Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nálunk 40 a cukor és tejmentes nescafe az ótómatából... pohárral... anélkül 35... csak azt érdekes meginni, ha nincs nálad pohár. :wub: :P

Akkor a balsarki falunép nyomdája viszi a prímet! :P

Nálunk 20 forint minden kávés cucc.de van capuccino,forró csoki,kávénak is vagy 10 fajtája,és mindegyik 20 forint pohárral! (igaz pohár nélkül is) Ezen felül van málna és szőlő hidegital,az egy 10-es B)

Nem is rossz az íze,ez a Cafe+Co cég csinálja... bár mi már unjuk ezt is :lol:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

akkor lehet mégis mi vagyunk a jobbak, mert nálunk télen a tea ingyé van a gépből. csak a kártyánkat kell neki bemutatni (ez a sok külsős cég miatt van, hogy azok ne vedelhessék ki, azoknak fizzesse a cégük a védőitalt) :wub:

mizujs Roli?

többiek hol vagytok?

Elküldve

Időjárás-jelentés: a keleti országrészben eső várható!!!kocsit mostam...

Ja, és mindezt a -ság-társam kedvéért, hogy lássa nyuszi kocsija még mindig zöld :P :wub:

Elküldve
nem is tőled várom! B)

Hanem a gép tulajdonosától! :wub:

:P Akkor jó, csak azt hittem nem tudtad, csináltam Lacusról is egy képet, majd muatsd meg neki, hogy én csináltam :P és majd küldök neki egy csacsis képet is :lol:

Elküldve
jóóóó reggelt :P :D

Nyuszmók ne bújkálj,tudom hogy itt vagy :P

már nemsoákig, elfáradtam....álmos vagyok.... B) meg éhes is, szal jobb ha lefekszem :lol:

Jaj srácok, téynleg, nem akarom elkiabálni, de ma azt mondta az eladó, hogy lehet 30-án üres lakást vehetek át :wub: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Elküldve
már nemsoákig, elfáradtam....álmos vagyok.... :lol: meg éhes is, szal jobb ha lefekszem :D

Jaj srácok, téynleg, nem akarom elkiabálni, de ma azt mondta az eladó, hogy lehet 30-án üres lakást vehetek át B) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

álmossss???? mit csináltál eddig :P :P :wub: :P

30án más program lesz :P

Elküldve
álmossss???? mit csináltál eddig :P B) :wub: :P

30án más program lesz :D

mit csináltam? :P lássuk csak....újságot olvastam...zenét hallgattam...énekeltem...éééééééééééééééésssssssssssssssss...inget vasaltam :lol: :D :P :D

Elküldve
mit csináltam? :wub: lássuk csak....újságot olvastam...zenét hallgattam...énekeltem...éééééééééééééééésssssssssssssssss...inget vasaltam :P :P B) :P

éneklés igaz,ingvasalás....beugrott,köszi a súgást :lol:

nem járt arra VÉLETLENÜL egy csini fiú? :P :D

Elküldve
éneklés igaz,a többi sztem nem esti program volt B)

nem járt arra VÉLETLENÜL egy csini fiú? :P :wub:

mi az hogy nem esti....de igen...csak tudom!!!! :P

Csini fiúúúú, de, járt, de még mindig itt van, ha éppen tudni akarod.... :lol:

Elküldve

jó reggelt!

Jó képek lettek, bár az alteregóm kicsit mintha felszedett volna az utóbbi időben egy kis plusz terhet. :P :wub:

Tomi! Vidijó is van? a kész műről?

Roli! türelem... gondolj arra, hogy a munka azért kell, hogy legyen pénz a kékre! :P

Elküldve
jó reggelt!

Jó képek lettek, bár az alteregóm kicsit mintha felszedett volna az utóbbi időben egy kis plusz terhet. :P :wub:

Tomi! Vidijó is van? a kész műről?

Nyugi, nem te kerekedsz, a gépem lencséje olyan. Nézz meg engem, nálam is torzított. B)

Csináltam videot is, csak még ki kell szedni alóla a hangot, mert épp akkor beszélgettél a szomszéd sráccal és került bele kifütyülnivaló is. :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.