adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 húúúú hogy az ivásról mennyit lehet elmélkedni :wub: :P :P B)
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Píísta! ugyan volt szerencsém látni Gelko-t a BW-n, és volt szerencsém megfogadni, hogy együtt nem iszunk, de szerintem nem alkeszos még ő! :P Még mentehtőnek tűnik. :P húúúú hogy az ivásról mennyit lehet elmélkedni :P B) :lol: :D jaja. sajnos nekem közeli rokonon van szerencsém látni, hogy mi az az alkoholizmus. :wub:
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Píísta! ugyan volt szerencsém látni Gelko-t a BW-n, és volt szerencsém megfogadni, hogy együtt nem iszunk, de szerintem nem alkeszos még ő! :P Még mentehtőnek tűnik. :P hagyjátok abba mert a végén magamba fordulok és berugok így délelött :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 hagyjátok abba mert a végén magamba fordulok és berugok így délelött :wub: Na akko megintcsak együtt nem iszunk esete forogna fenn! :P :P
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Pista sztem vmit rosszul látsz :wub: Lehet. Mégegyszer mondom: a te életed :P
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Na akko megintcsak együtt nem iszunk esete forogna fenn! :wub: :P méé te most iszol ? hisz mikor együtt nem iszunk akkor is együtt ittunk :P
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 méé te most iszol ? hisz mikor együtt nem iszunk akkor is együtt ittunk :wub: én most csak cukrozott kátrányt iszom... alkohol majd következő BW-en! :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Kávé cukorral? Brrrrrr!!!!! Az csak cukor nélkül jó, kotyogóson lefőzve.
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Annyit beszéltek az ivásról, hogy tisztára megszomjaztam! Megyek iszok egy pohár vizet...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Kávé cukorral? Brrrrrr!!!!! Az csak cukor nélkül jó, kotyogóson lefőzve. bocsi... buborékos.... kóla... :P de a KV se rossz. :P Annyit beszéltek az ivásról, hogy tisztára megszomjaztam! Megyek iszok egy pohár vizet... Neked van igazad! :wub: ez a legjobb
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 de a KV se rossz. ;)A hideg? nekem mindegy. :wub:
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 hagyjátok abba mert a végén magamba fordulok és berugok így délelött :wub: áááááá :P :P B) :lol:
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 mijabaj? csak már nem bírom magamba folytani a nevetésemet. és ilyenkor mindenki engem bámul hogy mit nevetek meló közben... :wub: :P :P
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 csak már nem bírom magamba folytani a nevetésemet. és ilyenkor mindenki engem bámul hogy mit nevetek meló közben... :wub: :P B) a vidám munkaerő...élvezi a munkáját :P
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 a vidám munkaerő...élvezi a munkáját :P ha lenne... :wub: mai nap eddig kettő azaz kettő darab cdt kellett előkeresnem. azt hiszem elég is lesz mára a munkából :P
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 a vidám munkaerő...élvezi a munkáját :P nincs is azzal semmi gond! B) jobb, mint egy elfásult munkaerő. :D ha lenne... :wub: mai nap eddig kettő azaz kettő darab cdt kellett előkeresnem. azt hiszem elég is lesz mára a munkából :P mázlista.... közben meg röhög a fórumosokon. :lol:
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 mázlista.... közben meg röhög a fórumosokon. :D nehéz a szoftveresek élete :lol: :wub: :P :P valaki nem tud bolti ár alatt,vagy kedvezményesen új számítógép-alkatrészeket? B)
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Elküldve Szeptember12, 2006 Almát eszem, ropog a fogam alatt...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Almát eszem, ropog a fogam alatt... hmmmm kitől kaptál olyan finomatttt? :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Elküldve Szeptember12, 2006 hmmmm kitől kaptál olyan finomatttt? :P Egy sráctól, aki azt mondta:"Szabolcsi gyerek vagyok én..." :wub: :P
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Egy sráctól, aki azt mondta:"Szabolcsi gyerek vagyok én..." :wub: :P és előtte meg letirpákoztak :P
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Elküldve Szeptember12, 2006 és előtte meg letirpákoztak :P én a sütögetéskorira gondoltam... :wub:
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 én a sütögetéskorira gondoltam... :wub: ööö akkor sok mindent mondtam :P :P B)
Recommended Posts