Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Lassan! Első az autó! Nem hiszem, hogy lenne olyan lány, aki nyavajgás nélkül elviselné, hogy egy nap 6-7 órát vagyok otthon, akkor is csak azért, mert aludnom kell. Meló, túlóra műhely, alvás, és újra. Amíg ez így megy, addig elvagyok magamban. Ilyenkor jön jól a skizofrénia. Sose vagyok magányos. :wub:

Elküldve
Lassan! Első az autó! Nem hiszem, hogy lenne olyan lány, aki nyavajgás nélkül elviselné, hogy egy nap 6-7 órát vagyok otthon, akkor is csak azért, mert aludnom kell. Meló, túlóra műhely, alvás, és újra. Amíg ez így megy, addig elvagyok magamban. Ilyenkor jön jól a skizofrénia. Sose vagyok magányos. :P

akkor azt hiszem értem,én miért végzek hamar a melóhelyen :wub:

Elküldve

Na úgy tűnik a kút dolgára sikerült pontot raknom... lábszelep kicserélve... tudjátok milyen érdekes 8-9 méter vascsövet egyedül függőlegesbe állítani és egy 65 mm-es lyukba beilleszteni? :wub:

Elküldve
Na úgy tűnik a kút dolgára sikerült pontot raknom... lábszelep kicserélve... tudjátok milyen érdekes 8-9 méter vascsövet egyedül függőlegesbe állítani és egy 65 mm-es lyukba beilleszteni? :wub:

ööö ezt igazából elmutogatva nézném meg,szerintem kb olyan lenne,mint a kerti partin a lovas téma.... :P

Elküldve
Én arra a pár óra diffire inkább nem is mondanék semmit, mert helyből át lenne harapva a torkom! :wub:

Bár, megéri!

Szóval, én csak annyit mondtam, hogy ne legyen magányos! :P

ott a pont :P

Elküldve
Amíg nem voltál, addig egymással civakodtunk, de így is jó! Szállj be te is, ne csak tűrj. Én imádok vitázni, marakodni, gyilkolni más idegzetét...

ez már lassan az én lejáratásom lesz :wub:

Elküldve
Matekból hanyas voltál? Ha 360 fokot fordulok, akkor tovább megyek egyenesen! :P

izééééééé

4es voltam.pont a szögekből kaptam kettest biztosan :wub: :P

akkor mennyé amerre akarsz,mit bánom én B)

Elküldve
Rendben! B)

Egyébként érdemes meglesni a statisztikát! Az elmúlt 24 óra legnagyobb 10 dumaládái között 6 szekcióbeli! Nem semmik vagyunk.

ha egyszer nincs meló... :wub: :P :P

Elküldve

Ma én is csak nyolc órát melóztam. Ennyi szünet nekem is jár... Meg is látszik! harminc ennyi-mennyi H.Sz. A fényidőmben volt ennyi. Azt a jó mindenit! Lassan egy éve fórumozok!!!

Csoport: MOTE klubtag

Elküldve
Ma én is csak nyolc órát melóztam. Ennyi szünet nekem is jár... Meg is látszik! harminc ennyi-mennyi H.Sz. A fényidőmben volt ennyi. Azt a jó mindenit! Lassan egy éve fórumozok!!!

húhaa,én meg nemrég kezdtem. mit hoz akkor majd a jövő??? :wub:

jut eszembe,a bemutatkozómat is meg kéne már írni végre,így is kapok mindig,hogy mikor lesz már kész :P

(azért nemtom figyelitek-e ki az első :P )

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.