mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 Tomi! Ne máááá.... :P Na... folytassuk... :wub: Itt is - ott is!
Vascona Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 Még csak most volt időm visszaolvasni, és hogy lásd nem haragszom, ezért megmutatom neked a pizsamámat... :P B) Nyuszi lehet hogy én is megbántottalak,nem akarsz engem is megnyugtatni egy másik képpel? Mondjuk a fehérneműs nyuszival... :wub: Ez a pizsamás nekem túlöltözött :P
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Elküldve Szeptember14, 2006 Nyuszi lehet hogy én is megbántottalak,nem akarsz engem is megnyugtatni egy másik képpel? Mondjuk a fehérneműs nyuszival... :P Ez a pizsamás nekem túlöltözött B) :wub: Ez megteszi???? :P http://www.miraclefashion.hu/hu/product.asp?ID=297
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 :P Ez megteszi???? B) http://www.miraclefashion.hu/hu/product.asp?ID=297 Ildi aszonta, hogy neki kell egy ilyen... :P :wub: én meg elpirultam....
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Elküldve Szeptember14, 2006 Ildi aszonta, hogy neki kell egy ilyen... :P :wub: én meg elpirultam.... :P B) :lol: ez jóóóóóóóóóóóóóóó, van még egyéb cucc is, nézelődjetek :D
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 :wub: :P :P ez jóóóóóóóóóóóóóóó, van még egyéb cucc is, nézelődjetek B) megtettük... lehet majd kap egy szép "szett"et
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Elküldve Szeptember14, 2006 megtettük... lehet majd kap egy szép "szett"et Ejha :P Ildi, küldjek még pár linket??? :wub: :P
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 Ejha :P Ildi, küldjek még pár linket??? :wub: :P te mé nézel ilyeneket? csak nem meglepit akarsz valakinek?
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Elküldve Szeptember14, 2006 te mé nézel ilyeneket? csak nem meglepit akarsz valakinek? De meg is leptem...Rolit!! :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 De meg is leptem...Rolit!! :wub: én éppen nem rá gondoltam... de szerintem te is tudod.
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 én éppen nem rá gondoltam... de szerintem te is tudod. hagyd,esélytelen
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Elküldve Szeptember14, 2006 én éppen nem rá gondoltam... de szerintem te is tudod. :wub: :P :P Pedig ez az oka..... :lol: Nem is értem hogy gondoltad, én és a nyuszifül?????????? B)
Vascona Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 De meg is leptem...Rolit!! B) Nem leptél meg,ilyet már én is láttam...Csak abban bíztam ha olyan a nyuszi pizsama,milyen lehet a fehérnemű?! :lol: Azt hittem legalább alul semmi vagy valami... :wub: Nem az esetem az ekkora szilikonos mell..vagy legyen természetes,vagy semmilyen..azon belül már tökmindegy hogy kicsi-e vagy nagy...A hosszú lábak viszont bármikor jöhetnek :P Elférnek az én hosszú lábaim mellett( alatt) :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 No, ha MSN-en eldöntöttétek, hogy hogy legyen a hímzés, akkor valakinek (bárkinek) meg tudom adni Melinda (Mantababy) telefonszámát. Tuti segít, rendes csajszi.
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 No, ha MSN-en eldöntöttétek, hogy hogy legyen a hímzés, akkor valakinek (bárkinek) meg tudom adni Melinda (Mantababy) telefonszámát. Tuti segít, rendes csajszi. Én holnap megpróbálom összehozni a képet, amit elképzeltem. Ha sikerül, akkor kérek rá árat e-mailben. Ez után lehet Mantababy-vel egyezkedni.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 Kettőnk között csak annyi a különbség, hogy nállam sör a valuta egy-egy szivességért, nálla meg bor, vagy tequila. :wub: De tuti, hogy megoldja.
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 Kettőnk között csak annyi a különbség, hogy nállam sör a valuta egy-egy szivességért, nálla meg bor, vagy tequila. :wub: De tuti, hogy megoldja. Asszem az ő fizetőeszköze nekem jobban bejön, bár most jövök egy lightos kis sörözésből, ami igen jól esett. Meg a közben folyó beszélgetés is.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Elküldve Szeptember14, 2006 Hát igen, a sör nagy összekötőkapocs. Sok barátságom a sörből kifolyólag köttetett.
adorjant Elküldve Szeptember15, 2006 Elküldve Szeptember15, 2006 pááriiiiiiiiiiii tááájmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :wub: Stella über alles :P
szabot Elküldve Szeptember15, 2006 Elküldve Szeptember15, 2006 Jó reggelt Opelesek! Már megint bent vagyok. :P Már húzok is a sorra, mert ma jó volna korán végezni. Ha lesz egy kis időm (és miért ne lenne :wub: ), akkor jövök!
Gelko Elküldve Szeptember15, 2006 Elküldve Szeptember15, 2006 ... Amúgy szerintem a készítés helye lényegtelen, csak jó minőségű és olcsó legyen. Gsis póló 4000 Ft volt -galléros - az ország másik felében -Dorogon vagy környékén- de nagyon jó minőségű :wub:
adorjant Elküldve Szeptember15, 2006 Elküldve Szeptember15, 2006 na eljutottam odáig hogy szép jó reggelt kívánjak mindenkinek! hosszú ez a nap....már éjfélkor elkezdődött :wub: sikeresen beiratkoztam az egyetemre...borzasztó,hogy ehhez háromszor,három helyen kell sorbaállni... de miután sikerült,úgy gondoltam meglepem magam egy finom lángossal :P és most indulhat a "meló" :P szép,szebb napot mindenkinek!
nyuszifül Elküldve Szeptember15, 2006 Szerző Elküldve Szeptember15, 2006 na félig meghaltam, vmi gubanc volt az áfában....azt hittem én csináltam, és már kb öt órája görcsben van a gyomrom..... :wub: fogytam pár kilót az tuti, mondjuk az jól is jön..... :P de már majdnem hánytam isolyan ideges lettem :P
Recommended Posts