog jut eszembe: egyszerűen nincs szabad parkoló a munkahelyem környékén :wub: sok percet töltök el azzal,hogy üres helyet keressek... ja és nem,nem jövök busszal akkor sem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Igen,megyek. :wub: Du. 4 -re kell ott lennem a DRMK-nál a Vámospércsi uton és kb. 1,5-2 óra lesz a megbeszélés,utána ráérek valameddig.Sajnos nem túl sokáig mert jönni kell haza ,ugyanis Betti dolgozik és a gyerek a mamával lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 "Hali Lali papi!" :wub: Ha délután nem lesz dógom, akkor lehet összefutnék én is veled! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 a reggeli ébredés nekem is komoly gondot okozott..4 ig fent voltam :wub: msot meg mehetek be a suliba :P tegnap este érdekes volt...kint voltam a Kossuth téren és ott tényleg nagy nyugalom és barátságos légkör volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 mijamanótcsináltál? Csak azt tudnám megmondani, hogy mit NEM csináltam. NEM aludtam. Amúgy fél 12-ig én is a híreket néztem a TV-ben, előtte meg a Pitch Black-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 "Hali Lali papi!" :P Ha délután nem lesz dógom, akkor lehet összefutnék én is veled! :P Jó ,OK. :wub: Mikor végeztem megcsörgetlek benneteket(Nyuszit és téged) és ha más nem is iszunk egy KV-t vagy capuccinot valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Jó ,OK. :wub: Mikor végeztem megcsörgetlek benneteket(Nyuszit és téged) és ha más nem is iszunk egy KV-t vagy capuccinot valahol. RENDBEN :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Oksa, bár nem bizti, hogy azonnal el tudok itthonról szakadni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 taliban benne vagyok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 valami elkapott... :wub: rég vótam beteg... kezdek lázas lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 valami elkapott... :P rég vótam beteg... kezdek lázas lenni. az nem jó...bár ősszel minden szar itt van a levegőben... én szerencsére régen voltam beteg,de akkor nagyon... :P szerencsére volt valaki aki sokat segített. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 valami elkapott... :P rég vótam beteg... kezdek lázas lenni. állítólag járvány van B) szerencsére volt valaki aki sokat segített. :P ki a manó? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ki a manó? :wub: hát egy angyali manó. :P ha ő nincs ott akkor mellettem,és nem hoz visz,ki tudja meddig szendvedtem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ezek a manók... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ezek a manók... :P ...szeretetre méltóak :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Na!meló után megyek fodrászhoz, de addigra mire te Corsika kb, én is végzek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Fodrász???Az Bettinek 2-3 óra hosszáig szokott tartani!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Fodrász???Az Bettinek 2-3 óra hosszáig szokott tartani!! :wub: nekem max 10 perc :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nekem is ott körül van és még fodrászhoz sem kell elmenni. :wub: Na mostmár nemsokára megyek innen haza, fél 3 körül indulok Debibe.4-kor kezdődik,szerintem fél 6 körül vége ,akkor csörgök a többit meglátjuk.Hello. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts