adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 jóó reggelt B) valamiért nagyon jó kedvem van :P biztos azért,hogy eljött a hétfő,és jöhetek dolgozni. juhúúúúúúúúúúúúúú (úúú ez gyenge volt :lol: ) Nyuszi,a kért eső megérkezett :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Reggelt! Én nem kértem, ténymegállapítás volt
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Reggelt! Én nem kértem, ténymegállapítás volt ne kötözködj már kora reggel :P mert akkor nem adok kinder schocko bons-t :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 ne kötözködj már kora reggel :P mert akkor nem adok kinder schocko bons-t :wub: B) így se :P :lol: :D
Kiscsávó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 jóó reggelt B) valamiért nagyon jó kedvem van :P biztos azért,hogy eljött a hétfő,és jöhetek dolgozni. juhúúúúúúúúúúúúúú (úúú ez gyenge volt :lol: ) Nyuszi,a kért eső megérkezett :wub: :P Sziasztok! De jó neked, jó a kedved mert itt a hétfő és dolgozol, hát én nem örülök ennyire reggel néztem a telefont kaptam 1 sms-t, hogy hamarabb kell jönnöm dolgozni, nagyon fáradt vagyok!
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Sziasztok! De jó neked, jó a kedved mert itt a hétfő és dolgozol, hát én nem örülök ennyire reggel néztem a telefont kaptam 1 sms-t, hogy hamarabb kell jönnöm dolgozni, nagyon fáradt vagyok! :P szegényke, én együtt érzek veled....nekem semmi hangulatom nem volt jönni...lenne jobb dolgom :wub:
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Sziasztok! De jó neked, jó a kedved mert itt a hétfő és dolgozol, hát én nem örülök ennyire reggel néztem a telefont kaptam 1 sms-t, hogy hamarabb kell jönnöm dolgozni, nagyon fáradt vagyok! üdv! ez egy ilyen szakma,gondolom nem először fordul elő...:P mond a főnöknek,hogy most ő vezet,te meg alszol a hátsó ülésen :P nyuszi ugyan mi fontosabb a pénz előteremtésénél manapság :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 nyuszi ugyan mi fontosabb a pénz előteremtésénél manapság :wub: a pihenés :P :P
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 a pihenés :wub: :P azt ne mond hogy álmos vagy :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 azt ne mond hogy álmos vagy :P :wub: deeeeee... :P
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: deeeeee... :P napszemcsis álmoska...hmmm ez sejtelmes... :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 napszemcsis álmoska...hmmm ez sejtelmes... :P na jah, úgy be van dagadva a szemem...így leplezem. :P Akkor pesten vmi nagy haddelhadd készül, ha kiccsikót berendelték :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 üdv! ez egy ilyen szakma,gondolom nem először fordul elő...:P mond a főnöknek,hogy most ő vezet,te meg alszol a hátsó ülésen :P nyuszi ugyan mi fontosabb a pénz előteremtésénél manapság :wub: Ez igaz csak az a baj, hogy a feleségem tegnap reggeltől ma reggelig dolgozik, a lányomat 6.00-kor keltettem irány az ovi, hogy beérjek melózni. A lányomnak sokkal roszabb, az oviban nem alszik estére nyügös, sok ez neki is hétvégén ebéd után otthon alszi 3-4 órát is mert annyira elfárad!
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Ez igaz csak az a baj, hogy a feleségem tegnap reggeltől ma reggelig dolgozik, a lányomat 6.00-kor keltettem irány az ovi, hogy beérjek melózni. A lányomnak sokkal roszabb, az oviban nem alszik estére nyügös, sok ez neki is hétvégén ebéd után otthon alszi 3-4 órát is mert annyira elfárad! :wub: szegény... a többit inkább nem folytatom...mert....csak mérges leszek
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Ez igaz csak az a baj, hogy a feleségem tegnap reggeltől ma reggelig dolgozik, a lányomat 6.00-kor keltettem irány az ovi, hogy beérjek melózni. A lányomnak sokkal roszabb, az oviban nem alszik estére nyügös, sok ez neki is hétvégén ebéd után otthon alszi 3-4 órát is mert annyira elfárad! :P :P B) így már másabb... :wub: mi sem pihentünk hétvégén,almaszedés volt a program... szerencsére most elég jó az ára...bár a piaca még mindig nem az igazi...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 annyit beszéltek a fáradtságról, hogy mindjárt elhúzok aludni. :wub:
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 annyit beszéltek a fáradtságról, hogy mindjárt elhúzok aludni. :wub: dolgoztál tegnap este? amikor jöttünk vissza húgommal,nem láttuk a vektruszt a parkolóban
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 dolgoztál tegnap este? amikor jöttünk vissza húgommal,nem láttuk a vektruszt a parkolóban te ott jársz haza????? :wub: azon a szar úton????
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 dolgoztál tegnap este? amikor jöttünk vissza húgommal,nem láttuk a vektruszt a parkolóban nem jól figyeltél! Ott volt... pedig milyen jó lett volna itthon lenni. te ott jársz haza????? :wub: azon a szar úton???? És még csodálkozok, hogy a futóműve kezd kilenni a vekinek. Szerencsére a körút már nem rontja, mert azt megcsinálták, de a többi... :P
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 te ott jársz haza????? :P azon a szar úton???? mikor hogy van kedvem... pedig jó a macskakövön xx-el menni :wub: :P hamar a végére érek legalább. futómű nekem eddig jeles,kellemesen feszes,lehet rá számítani mindenféle helyzetben
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Én más egyéb ok miatt sem járok arra... :wub:
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Én más egyéb ok miatt sem járok arra... :wub: :P miért? pedig arra lehet jót.. piknikelni :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 na persze, arra van más hely is.
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ha esetleg nem találnátok megfelelő autót magatoknak, itt biztosan lesz :wub: :P :P durva,mi minden van itt...
Recommended Posts