adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Fél óra alatt megjártam a várost...bank, apa munkahelye....HObi gyors :P :wub: aztán majd GYORSan kapod a büntetést a zsaruktól :P
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 üdv! már debrecenben vagy? vagy majd csak ezután érkezel hozzánk? Az jó lenne ha már ott lennék, Kb 18-kor indulunk, ha ott vagyok akkor szólok, de azért induláskor rád csörgök!
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Az jó lenne ha már ott lennék, Kb 18-kor indulunk, ha ott vagyok akkor szólok, de azért induláskor rád csörgök! gondolom nyuszi számát tudod.sztem az elég,mert együtt megyünk úgyis :wub: de ha gondolod megadom a sajátomat priviben :P
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Elküldve Szeptember6, 2006 :wub: aztán majd GYORSan kapod a büntetést a zsaruktól :P ...és mindezt szabályosan....nem Te vagyok!!!! :P
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 ...és mindezt szabályosan....nem Te vagyok!!!! :P Az utóbbit látjuk, az előbbit nem hisszük... :wub:
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 ...és mindezt szabályosan....nem Te vagyok!!!! :lol: :wub: B) :D pedig én nem.... :P Az utóbbit látjuk, az előbbit nem hisszuk... :P milyen diplomatikusan fogalmaztál :P
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 milyen diplomatikusan fogalmaztál :P Nyuszinál muszáj... :wub:
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Nyuszinál muszáj... :wub: ááá nem szabad hagyni hogy eluralkodjon :P :P :P demokrácia van ÉS FÉRFIURALOM B) :lol: :D
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 gondolom nyuszi számát tudod.sztem az elég,mert együtt megyünk úgyis :wub: de ha gondolod megadom a sajátomat priviben :P Igen tudom a Nyusziét, ha együtt jöttök akkor ráér számot cserélni! Lehet Szabot-ból diplomata lesz?
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Lehet Szabot-ból diplomata lesz? Én mindig nagyon diplomatikus vagyok. Kivéve amikor nem. :wub:
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Igen tudom a Nyusziét, ha együtt jöttök akkor ráér számot cserélni! Lehet Szabot-ból diplomata lesz? ártani nem árt,ha majd akkora lesz a debreceni régió,akkor őt bízzuk meg kapcsolattartónak :wub:
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 ártani nem árt,ha majd akkora lesz a debreceni régió,akkor őt bízzuk meg kapcsolattartónak :P Előre is köszi a bizalmat! :wub:
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Előre is köszi a bizalmat! :wub: :P nemtom menyasszonyod mesélte-e,de valamelyik nap találkoztunk vele a plázában :P
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 :P nemtom menyasszonyod mesélte-e,de valamelyik nap találkoztunk vele a plázában :wub: Mesélte. Pénteken.
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Elküldve Szeptember6, 2006 ááá nem szabad hagyni hogy eluralkodjon :P :P B) demokrácia van ÉS FÉRFIURALOM :lol: :D :P :P Csitttt, mert..... :D Uralkodhatsz tudod hol... :wub: te kis zöldfülü
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 :P Csitttt, mert..... :P Uralkodhatsz tudod hol... :wub: te kis zöldfülü Nem baj, jön még a nyuszira húsvét! B)
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 ....Írta Sörös Sanyi verse.... Jó hogy vannak versíró verseid :wub:
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Jó hogy vannak versíró verseid :wub: én nem akartam szóvá tenni,mindenki kritizálja a vers miatt,még a végén nem lesz kedve verset írni,és eképpen emelni a színvonalat :P
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Na, én most lépek melózni. Sztem ma már nem lesz időm fórumozni. :wub: Nyuszi, szólj már rám, hogy pontosan mikor lesz a tali! Mindenkinek további szép napot!
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Elküldve Szeptember6, 2006 Na, én most lépek melózni. Sztem ma már nem lesz időm fórumozni. :wub: Nyuszi, szólj már rám, hogy pontosan mikor lesz a tali! Mindenkinek további szép napot! OK, MINDENKÉPPEN
corsarulez Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Most láttam, hogy hirdetnek 3 nap 2 éjszaka hétvégéket Debrecenben, egy 4 csillagos szállóban, ha jól emlékszem, valami Bikában, ahol van benn medence és félpanziós ellátás, mindez 19900 /fő. még gondolkodunk rajta.... ha lesz addigra kis félretett pénzecske.... Végre megláthatjuk Debrecent! :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 én nem akartam szóvá tenni,mindenki kritizálja a vers miatt,még a végén nem lesz kedve verset írni,és eképpen emelni a színvonalat :P :wub: Egy pár sörrel biztos rá lehetne beszélni bármikor :P Rendszámkeret matrinya eljutott hozzád ? Mail megvan ?
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 :P Egy pár sörrel biztos rá lehetne beszélni bármikor :D Rendszámkeret matrinya eljutott hozzád ? Mail megvan ? itt van debrecenben,a jelenlegi állás szerint pénteken,opeltali keretein belül veszem át :P köszi! mail ügyben nem kaptam még semmit. :wub: kapnom kellett volna? Most láttam, hogy hirdetnek 3 nap 2 éjszaka hétvégéket Debrecenben, egy 4 csillagos szállóban, ha jól emlékszem, valami Bikában, ahol van benn medence és félpanziós ellátás, mindez 19900 /fő. még gondolkodunk rajta.... ha lesz addigra kis félretett pénzecske.... Végre megláthatjuk Debrecent! B) 20 ezer forint,úristen :lol: nem olcsó... Hajdúszoboszlót nem néztétek? az csak 16km debrecentől,talán ott van olcsóbb is már,így nyár vége felé,ill után
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 ....itt van debrecenben,a jelenlegi állás szerint pénteken,opeltali keretein belül veszem át :P köszi! mail ügyben nem kaptam még semmit. :wub: kapnom kellett volna?.... Nagyszerű, mailre pedig rákérdezek.
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Nagyszerű, mailre pedig rákérdezek. thx :P azért durva,májusi az autóm,aztán már a 3. rendszámtáblakeret kerül fel rá :wub: de ez lesz a legjobb :P
Recommended Posts