mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Volt fentartott hely! A manta, ascona, vectra mellé még egy debreceni kocsi elfért volna. :P 415 képet csináltam, ebből 1-2% selejt. 2-3% nem biztos, hogy nyílvánosságra hozható. :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 Hát úgy, hogy vártunk nagyon! :wub: (Igazából, amúgy csak én voltam süket, mert az OPC-knek volt fenntartott helye, és a "Voszi"-t értettem Nyuszinak, :P ...de ez csak később derült ki, és addig vártalak, mert még személyesen nem találkoztunk!) B) megvallom őszintén a horvátoszrági út után még mindig csak akkor ülök kocsiba vezetni ha nagyon muszáj :lol: de ígérem, bepótoljuk a találkozást, ha más nem egy Lurdyn :P
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 :P megvallom őszintén a horvátoszrági út után még mindig csak akkor ülök kocsiba vezetni ha nagyon muszáj B) de ígérem, bepótoljuk a találkozást, ha más nem egy Lurdyn :wub: Ok, ez jól hangzik!!!! :P De szóljatok előtte, mert nem mindegyik Lurdyra tudok kimenni...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P :P ne fájdítsátok a szívemet még jobban akkor nézd úgy h örülj h te legalább képben vagy mert szerintem nem sok ember van igy :lol: és sztem meg is fáztam B)
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 Ok, ez jól hangzik!!!! :P De szóljatok előtte, mert nem mindegyik Lurdyra tudok kimenni... mindenképpen :lol: akkor nézd úgy h örülj h te legalább képben vagy mert szerintem nem sok ember van igy B) és sztem meg is fáztam :P jobbulsát neked, képben....ez jóóóóóóóóó, épp tegnap volt vetítés a csajokkal a nyaralásról, meg képekete nézegettünk, hát az alsó lakó tuti szitkozódott :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Volt fentartott hely! A manta, ascona, vectra mellé még egy debreceni kocsi elfért volna. :P 415 képet csináltam, ebből 1-2% selejt. 2-3% nem biztos, hogy nyílvánosságra hozható. :wub: B) Szerintem a G Astrások félkörébe is nyugodtan beállhatott volna, de tény, hogy mi is szívesen láttuk volna a mi sorainkban. Mackó! Ha van olyan képed, amin épp órát szerelek Superman repülés közben, akkor azt passzold már el! :P
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Szerintem a G Astrások félkörébe is nyugodtan beállhatott volna, de tény, hogy mi is szívesen láttuk volna a mi sorainkban. Mackó! Ha van olyan képed, amin épp órát szerelek Superman repülés közben, akkor azt passzold már el! :wub: Olyan képem nincs.... pedig buzdítottak, hogy fényképezzelek le. 371 kép a talán publikus kategória része... feltöltésükön dolgozom... egyben 497 mega.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Csak ne szarozna a Kep.tar.hu. Írtó strapa minden képet nagyítva végignézni. Mondjuk, Blitzét érdemes! :wub: :P
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 A kep.tar.hu pár nap alatt fog szerintem rendbejönni. már 100 kép fent van... :wub: Jelezném, hogy Endlos és Adorjant klubos matricáit és rendszámkereteit elhoztam.
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 A kep.tar.hu pár nap alatt fog szerintem rendbejönni. már 100 kép fent van... :wub: Jelezném, hogy Endlos és Adorjant klubos matricáit és rendszámkereteit elhoztam. juhúúúúúúúúúúúúúúú :P ez jó hír. hirtelen ki is ment az álmosság a szemeből :P
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 És mivel te azt is tudod, hol lakok, akár el ugorhatsz értük... :wub:
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 És mivel te azt is tudod, hol lakok, akár el ugorhatsz értük... :wub: vmikor mindenképpen megejtjük ezt az utat,de először konzultálok a főnök-asszonnyal:D :P
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 Szerintem a G Astrások félkörébe is nyugodtan beállhatott volna, de tény, hogy mi is szívesen láttuk volna a mi sorainkban. Reméltem is hogy enm hagynak cserben a srácaim :P vmikor mindenképpen megejtjük ezt az utat,de először konzultálok a pártitkár-asszonnyal :P B) :wub: már te is kezded????????
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Reméltem is hogy enm hagynak cserben a srácaim :lol: :P már te is kezded???????? szerkesztve B) elkísérhetnél,mert pontosan lehet nem emlékszem merre kell menni :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Elküldve Szeptember4, 2006 szerkesztve :D elkísérhetnél,mert pontosan lehet nem emlékszem merre kell menni :wub: :P :P B) ma nagyon sok a dolgom......holnap szerződéskötés......de valahogy besűrítem :lol:
szabot Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Endlos és Velo nem szoktak fórumozni? Nem sok hsz-t láttam tőlük...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Velo a G astra coupe részen aktívabb. Erről jut eszembe... lehet 3 garnitúrát kellett volna hozzak... ááááááá
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 A kemények: 1. 2. 3. Megjegyezném, hogy Mackó feszes testtartásába elég erőteljesen besegített Tas sátorfeszítő madzagja, úgyhogy az időzítés végére Mackó tényleg beesett az optika elé! :wub:
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 A kemények: 1. 2. 3. Megjegyezném, hogy Mackó feszes testtartásába elég erőteljesen besegített Tas sátorfeszítő madzagja, úgyhogy az időzítés végére Mackó tényleg beesett az optika elé! :P jóóóó mantába beeeeee,ablakot leeeee,könyököt kiii,kettesbee beeeeee :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Hát igen... az a madzag... :wub: Majdnem szó szerint pofára estem.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Így lett az orrosból egy pillanatra összkerekes. :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Jaja! Azért szívesen megnéztelek volna titeket, farosokat is Demó corsájában! :wub: csak úgy...
Kiscsávó Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 A kemények: 1. 2. 3. Megjegyezném, hogy Mackó feszes testtartásába elég erőteljesen besegített Tas sátorfeszítő madzagja, úgyhogy az időzítés végére Mackó tényleg beesett az optika elé! :wub: Irigykedve nézlek titeket! de sebaj jövőre én sem hiányozhatok onnan!
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Irigykedve nézlek titeket! de sebaj jövőre én sem hiányozhatok onnan! Neked írt választ az előbb Uhuhu a vekis topicban! Olvastad? Szerintem ha nincs más lehetőséged, próbáljátok meg náluk megjavíttatni a kocsit! :wub: És jövőre meg abszolút várunk mindenkit... ha lesz.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Elküldve Szeptember4, 2006 Hát már miért ne lenne? Vagy hallottál valamit?
Recommended Posts