nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Elküldve Szeptember7, 2006 jóvanna csak eszembe jutott mikor voltunk városnézésen...Nyuszi itt dolgozott...meg itt is ... meg itt is :P nem bántásnak szántam :wub: :P B) szép emlékek tudom én, csak nem hagyhattam szó nélkül :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Szép napot! Gelko! A blitz nem volt szerintem túl vészes... elvégre végig a tudatodnál voltál! :P :P nekem ezt mondták! B) :wub: Holnap villámtali... :lol: alighanem nekem szó szerint. Mostanában nagyon fáradt vagyok...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Gelko! A blitz nem volt szerintem túl vészes... elvégre végig a tudatodnál voltál! :P B) nekem ezt mondták! :lol: :wub: igen ! szerencsére a filmszakadás kimaradt :P
Kiscsávó Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 na megvolt a tali :wub: egy igazán nagy és komoly embert ismerhettem meg kiccsikó személyében. kicsit még mindig szégyellem magam,hogy hozzá képest alulöltözött voltam :lol: azért jó,hogy most már arcot is tudok társítani a nicknévhez :P remélem nemsokára az egészséges Vectrával fogsz érkezni Debrecenbe :D örülök hogy megismerhettelek! farosok hol vagytok? :P Sziasztok! Most érte be a melóba, volt mit olvasnom! Bezony megvolt a találkozó Adorjanttal jót beszélgettünk, kb. 1.15-ig eléggé kevés volt az idő és bocsánat de nagyon fáradt voltam. Még most fogunk indúlni Pécsre B) és onnan még vissza kell jönnöm Én komoly? :D hááááát nem tudom lehet a fáradtság tette ezt velem! Nem is voltál alulöltözve! Igérem, hogy ha kész a Jancsika akkor megyek Debrecenbe! Jó reggelt, sajnálom, hogy este elaludtam, pedig Kiccsikó mellett megnéztem volna a Bika szobáját :P Este 9-től reggelig aludtam, kisebb ébredésektől eltekintev.....de még tudnék :P Én sajnálom, hogy nem tudtam odaérni időben, de nem én tehetek róla! Ja a főzést bízzátok rám!
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Sziasztok! Most érte be a melóba, volt mit olvasnom! Bezony megvolt a találkozó Adorjanttal jót beszélgettünk, kb. 1.15-ig eléggé kevés volt az idő és bocsánat de nagyon fáradt voltam. Még most fogunk indúlni Pécsre :P és onnan még vissza kell jönnöm Én komoly? :P hááááát nem tudom lehet a fáradtság tette ezt velem! Nem is voltál alulöltözve! Igérem, hogy ha kész a Jancsika akkor megyek Debrecenbe! akkor fogalmazzunk úgy,hogy stílusban nagy különbség volt :wub: de azért jó volt. remélem a víz kitisztult... B)
Kiscsávó Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 akkor fogalmazzunk úgy,hogy stílusban nagy különbség volt :wub: de azért jó volt. remélem a víz kitisztult... :P Igen csak a csapból nem jött!
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Igen csak a csapból nem jött! akkor debrecen talán "legelitebb" szállodája kellemes emlékeket hagyott benned...
Kiscsávó Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 akkor debrecen talán "legelitebb" szállodája kellemes emlékeket hagyott benned... Láttad, hogy néz ki!!!! Jobbra számítottál?
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Láttad, hogy néz ki!!!! Jobbra számítottál? sokkal jobbra. 4 csillagos ugye? voltam kicsit gokartozni,feszültséglevezetésnek. régen rengeteget gokartoztam,de jópár éve közelébe se mentem. irtóra lefáradtam...de nem sikerült megnyugodnom de legalább benzinszagú lettem :wub:
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 mindenki alszik? Akkor még aludtam,mikor ezt kérdezted! :P Most már virulok,és megy a meló is ezerrel... Bár már éjszaka nem sok kedvem van ide feljönni,hisz magamban vagyok,minden faros cserben hagyott,és nélkülözik a társaságom :P Visszaállok orrosnak lehet! elsőkerekes lesz az ascona...vagy 4WD? B) Na jól elvagyok itt egymagam :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Ezt nem hagyhatom! Itt vagyok Roli, nem hagylak magadra!!! :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Elküldve Szeptember8, 2006 Jobb reggelt! :P Hajnali fél négykor felébredtem...és nem tudtam visszazludni, nagyon fáradt vagyok....és nem érzem jól magam...pedig vinni akartam a kocsit a fékeshez....de asszzem meló után lefekszek aludni...uuuuuuuuuuutálom az allergiát :wub:
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Jobb reggelt! :P Hajnali fél négykor felébredtem...és nem tudtam visszazludni, nagyon fáradt vagyok....és nem érzem jól magam...pedig vinni akartam a kocsit a fékeshez....de asszzem meló után lefekszek aludni...uuuuuuuuuuutálom az allergiát :wub: jó reggelt! nekem is furcsa volt az este,nem voltam álmost,aztán egy pillanatban rámtört az álmosság,na akkor gyorsan be is bújtam az ágyba,és el is tudtam aludni :P
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Elküldve Szeptember8, 2006 Srácok, ma lesz este egy fuvarom, így lehet nem maradhatok sokáig... :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Ha már ez egy ilyen reggel, akkor én is jövök egy rossz hírrel: szept 30-án nem tudok Debrecenbe menni, mert már kiírták a munkarendet, és szombat vasárnap gyűrjük az ipart. Úgyhogy a köv. időpont okt. első hétvégéje. De ha valakinek nem jó, akkor csúsztatok még.
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Elküldve Szeptember8, 2006 Ha már ez egy ilyen reggel, akkor én is jövök egy rossz hírrel: szept 30-án nem tudok Debrecenbe menni, mert már kiírták a munkarendet, és szombat vasárnap gyűrjük az ipart. Úgyhogy a köv. időpont okt. első hétvégéje. De ha valakinek nem jó, akkor csúsztatok még. nekem jó :P bár jobb lett volna ha 30-án rúgom ki a ház oldalát, uyganis akkor lesz egy esküvőőő, amire én nem vagyok hivatalos...és...hát....na....tudjátok :wub:
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 nekem jó :P bár jobb lett volna ha 30-án rúgom ki a ház oldalát, uyganis akkor lesz egy esküvőőő, amire én nem vagyok hivatalos...és...hát....na....tudjátok :P ha minden jól megy,lesz ellenszere a dolognak :wub:
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 ha minden jól megy,lesz ellenszere a dolognak :wub: eléggé magasröptű beszélgetésbe csöppenek bele,de egy biztos,a Tomi azt mondja,akkor úgy lesz :P
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Elküldve Szeptember8, 2006 eléggé magasröptű beszélgetésbe csöppenek bele,de egy biztos,a Tomi azt mondja,akkor úgy lesz :wub: Nana, azért nekem is van"csöppnyi"beleszólásom a dolgokba :P
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Elküldve Szeptember8, 2006 Ennyit a Holdfogyatkozásról.....szakad az eső :wub:
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Ennyit a Holdfogyatkozásról.....szakad az eső :wub: ének az esőben? :P Nana, azért nekem is van"csöppnyi"beleszólásom a dolgokba B) van,persze :P
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Elküldve Szeptember8, 2006 legalább csökken az allerhgiás tünetem :wub:
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 legalább csökken az allerhgiás tünetem :wub: már rád is fért,szegénykém :P
Recommended Posts