adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 húúúú hogy az ivásról mennyit lehet elmélkedni :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Píísta! ugyan volt szerencsém látni Gelko-t a BW-n, és volt szerencsém megfogadni, hogy együtt nem iszunk, de szerintem nem alkeszos még ő! :P Még mentehtőnek tűnik. :P húúúú hogy az ivásról mennyit lehet elmélkedni :P B) :lol: :D jaja. sajnos nekem közeli rokonon van szerencsém látni, hogy mi az az alkoholizmus. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Píísta! ugyan volt szerencsém látni Gelko-t a BW-n, és volt szerencsém megfogadni, hogy együtt nem iszunk, de szerintem nem alkeszos még ő! :P Még mentehtőnek tűnik. :P hagyjátok abba mert a végén magamba fordulok és berugok így délelött :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 hagyjátok abba mert a végén magamba fordulok és berugok így délelött :wub: Na akko megintcsak együtt nem iszunk esete forogna fenn! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Pista sztem vmit rosszul látsz :wub: Lehet. Mégegyszer mondom: a te életed :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Na akko megintcsak együtt nem iszunk esete forogna fenn! :wub: :P méé te most iszol ? hisz mikor együtt nem iszunk akkor is együtt ittunk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 méé te most iszol ? hisz mikor együtt nem iszunk akkor is együtt ittunk :wub: én most csak cukrozott kátrányt iszom... alkohol majd következő BW-en! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Kávé cukorral? Brrrrrr!!!!! Az csak cukor nélkül jó, kotyogóson lefőzve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Annyit beszéltek az ivásról, hogy tisztára megszomjaztam! Megyek iszok egy pohár vizet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Kávé cukorral? Brrrrrr!!!!! Az csak cukor nélkül jó, kotyogóson lefőzve. bocsi... buborékos.... kóla... :P de a KV se rossz. :P Annyit beszéltek az ivásról, hogy tisztára megszomjaztam! Megyek iszok egy pohár vizet... Neked van igazad! :wub: ez a legjobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 de a KV se rossz. ;)A hideg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 de a KV se rossz. ;)A hideg? nekem mindegy. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 hagyjátok abba mert a végén magamba fordulok és berugok így délelött :wub: áááááá :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 mijabaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 mijabaj? csak már nem bírom magamba folytani a nevetésemet. és ilyenkor mindenki engem bámul hogy mit nevetek meló közben... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 csak már nem bírom magamba folytani a nevetésemet. és ilyenkor mindenki engem bámul hogy mit nevetek meló közben... :wub: :P B) a vidám munkaerő...élvezi a munkáját :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 a vidám munkaerő...élvezi a munkáját :P ha lenne... :wub: mai nap eddig kettő azaz kettő darab cdt kellett előkeresnem. azt hiszem elég is lesz mára a munkából :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 a vidám munkaerő...élvezi a munkáját :P nincs is azzal semmi gond! B) jobb, mint egy elfásult munkaerő. :D ha lenne... :wub: mai nap eddig kettő azaz kettő darab cdt kellett előkeresnem. azt hiszem elég is lesz mára a munkából :P mázlista.... közben meg röhög a fórumosokon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 mázlista.... közben meg röhög a fórumosokon. :D nehéz a szoftveresek élete :lol: :wub: :P :P valaki nem tud bolti ár alatt,vagy kedvezményesen új számítógép-alkatrészeket? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Almát eszem, ropog a fogam alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Almát eszem, ropog a fogam alatt... hmmmm kitől kaptál olyan finomatttt? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 hmmmm kitől kaptál olyan finomatttt? :P Egy sráctól, aki azt mondta:"Szabolcsi gyerek vagyok én..." :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Egy sráctól, aki azt mondta:"Szabolcsi gyerek vagyok én..." :wub: :P és előtte meg letirpákoztak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 és előtte meg letirpákoztak :P én a sütögetéskorira gondoltam... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 én a sütögetéskorira gondoltam... :wub: ööö akkor sok mindent mondtam :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts