Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Úgy látszik, eddig volt a farhatalom. Már csak egyedül vagyok itt, aki nem hagyja elfeledni ezt a szép szokást.
Vascona Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Úgy látszik, eddig volt a farhatalom. Már csak egyedül vagyok itt, aki nem hagyja elfeledni ezt a szép szokást. lópikula cintányér! Itt ül még két másik faros is,csak épp videókat konvertálnak kazettáról digibe,és tömörítenek hogy te is megnézhesd :wub: Érdekelne engem is ez a manta manta film Sanyi! mikor küldesz nekem belőle egyet? Astra astra szerintem már nem lesz,megöregedtek a színészek! Bocsi Tomi! De vajon volt-e ascona ascona? :P :P
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Sziasztok! Ismét netközelben... Nyuszi, bocsi, hogy nem szóltam, hogy nem tudok menni, ha msn-re jössz, akkor elmondom, hogy miért... A melóban vagyok, munkakedv -1000 és mindenem fáj, mert 2 napja tetőt raktunk ismerősnél. Tegnap este fél nyolcra fent lett a cserép. :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Jóó reggelt! Lacus immár megint oviban van. Ildivel akart menni. Én meg megetettem a másik 2 majmomat, és most fórumozok picit. :wub:
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 yeyoooo reggelt :P csoda történt. kedd van,és az autóm még mindig olyan gyönyörűszép tiszta,mint vasárnap este :P :wub: :P egyik kollegám itt áradozik az 1.6 twinport céges Astráról,azzal voltak pesten,és hogy 160nál 7 litert evet,és hogy mennyire jóóó megg mindennn B) csak ennyit mondtam: TUDOM :lol: :D :P
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 halihóóó Tamás! Tudtad, hogy a képed alatti fórumlakó szöveget már át tudod írni? 500 felett vagy már hozzászólások terén.... (keresd a profilodban a titulus sort) :wub: Az opelek meg jóóóóók! :P
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 halihóóó Tamás! Tudtad, hogy a képed alatti fórumlakó szöveget már át tudod írni? 500 felett vagy már hozzászólások terén.... (keresd a profilodban a titulus sort) :wub: Az opelek meg jóóóóók! :P aham,mondta Nyuszim,hogy 500 után tudom szerkeszteni...majd kitalálom mit írjak oda :P
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 aham,mondta Nyuszim,hogy 500 után tudom szerkeszteni...majd kitalálom mit írjak oda :wub: ma is olyan sok melód van? :P
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 öööö egyelőre még nem lendítettem a nagy E.XX-on :P németórám lesz fél tíztől,de most nem nagyon van kedvem bemenni,vhogy el kéne lógni.... :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 ejnye bejnye nem szép dolog lógni. :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Jó reggelt! Ismét szép napra ébredtünk! max. 2 nap és kész a Jancsika
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Akkor az lesz az igazán szép nap! :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Akkor az lesz az igazán szép nap! :wub: Bezony ám, már alig várom!
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Bezony ám, már alig várom! csak ne kerülne olyan sokba... :wub: de legalább kész lesz, jó lesz! :P
Korzika Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Hellóka,bocs ,hogy eltüntem kicsit,de kivetettek velem 10 nap szabit,mert még sok volt benn maradva. Most meg olvasgatok visszafelé,csak gondoltam beköszönök! :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Hellóka,bocs ,hogy eltüntem kicsit,de kivetettek velem 10 nap szabit,mert még sok volt benn maradva. Most meg olvasgatok visszafelé,csak gondoltam beköszönök! :wub: Az elveszett bárány!
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Az elveszett bárány! Másik Lajosunk is előkerülhetne. :wub:
Korzika Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Miért,kerestetek?Valamiről lemaradtam? :wub:
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 10 nap??? jó sok :P bagoly mondja :wub: :P
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Csak a sörözés az mindennapos nemde ? a végén te fogsz rávezetni lappangó alkoholizmusomra....ilyen fiatalon ? :wub: kár érte jó gyerek volt :P Ja, én a mindennapos sörözést magamra értettem ám! Gellért kománk inkább töményes szaki, nem? isis :P
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 bagoly mondja :wub: B) tudom.... gyorsan be is fogom a csőröm... :lol: :P Miért,kerestetek?Valamiről lemaradtam? :P semmiről. :D
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 ....a végén te fogsz rávezetni lappangó alkoholizmusomra....ilyen fiatalon ? :wub: kár érte jó gyerek volt :P.... Nem vagyok már annyira fiatal B) Nekem mindegy mit csinálsz, hogy éled az élted. De talán ildomosabb lenne a hétvégi belehúzás/zúzás és hétközi hanyagolása, mert így megmarad az adott, alkohol hörpölésével töltött pillanat élvezete és nem válik mindennapos rutinná. Szerintem :P
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Nem vagyok már annyira fiatal :P Nekem mindegy mit csinálsz, hogy éled az élted. De talán ildomosabb lenne a hétvégi belehúzás/zúzás és hétközi hanyagolása, mert így megmarad az adott, alkohol hörpölésével töltött pillanat élvezete és nem válik mindennapos rutinná. Szerintem :P Pista sztem vmit rosszul látsz :wub:
Recommended Posts