nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 Pedig a tipikus nagyon felkapott szakma mostanában. EU konfonform is ráadásul. Állitólag :wub: na látod...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 na látod... akkor ez most nekem jó lenne? :P :P B) akkorsenem leszek tipikus :wub: :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 akkor ez most nekem jó lenne? :P B) :lol: akkorsenem leszek tipikus :P :P nimán' hogy neked semmi sem jó... :wub: :D
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 nimán' hogy neked semmi sem jó... :wub: :P de van olyan :P
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 de van olyan :wub: azt hiszem arra egyikünk sem kíváncsi... :P
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 azt hiszem arra egyikünk sem kíváncsi... :P nem-e? B) és ha a sült kacsacombra gondoltam? :wub: nagyon eltűnt mindenki,csak a két naplopó (na jó,csak 1,5) :lol: tartja a frontot :P
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 nagyon eltűnt mindenki,csak a két naplopó (na jó,csak 1,5) :P tartja a frontot :P sem naplopó nem vagyok, sem félember....vagy netán te vagy 1,5????csak nem?????Gratulálok :wub:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 sem naplopó nem vagyok, sem félember....vagy netán te vagy 1,5????csak nem?????Gratulálok :wub: pedig logikus. elkezdted a felsorolást: sem naplopó nem vagyok,sem félember. na mi maradt ki? KOPPPPPPPPPPPPPP FÉL NAPLOPÓ :P látja? nem látja? na látja :P én nem vagyok 1,5 ember,ahhoz még picike szerény személyem B) khhhééészzz vagyok teljesen :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 akkor ez most nekem jó lenne? :P :P B) akkorsenem leszek tipikus :wub: :D Nem feltétlenül. Felkapott szakma >>>>> túlképzés van belőle, tehát a végén jobban jársz ha nem vagy az :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 Nem feltétlenül. Felkapott szakma >>>>> túlképzés van belőle, tehát a végén jobban jársz ha nem vagy az :P akkor én sem akarok tipikus lenni... :wub: khhhééészzz vagyok teljesen :P ?????mi törpént? B)
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 akkor én sem akarok tipikus lenni... :wub: ?????mi törpént? B) nem is vagy az :P nemtom,talán az egész napi semmittevés tett ilyenné. na meg hogy nemsoká lécelünk a városba :P de lehet csak azért,mert ilyen vagyok :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 nemtom,talán az egész napi semmittevés tett ilyenné. na meg hogy nemsoká lécelünk a városba :lol: de lehet csak azért,mert ilyen vagyok :P ?mit csináltok? B) de jó nektek... :P sosem lesz 4 óra... nem is vagy az :P nemtom,talán az egész napi semmittevés tett ilyenné. na meg hogy nemsoká lécelünk a városba :D de lehet csak azért,mert ilyen vagyok :P milyen? khészzzz???? :wub:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 ?mit csináltok? :P de jó nektek... :wub: sosem lesz 4 óra... ma kb 5 percet dolgoztam...jó hogy nem szakadunk meg,de azért néha jó,amikor be tudod bizonyítani,hogy igenis meg tudsz csinálni sok mindent,gyorsan pontosan...de már hetek óta ez az unalom megy... szégyenszemre volt már olyan,hogy a szó szoros értelmében bejöttem és egy papírt nem raktam arrébb... de legalább jó a kedvem most. bár nem sokáig,mert a postán igen sok pénztől fogok megszabadulni nemsoká :P
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 HInnye Gelko! :P csúnya dolog, hogy ilyen eszedbe jut egyáltalán. :wub: Gelko! nézd meg ezt! Mi jut róla eszedbe? nééémááá az Ica :P
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Hmm... És a Lajost vajon hol hagyta? a színpadon :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 a színpadon B) Egy kis vodkát? :P Viszont amit ígértek, betartották. Már klubtagok. :P Szóval lehet készülni a bulikra! :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Sziasztok! Senki sincs itt! :wub: Mindenki kocsikázik, :P csak én tartom a frontot a debreceni fórumon? De jó nektek!!!
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Én itt vagyok! Mizujs adagoló téren?
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Én itt vagyok! Mizujs adagoló téren? Az adagoló elektronikája adta meg magát, 220.000 ft csak az anyag+ a szerelés és még az olaj gomba csere!
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Az adagoló elektronikája adta meg magát, 220.000 ft csak az anyag+ a szerelés és még az olaj gomba csere! ha tudsz adni katalógus számot, akkor jobban utána lehet nézni. Van klubtag, aki a B betűs gyári beszállítónál dolgozik... :wub:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Ennyire nincs itt senki? B) én mostmár jelen :lol: nemtom a fórum szabályzata engedélyezi az ilyesmit,de mérhetetlen vágyat érzek,hogy elmondjam Nektek,hogy nagyon-nagyon-nagyon szerelmes vagyok :wub: :P :P
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 én mostmár jelen :lol: nemtom a fórum szabályzata engedélyezi az ilyesmit,de mérhetetlen vágyat érzek,hogy elmondjam Nektek,hogy nagyon-nagyon-nagyon szerelmes vagyok :wub: :P :P a fórum szabályzat abban az esetben engedélyezi ha lányba, a topic szabályzat meg akkor ha Nyusziba....ha ezek közül vmelyik nem stimmel akkor törölj B)
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 a fórum szabályzat abban az esetben engedélyezi ha lányba, a topic szabályzat meg akkor ha Nyusziba....ha ezek közül vmelyik nem stimmel akkor törölj :wub: jajjj elrontod a hangulatot :P :P
Recommended Posts