Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ekszkjúzmí.... ni má meg én hol tartok a pletykás képemmel. :P :P és még 1 éve se kezdtem... :wub: "Fecseg a felszín hallgat a mély" /József Attila/ B) :lol: :D
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ekszkjúzmí.... ni má meg én hol tartok a pletykás képemmel. :P :P és még 1 éve se kezdtem... :wub: Utólérlek ugyis-ugyis! B)
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Ne bocsizgass... mert Sanyi begorombul... Ja, anyuméknál voltunk... fürödni... mert itthon nem volt melegvíz. Gelko... nagyon művelt vagy mostanában! :wub: Sanyi! Riszálod is? :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Ne bocsizgass... mert Sanyi begorombul... Jaja! :wub: Sanyi! Riszálod is? :P Nem volt elég meggyőző Szemesen? :P
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ... Nem volt elég meggyőző Szemesen? :P Ha nem gond... nem arra fókuszáltam! :wub: :P
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Gelko... nagyon művelt vagy mostanában! :P nem csak 7végén vissza ittam magam gimnazista szintre :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 nem csak 7végén vissza ittam magam gimnazista szintre :wub: Jahhh... ezt nem tudtam... :P :P
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Jahhh... ezt nem tudtam... :wub: :P az a gáz mikor bölcsis szintre issza magát az ember és csak gagyogni tud :P
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Attól még messze voltál! :P hál' Istennek :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 szted nekem hogy lett 5000 feletti hozzászólásom ? :wub: Úgy, hogy a moderátorok sok hozzászólásodat kiradírozták, örülj, hogy ennyi maradt :P Nyuszifülnek pedig grat az új lakáshoz.
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Úgy, hogy a moderátorok sok hozzászólásodat kiradírozták, örülj, hogy ennyi maradt :P Akkor 6000-nél járna? Vagy legyőzné Antit? :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Attól még messze voltál! :P Masszív gyerek Gelkó, de majd megnézzük 10 év múlva mennyire puhul el :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 az a gáz mikor bölcsis szintre issza magát az ember és csak gagyogni tud :wub: Azért volt olyan is, aki csecsemőszintre jutott, és csak büfizett. :P Én pedig az evolúció csúcsára kerültem. Én voltam Superman! :P
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Masszív gyerek Gelkó, de majd megnézzük 10 év múlva mennyire puhul el :P Píísta! Indulj ki magunkból! B) Azért volt olyan is, aki csecsemőszintre jutott, és csak büfizett. :lol: Én pedig az evolúció csúcsára kerültem. Én voltam Superman! :D Super Sörös Sanyi! :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszifülnek pedig grat az új lakáshoz. Köszönöm szépen :P A neheze még csak ezután jön :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Köszönöm szépen :P A neheze még csak ezután jön :wub: Nyuszi! Hány évig fog elvileg tartani a "neheze"?
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Hány évig fog elvileg tartani a "neheze"? Én igazából most a felújításra gondoltam....a megélhetésre már gondolni sem merek, mióta munkahelyet váltottam :P :wub:
Vascona Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Hány évig fog elvileg tartani a "neheze"? Egy élet munkája lesz benne :P Mijeza Lóerő autó arány? Hiszen a két sorhatos kitesz 2,5 autót,meg a kicsi az egyet,és a Sanyié is másfelet majdnem...szerintem most is velünk van az erő :P Nyuszkó,gratula a sikerekhez! Ugye mondtam hogy minden sikerülni fog úgy ahogyan azt te eltervezted? :wub: Sose aggódj ám! Zsákokat eldobni,és vidáman élni!
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Zsákokat eldobtam, vidám vagyok :P Hmmm, oké, hogy ti a lóerőket számoljátok, de a mi csapatunkba ott vagyok ám én is, s ugyebár nem kevés vonzerővel bírok, hisz itt vagytok :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Miért van az, hogy a nők elintézik állandóan, hogy övék legyen az utolsó szó? Nem baj, ha becsajozok, akkor neki csak faros autója lehet, és akkor már a vonzerő is 1-1! :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ....A neheze még csak ezután jön :wub:.... Hja. A helyedben én is paráznék a lakásavató bulitól :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Attól lehet is! :wub: Oda még én is el szeretnék jutni.
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Elküldve Szeptember5, 2006 Hja. A helyedben én is paráznék a lakásavató bulitól :P Igen gondoltam rá, hogy esetleg felújítás előtt kéne...... :wub: :P Na mit szóltok???? Sanyi, oda kötelező jönni! Rolival már le van zsírozva!
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ....Oda még én is el szeretnék jutni.... Ezt mén így írod ?
Recommended Posts