Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Én is hajnal 1 -kor aludtam el,addig a TV-ben néztem a hírekben a Pesti eseményeket. :wub:

Most meg dolgozom és alig látok ki a fejemből.

én már csak reggel hallottam a rádióban, hogy meddig "fajultak" a dolgok....kiváncsi leszek a folytatásra

Elküldve

sziasztok!

én is nehezen aludtam,immáron sokadik napja :wub: ...pedig ugyan jó alvó hírében állok,ezt más is alá tudja támasztani :P

a tegnapi eseményekkel kapcsolatban még nem informálódtam,de mindjárt megteszem.

szánalmas,hogy magyarországon ilyen van... :P

Elküldve

nekem egy másik rossz dolog jut eszembe:

egyszerűen nincs szabad parkoló a munkahelyem környékén :wub:

sok percet töltök el azzal,hogy üres helyet keressek...

ja és nem,nem jövök busszal akkor sem :P

Elküldve

Igen,megyek. :wub: Du. 4 -re kell ott lennem a DRMK-nál a Vámospércsi uton és kb. 1,5-2 óra lesz a megbeszélés,utána ráérek valameddig.Sajnos nem túl sokáig mert jönni kell haza ,ugyanis Betti dolgozik és a gyerek a mamával lesz.

Elküldve

a reggeli ébredés nekem is komoly gondot okozott..4 ig fent voltam :wub: msot meg mehetek be a suliba :P

tegnap este érdekes volt...kint voltam a Kossuth téren és ott tényleg nagy nyugalom és barátságos légkör volt :P

Elküldve
mijamanótcsináltál?

Csak azt tudnám megmondani, hogy mit NEM csináltam. NEM aludtam. Amúgy fél 12-ig én is a híreket néztem a TV-ben, előtte meg a Pitch Black-et.

Elküldve
"Hali Lali papi!" :P

Ha délután nem lesz dógom, akkor lehet összefutnék én is veled! :P

Jó ,OK. :wub:

Mikor végeztem megcsörgetlek benneteket(Nyuszit és téged) és ha más nem is iszunk egy KV-t vagy capuccinot valahol.

Elküldve
valami elkapott... :P

rég vótam beteg... kezdek lázas lenni.

az nem jó...bár ősszel minden szar itt van a levegőben...

én szerencsére régen voltam beteg,de akkor nagyon... :P

szerencsére volt valaki aki sokat segített. :wub:

Elküldve

Nekem is ott körül van és még fodrászhoz sem kell elmenni. :wub:

Na mostmár nemsokára megyek innen haza, fél 3 körül indulok Debibe.4-kor kezdődik,szerintem fél 6 körül vége ,akkor csörgök a többit meglátjuk.Hello.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.