mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Na én elköszönök... korai volt a mai 4.30... és még 5 hátra van. Jó éjt! Pápá
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Na én elköszönök... korai volt a mai 4.30... és még 5 hátra van. Jó éjt! Pápá :wub: Már dolgozol??? Jó éjt
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Szeva! Aludj gyorsan keveset! Nekem meg még csak most kezdődik az élet! (De milyen élet ez???)
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ....Igen gondoltam rá, hogy esetleg felújítás előtt kéne.... Mikor lesz kulcsgazda pontosan ?
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Mikor lesz kulcsgazda pontosan ? Sziasztok! látom megy a duma parti, itt vagyok én is és készülök a holnapra!
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Sziasztok! látom megy a duma parti, itt vagyok én is és készülök a holnapra! Helló-halló Ki van a vonalban ? :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Helló-halló Ki van a vonalban ? :wub: Nevem senki! hihihi
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Akkor kapcsoljuk Terence Hill-t. :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Igen gondoltam rá, hogy esetleg felújítás előtt kéne...... :wub: :P Na mit szóltok???? Sanyi, oda kötelező jönni! Rolival már le van zsírozva! Mikorra tervezitek?
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Mikorra tervezitek? Valaki nagyon hallgat :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Valaki nagyon hallgat :wub: Ki az aki hallgat? én csak beszélek csak beszélek!
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Bocsi, csak fürödtem :wub: Kulcsgazda attól függően leszek, hogy az eladók mikor találnak lakást, addig meg bérleti díjat fizetnek. Az időpont pedig majd közös megegyezésen alapul, mert nem szeretnék senkit sem kihagyni :P Sziasztok! látom megy a duma parti, itt vagyok én is és készülök a holnapra! Mikor leszel este szabad?mikorra tervezzük partit?
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Bocsi, csak fürödtem :wub: Kulcsgazda attól függően leszek, hogy az eladók mikor találnak lakást, addig meg bérleti díjat fizetnek. Az időpont pedig majd közös megegyezésen alapul, mert nem szeretnék senkit sem kihagyni :P Mikor leszel este szabad?mikorra tervezzük partit? A főnöktől függ, ha minden jól sikerül akkor kb. 20.00! Ja azt hiszem, hogy az Arany Bikában lesz a szállásom!
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 szép jó estét mindenkinek! ahogy látom lesz mit visszaolvasnom,úgyhogy neki is fogok :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 A főnöktől függ, ha minden jól sikerül akkor kb. 20.00! Ja azt hiszem, hogy az Arany Bikában lesz a szállásom! ejha, még sosem aludtam ott :wub: Csak bulizni jártam oda.....de oké, nekem jó az időpont, szólok a többieknek is, de már csak holnap...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ejha, még sosem aludtam ott :wub: Csak bulizni jártam oda.....de oké, nekem jó az időpont, szólok a többieknek is, de már csak holnap... Ok! Köszönöm, ha elindúltunk akkor szólok, kell. kb. 2 óra!
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Ok! Köszönöm, ha elindúltunk akkor szólok, kell. kb. 2 óra! szerintem akkor elég ha szólsz, amikor már ráérsz....mert napok óta készül rá mki, és akkor majd csak odaérnek, ha más nem, sétálunk megint eyget :wub:
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ejha, még sosem aludtam ott :P Csak bulizni jártam oda.....de oké, nekem jó az időpont, szólok a többieknek is, de már csak holnap... húú arany bika. de jó már neked :wub: :P és ott fogunk akkor talizni?
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Ha egy nappal később jössz, elmehettünk volna a Jazz napra is :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 húú arany bika. de jó már neked :wub: :P és ott fogunk akkor talizni? Ha nektek az jó akkor megköszönöm, ha nem akkor szóltok, hogy mi a jó és oda megyek! Ha egy nappal később jössz, elmehettünk volna a Jazz napra is :P Sajnos ezt nem én döntöm el!
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Ha nektek az jó akkor megköszönöm, ha nem akkor szóltok, hogy mi a jó és oda megyek! Sajnos ezt nem én döntöm el! nekem édesmindegy,autókázni imádok (meg is kapom mindig,hogy.... :P ) de a bika mellett meg finom fagyit adnak :P :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Természetesen jó, hisz onnana bárhová mehetünk, és nekem közel is van :wub: Meg amúgy is egyérteélmű, hogy mi megyünk, nem pedig te kóborolsz :P
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 nekem édesmindegy,autókázni imádok (meg is kapom mindig,hogy.... :P ) de a bika mellett meg finom fagyit adnak :P :wub: Akkor a vendégeim vagytok 1 nagy nyalásra! B)
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Akkor a vendégeim vagytok 1 nagy nyalásra! :P húúúú most majdnem írtam ide valamit,de aztán megálljt parancsoltam a kezemnek :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 húúúú most majdnem írtam ide valamit,de aztán megálljt parancsoltam a kezemnek :wub: ööö bocs fagyira gondoltam!
Recommended Posts