Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sanyi! Így könnyű!!! :P

na jó... a kasztnizás nem 2 Ft lesz... tuti több lesz, mint 4 télikerék.

szívesen megnézném már ezt a mantát.. :wub:

pláne azzal a kerékkel,ami az avatar-képeden volt :P

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Nagyon nem... Már minden megvan, a munka meg ingyen van. A fényezés viszont!!! No, az gáz lesz, viszont nem akarom elb@szni Neoluxszal. PPG-vel lesz fújva. Ez a Volvo gyári festéke, úgyhogy tuti jó minősségű, viszont elég borsos is.

Elküldve
szívesen megnézném már ezt a mantát.. :wub:

pláne azzal a kerékkel,ami az avatar-képeden volt :P

Nagyjából ilyen lesz. csak picit vadabb okker színben (mert Nyuszi kedvenc virágja a napraforgó :P)

Sanyi! Mondom én, hogy nem 2 Ft lesz... Meg amit eddig beszereztél sem 2 Ft.

Na ja... de a pénz nem számít. Ha kész lesz, tuti nem fogok bánni egy fillért sem, amit ráköltöttem. De akkor már fimomabban járok vele, mert a gumi az rohadt drága lesz rá! B)

Elküldve
Nagyjából ilyen lesz. csak picit vadabb okker színben (mert Nyuszi kedvenc virágja a napraforgó :wub:)

Na ja... de a pénz nem számít. Ha kész lesz, tuti nem fogok bánni egy fillért sem, amit ráköltöttem. De akkor már fimomabban járok vele, mert a gumi az rohadt drága lesz rá! :P

úúú ez a képen szereplő manta nekem kicsit erős :P

Elküldve
Az enyém nem kicsit lesz erős... :lol:

Hanem? :wub: :D ilyet ne is kérdezzek? :P

Felébredtem, de mindjárt fekszek is vissza....

Sanyi, ugye szép szín, én mondtam :P Tamás gyorsulására pedig nem mondok semmit :P

De jó annak aki délután szunyókálhat. B)

Elküldve
Felébredtem, de mindjárt fekszek is vissza....

Sanyi, ugye szép szín, én mondtam :P Tamás gyorsulására pedig nem mondok semmit :wub:

milyen gyorsulásom? :P

Elküldve
Hanem? :wub: :P ilyet ne is kérdezzek? :P

A NAGY terv: MV6 3.0, 24V, chippelve, hegyezett vez. tengelyekkel, kompresszorral. Cirka 250 paci, talán kicsit több, de majd jönnek a farosok, majd ők tudják pontosra...

Elküldve

Nyuszi! Hol villámlik? Mert én éppen még szekrényt javítottam az előbb a fiaim jóvoltából... amúgy az utóbbi napokat már el sem hiszem... annyi marhaság történik, ami miatt csak pénzt kell kiadni állandóan.

Kezdek kétségbe esni... jöhetne egy kis jó idő

Elküldve
És amíg nem felejtem el, jó utat, és kellemes időtöltést. És üdvözüljük a többieket :wub:

THX!

Engedd meg nekem, hogy máris Boldog születésnapot kívánjak neked, mert nem bizti, hogy fel tudlak hívni majd!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.