mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Hát már miért ne lenne? Vagy hallottál valamit? Nem hallottam semmit. Csak ne kiabáljuk el. :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Ja. Ne igyunk előre a medve bőrére, de ha már a második ilyen fergeteges volt, akkor igazán lehetne egy harmadik is. Ahol már Kiccsikó is Mantázhatna. :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Neked írt választ az előbb Uhuhu a vekis topicban! Olvastad? Szerintem ha nincs más lehetőséged, próbáljátok meg náluk megjavíttatni a kocsit! :wub: És jövőre meg abszolút várunk mindenkit... ha lesz. Köszönöm, láttam és már beszéltünk is telefonon! Persze, hogy lesz!!! miért ne lenne?
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Ja. Ne igyunk előre a medve bőrére, de ha már a második ilyen fergeteges volt, akkor igazán lehetne egy harmadik is. Ahol már Kiccsikó is Mantázhatna. :wub: Eccer én is kipróbálnám.... de már lehet, hogy az új kasztnival, nagy kerekekkel, jövőre :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Állok elébe! :wub: De ha már erre jársz, akkor az eredeti állományt elküldenéd Rolinak? (Vascona) És akkor jövőre még komolyabb címkét lehet gyártani. Talán még a nyakcímke is megoldható lenne... Sőt, lehet, hogy keresek egy sörgyárat, hogy szponzoráljanak egy sörivó versenyt, és akkor egy limitált szériájú sört is kidobnánk a piacra! :P
Kiscsávó Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Ja. Ne igyunk előre a medve bőrére, de ha már a második ilyen fergeteges volt, akkor igazán lehetne egy harmadik is. Ahol már Kiccsikó is Mantázhatna. :wub: Igérem jövőre megyek, Mantázok és iszom veled is söröcskét! Ja és én fizetem!!!!
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Állok elébe! :wub: De ha már erre jársz, akkor az eredeti állományt elküldenéd Rolinak? (Vascona) És akkor jövőre még komolyabb címkét lehet gyártani. Talán még a nyakcímke is megoldható lenne... Sőt, lehet, hogy keresek egy sörgyárat, hogy szponzoráljanak egy sörivó versenyt, és akkor egy limitált szériájú sört is kidobnánk a piacra! :P Ok, átküldöm. A nyakcimkét is megcsinálom jövő hétre (csak hétvégén lesz időm). Viszont pü-ben küldj email címet, mert privát üzenethez nem tudok csatolni file-t.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 E-mail címmel viszont meg kell várni Rolit, mert olyat én sem tudok. És ha felrakod a kepfeltoltes.hu-ra, úgy, hogy nem teszed nyílvánossá? És akkor elég egy linkben a címet megadni.
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 a kemény az volt mikor elindultam a mantával és Sanyi rámszólt h hány mantást láttam eddig ki 2 kézzel fogta a kormányt :wub: gyorsan ki is könyököltem :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Erre mindenki figyelmét felhívtam! :wub:
Vascona Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Az email címem pedig megtalálható a profilomnál ezen a honlapon is.... :P Egyébként meg szép estét mindenminek! Mackó az a C20XE corsa nem csábít el egy farost! még tolatva sem! Ha az olyat tud forogni mint egy Omega,akkor lécci szólj! :wub: De azé' jójaz :P B)
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 Srácok ez az utolsó kép nagyon bejön nálam!!!!!Csinik vagytok rajta :P Hiányoztok :wub: Csak Tamás meg ne hallja :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Tudod Nyuszi, egy debreceni akkor is debreceni, ha nem debreceni! :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 Nyuszi, hiányoltalak téged..... Rulezke, ne is mondd.....dehát így esett :wub: Képeket majd küldesz nekem rólatok?Ha nem vagyok túl indiszkrét
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Srácok ez az utolsó kép nagyon bejön nálam!!!!!Csinik vagytok rajta B) Hiányoztok :P Csak Tamás meg ne hallja :P hogy? mit? :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 Tudod Nyuszi, egy debreceni akkor is debreceni, ha nem debreceni! :lol: :P :P öööööö De akkor most mi is van, attól még ti hiányoztok nekem :wub: hogy? mit? B) sálálálálá
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P öööööö De akkor most mi is van? Annyi, hogy bár nem ott vagyunk Rolival, és ráadásul én nem is oda születtem, azért még együtt vagyunk. :P
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P öööööö sálálálálá hmm....mitől ilyen jó a kedved? :P
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 Annyi, hogy bár nem ott vagyunk Rolival, és ráadásul én nem is oda születtem, azért még együtt vagyunk. :P nanááááá :P És én ennek annyira örülök.Na holnap nosztalgiából kicsit visszaolvasgatok B) hmm....mitől ilyen jó a kedved? :lol: kidugult az orrom :wub: :D
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 kidugult az orrom :wub: :D így már mindent értek :P :P B) mostantól Dr Adorján Tamásnak hívj :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 így már mindent értek :P B) :lol: mostantól Dr Adorján Tamásnak hívj :D :wub: :P Kérem a következőt! :P
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P Kérem a következőt! :lol: áhhhh,nekem csak egy betegem van B) de csak tüneti kezelésben tudom részesíteni,így gyakran jön kontrollra :P
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 áhhhh,nekem csak egy betegem van :P de csak tüneti kezelésben tudom részesíteni,így gyakran jön kontrollra :wub: jó éjszakát :P
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 jó éjszakát :wub: ez milyen válasz :P és hol a boríték???? :P
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 ez milyen válasz :D és hol a boríték???? :lol: :wub: hááát öööö, nem volt elég nagy a ........................zsebed :P :P :P B)
Recommended Posts