mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Szebb napot! Szeretnék szólni, hogy jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, ezért ha valaki valamilyen infót tud a mai összeröfiről, akkor küldjön róla PÜ-t! :wub: THX! Tamás! A keret és matrica akár ma is eljuthatna hozzád! :P Szeptember 30.-án nincs kedvetek Kecskemétre menni? http://www.palyanap.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Szebb napot! Szeretnék szólni, hogy jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, ezért ha valaki valamilyen infót tud a mai összeröfiről, akkor küldjön róla PÜ-t! :P THX! Tamás! A keret és matrica akár ma is eljuthatna hozzád! :P Szeptember 30.-án nincs kedvetek Kecskemétre menni? http://www.palyanap.com privi ment ezt a pályanapot nézegettem én is,de valószínűleg itt körül mennénk őszölni :wub: ezt a szabad pályán autózást nem értem...mert egy kialakított gokartpályán autóval menni annyira nem nagyon lehet. vagy autóra lenne kialakítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Azt nem mondom, hogy kifejezett autós pálya, de elfér rajta egy ótó... viszont csak ésszel lehet használni, ha nem akarsz gumit venni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Azt nem mondom, hogy kifejezett autós pálya, de elfér rajta egy ótó... viszont csak ésszel lehet használni, ha nem akarsz gumit venni. :P akkor csak érik nekem a jáccós autó :wub: csak sajnálom a fenntartására a pénzt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Érjen.... :wub: Éljen! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 hazajövök,mit látok a postaládában???? MOTE KLUBKÁRTYÁT!!!!!!!!!!!!!! juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 hazajövök,mit látok a postaládában???? MOTE KLUBKÁRTYÁT!!!!!!!!!!!!!! juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :P :wub: Lassan teljes lesz a paletta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 hazajövök,mit látok a postaládában???? MOTE KLUBKÁRTYÁT!!!!!!!!!!!!!! juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :wub: Akkor már papírod is van, hogy Opeles vagy! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Na! Működik a telefonom! :P Vagyis... egy másik, ugyanolyan. :wub: Jelenleg sokba került, de legalább mindent át lehetett menteni... és ha végül azt meg lehet mégis csinálni, akkor eladom... nézzük optimistán a helyzetet. :P Így viszont a hónap necces lesz... én marha... na erre varrjatok gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 még gondolkodunk rajta.... ha lesz addigra kis félretett pénzecske.... Végre megláthatjuk Debrecent! :wub: A Bika a legelittebb hely a városaban, attól biztos van olcsóbb is, de ha vártok pár hónapot akkor majd nálam megszállhattok :P Szebb napot! Szeretnék szólni, hogy jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, ezért ha valaki valamilyen infót tud a mai összeröfiről, akkor küldjön róla PÜ-t! :P THX! közelebbit nem tudunk, a 20.00 van megcélozva, de attól függ Kiccsikót mikor engedi el végre a főnöke, hatkor indulnak asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Na! Működik a telefonom! :P Vagyis... egy másik, ugyanolyan. :wub: Jelenleg sokba került, de legalább mindent át lehetett menteni... és ha végül azt meg lehet mégis csinálni, akkor eladom... nézzük optimistán a helyzetet. B) Így viszont a hónap necces lesz... én marha... na erre varrjatok gombot. Az jó akkor el lehet érni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Az jó akkor el lehet érni! :P Te még otthon vagy? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Te még otthon vagy? :wub: :P Legalább otthon lennék, még várom a főnököt, hogy jöjjön ki az irodából, aztán hozzá haza utánna go. DEBRECEN! Szerintem ne várjatok rám mert nem tudom mikor indulunk! De a Nuszit hívom is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Legalább otthon lennék, még várom a főnököt, hogy jöjjön ki az irodából, aztán hozzá haza utánna go. DEBRECEN! Szerintem ne várjatok rám mert nem tudom mikor indulunk! De a Nuszit hívom is! részemről későbbi időpont is megfelel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Ahogy látom a vendégünk már nem aktív, lehet elindultak :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Ahogy látom a vendégünk már nem aktív, lehet elindultak :wub: Sajna nem, még itt vagyunk a Minisztériumban. részemről későbbi időpont is megfelel :P Ok! Nyuszi elküldte a számod majd hívlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Én úgy sejtem, hogy aludni fogok... sajna... pedig vártam... de fáradt vagyok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Én úgy sejtem, hogy aludni fogok... sajna... pedig vártam... de fáradt vagyok... :wub: Én is vártam, hogy találkozzam veletek, de sebaj Adorjánttal találkozom és beszélgetünk csak az a baj, hogy én is fáradt vagyok, fáj a fejem eléggé xar a hangulatom a kocsi miatt! Akivel nem találkozom annak jó éjszakát! sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Legközelebb összehozzuk... Azért még lehet ébren leszek... egy sms... :wub: Kocsi javítása sokba fog kerülni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 na megvolt a tali :wub: egy igazán nagy és komoly embert ismerhettem meg kiccsikó személyében. kicsit még mindig szégyellem magam,hogy hozzá képest alulöltözött voltam :P azért jó,hogy most már arcot is tudok társítani a nicknévhez B) remélem nemsokára az egészséges Vectrával fogsz érkezni Debrecenbe :lol: örülök hogy megismerhettelek! farosok hol vagytok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 farosok hol vagytok? :wub: Az egyik faros olyan kómásan dolgozott egész éjjel,hogy nem volt semmi energiája netezni... De élek még,és virulok! És a rohadt életbe,amint reggel lett,már álmos se vagyok... Most megpróbálok alunni... a kilincs legyen veletek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Egyre nagyobb a hajtás nállunk, egyáltalán nem jutottam gép közelébe. Mostmeg ugrok neki a 40 éves szűznek (filmet nézek, mielőtt még valaki kötekedne. :wub:). Tegnap a haver össze-vissza röhögött rajta, úgyhogy már csak a kíváncsiság miatt is megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 aham. miért nem mondjátok azt,hogy elgyengültetek :P vagy kevesek vagytok az orrosokhoz :P :wub: B) jó reggelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Kicsit erős lett, takarítottam... A lényeg, hogy attól még a farosok végignyomják az éjszakát, mégha csendben is (Mit ne adnék, ha tényleg csend lenne a gyártósor mellett...) De sajna tényleg nem érek mostanában rá. Node sebaj, jövőhéten délutános leszek, mehet a traccsparti hajnalig! Amúgy jó reggelt neked is. :wub: Rolinak és nekem pedig jó éjt, megborulok a fáradtság nagysága előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 mennyivel szebb lett volna az "átadom a területet az orrosoknak" kifejezés :wub: jó pihenést nektek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts