Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ennyi erővel mér nem járunk trabanttal,annak is négy kereke van,motorja,minden ami kell,gurul az is :wub:

egyébként életem egy nagy hibájának tartom h a trabi kimaradt...egyszer tán pótolom is...-bár haverok trabantjaival sokat nyomtuk :P

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Hitel aláírva, közjegyzővel hitelesítve, kész vagyok.... :wub: de azért kicsit örülök, bár most tudatosult bennem, mekkora hülye vagyok......csődbe fogok menni :P

Elküldve
Hitel aláírva, közjegyzővel hitelesítve, kész vagyok.... :wub: de azért kicsit örülök, bár most tudatosult bennem, mekkora hülye vagyok......csődbe fogok menni :lol:

nem fogsz csődbe menni :P

akármi van,számíthatsz rám B)

Kedves faros barátaim! Azért csak csendben megjegyezném, hogy összesítve erősebbek vagyunk ám!!! :D :P

ha erősebbek vagyunk,miért csendben jegyezted meg? :P

Elküldve
egyébként életem egy nagy hibájának tartom h a trabi kimaradt...

Én is így vagyok vele. Szerintem is életed nagy hibája! :P

Kedves faros barátaim! Azért csak csendben megjegyezném, hogy összesítve erősebbek vagyunk ám!!! B) :wub:

Hmmm... Ha az autók kész lesznek, számolhatunk egy Le/autó arányt... :P

Elküldve
Szeptember utolsó hétvégéje, vagy októberben rögtön fizu után (anyagiaktól függ). Anyunak 2.-án lesz a szülinapja, arra illene hazajutnom. És ha már arra járok... :P

hát nem ártana :wub:

oké, csak mert mi megyünk őszölni majd, és szeptember végére terveztük...és nem szeretném ha pont elkerülnénk egymást.

Elküldve
Akkor ezt még leegyeztetjük, majd igazodom hozzátok.

oké, bár remélem nem lesz időm eljutni... :P mert ha nem elsz, akkor azt jelenti, már a saját lakásomba kirándulok...

na jó befejeztem a témát. :wub:

De HOBI betegsége mellett már csak ez az egy dolog a vigaszom :P

Elküldve
...

De HOBI betegsége mellett már csak ez az egy dolog a vigaszom :wub:

Nyuszi! Van bontó... szét kéne nézni bontott, de jó állapotú katalizátor témában... :P

az nem lehet veszett drága. És én hallgatnék arra a 2 szakira, akik neked válaszoltak a másik topicban. :P

szerintem...

Elküldve

Mit válaszoltak?És persze hogy hallgatok, de mivel az opelnél azt mondték, nincs vele gond, mehet...akkor meg majd ha nem veszek lakást majd megcsináltatom, cak jöjjek kicsit egyenesebe, ez a sok ügyvédi közjegyzői, földhivatali sza...ok egy csomó pénzt elvittek :wub:

Elküldve
Nyuszi! Van bontó... szét kéne nézni bontott, de jó állapotú katalizátor témában... :P

az nem lehet veszett drága. És én hallgatnék arra a 2 szakira, akik neked válaszoltak a másik topicban. :P

szerintem...

én kerülném a bontott katalizátort de nem vagyok szaki :wub:

Gartula a lakáshoz Nyuszim B)

Elküldve

Köszi Gelkoca, de majd inkább a házavatón :P

Mackó, nem úgy értettem, bocsánat.

Amúgy tegnap én zaklattalak beneteket telefonon, mert arra jártunk, és be akartunk nézni, aztán be is néztünk a kapun :wub: , de a Vekit nem láttuk, hát be sem csengettünk. :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.