J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! :wub: :P :P B) Lehet neki se... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! :wub: ez nagyonnnnnnn keményyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Én is megijedtem,amikor elöször megláttam! :P Ki ez a jóképű csávó mondtam is magamnak! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Én is megijedtem,amikor elöször megláttam! :P Ki ez a jóképű csávó mondtam is magamnak! :wub: Ismerek pár embert, akire szintén ilyen hatással van a fényképezőgép :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Hiába Johnny, aki fotogén, az fotogén! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Itt az éjszakai faros ügyelet. Hű társam merre vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Jo reggelt, egész éjjel alig aludtam, rohadtul fájt a fejem :wub: front van vagy mi, és még dolgoznom is kell :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ugyanígy voltam a derekammal. Akkor viszont jobb reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Jó reggelt! Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! B) a szombati buliban... úgy éjfél és egy körül. kb. :D :lol: :D :P Lehet neki se... :P ezt kikérem magamnak. :D Hiába Johnny, aki fotogén, az fotogén! :D erről a képről valahogy a szigorított20év jobban eszembe jut. :D Jo reggelt, egész éjjel alig aludtam, rohadtul fájt a fejem :wub: front van vagy mi, és még dolgoznom is kell :P :P valami van... nálunk is szenvedés volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 jó reggelt! front? nem csüt v péntektől várható? bár nemtom,biztos most is van vmi... én szerencsére jól aludtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Hm, itt az agy a hibás, nem a front....Jár egyfolytában :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Hm, itt az agy a hibás, nem a front....Jár egyfolytában :wub: az előbb még a front volt,csak azért írtam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 az előbb még a front volt,csak azért írtam... :wub: azt csak kérdeztem...mert nem tudtam róla, hogy a frontok hatással lennének rám, eddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 azt csak kérdeztem...mert nem tudtam róla, hogy a frontok hatással lennének rám, eddig... kérdezted? nem volt benne kérdőjel :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 kérdezted? nem volt benne kérdőjel :P :wub: érezned kéne a hangsúlyt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 érezned kéne a hangsúlyt :P írott szövegben? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :wub: egy kis "házastársi vita"? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 írott szövegben? :wub: persze.... :P Srácok, képzeljétek...a hétvégén találkoztam egy sráccal, aki amikor megtudta opelem van, megkérdezte: Az meg mi??? :P Aztán amikor megemlítettem, hogy opeltali lesz a Vekerin, azt mondja, miért pont ott?Oda nem tudunk bemenni, mert fennnakadunk... erre én:Azért mert 3 napos lesz B) :lol: A kis naív... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :D egy kis "házastársi vita"? :D nem vita :P csak észrevételek részemről :wub: :D szerinte meg lehet kötözködés :P persze.... :P Srácok, képzeljétek...a hétvégén találkoztam egy sráccal, aki amikor megtudta opelem van, megkérdezte: Az meg mi??? :lol: Aztán amikor megemlítettem, hogy opeltali lesz a Vekerin, azt mondja, miért pont ott?Oda nem tudunk bemenni, mert fennnakadunk... erre én:Azért mert 3 napos lesz :D :P A kis naív... :D akkor ő nem tudja,milyen autót hajtott nemtom mennyi ideig? :P de hát láttad,mennyire vetített mindenben... B) :P le is tagadom minnyá hogy a kollegám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :D egy kis "házastársi vita"? :P Vita, ugyan már...itt minden el van döntve :P Az van, amit én mondok!!! :P de hát láttad,mennyire vetített mindenben... :wub: :P le is tagadom minnyá hogy a kollegám :D csak próbálkozott, de azért jól felküldtem a mászófalra a angy semmiért B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Vita, ugyan már...itt minden el van döntve :P Az van, amit én mondok!!! :D csak próbálkozott, de azért jól felküldtem a mászófalra a angy semmiért :P B) szerinted :wub: :P hát igen,legalább kicsit megizzasztottad,ha csak fizikailag,akkor is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Azt hiszem kezdem megszeretni ezt a melóhylet...kaptam 6kg mosóport, Dove szappant és testápolót.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Azt hiszem kezdem megszeretni ezt a melóhylet...kaptam 6kg mosóport, Dove szappant és testápolót.... :P még jó hogy most vettünk testápolót nemrég :wub: mosópor...leglaább ki tudod mosni a ruhámat :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 látom elvagytok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts