adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 akkor ne titkolózz, mondd meg mit kapok szülinapomra :D :wub: az nem titok,hanem meglepetés :P majd holnap megtudod :P vagy ha nagyon akarod,akkor éjfélkor elviszem,az már 31-e :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 az nem titok,hanem meglepetés :wub: majd holnap megtudod :P vagy ha nagyon akarod,akkor éjfélkor elviszem,az már 31-e B) :P az kéne még, legalább pihenten szülessek már meg.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 az kéne még, legalább pihenten szülessek már meg.... :P akkor meg ne kíváncsiskodj :P majd megtudod időben :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 képben vagyok,nyugi :P a titkolózást meg nem szeretem :wub: B) Ne félj, a titkolózást viccnek szántam! :lol: az kéne még, legalább pihenten szülessek már meg.... :P Tényleg, hánykor fogsz megszületni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Tényleg, hánykor fogsz megszületni? nem tudom... :wub: talán 10-kor, vagy tesóm délelőtti, nem tudom, majd megkérdezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 jut eszembe,Mackó a vectrával minden rendben? készen áll az útra? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hali... itt is vagyok, meg nemis... egyfolytában a kúttal orális kapcsolatban vagyok... :P Nyüveg visszacsapó bekakilt és a lábszelep golyót mint az atom beüti a helyére, amiutána nem akar kimozdulni onnan... szóval nem sz@r a helyzet, csak kaka. :wub: Ruhák összepakolva, kocsi még csupa mocsok, de az olaj alul már nem folyik. A víz szintre öntve, majd meglátjuk mi lesz. Még ma matricát is kéne vegyek, meg tankolni sem ártana... ááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Amúgy biztos, hogy a pi...-re gondoltál? Nem beszédre? :wub: Itt most magamról beszéltem, a beszéd a z a te oldalad :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Itt most magamról beszéltem, a beszéd az a te oldalad :wub: Na, ezt megkaptam! :P Hali... itt is vagyok, meg nemis... egyfolytában a kúttal orális kapcsolatban vagyok... Még ma matricát is kéne vegyek, meg tankolni sem ártana... ááááááááá Mackó, tudom ajánlani a klónozást! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Klónozás?Engem is, bár tudom belőlem egy is sokkkkk, de most legalább itt lenne melóban helyettem, míg kipihenem magam :wub: Lehet lázam is van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nem lesz!!! :wub: Vigyázz Tamás, mert úgy jársz, mint Greg példabeszédében a hosszúhajú motoros!!!! (bár Andi nem olyan...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Vigyázz Tamás, mert úgy jársz, mint Greg példabeszédében a hosszúhajú motoros!!!! (bár Andi nem olyan...) Nem tudom miről van szó :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nem tudom miről van szó :wub: :P Ezt olvasd el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Kösz, épp vadásztam én is! A videó meg nagyon jó Tamás, de hiányérzetem volt. Néztem, nézegettem, aztán rájöttem: -motorhang: van -segge csúszik: oké -füst a keréknél: ez is rendben DE ÁLL A HÁTSÓ KERÉK ÁLLANDÓAN!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Kösz, épp vadásztam én is! A videó meg nagyon jó Tamás, de hiányérzetem volt. Néztem, nézegettem, aztán rájöttem: -motorhang: van -segge csúszik: oké -füst a keréknél: ez is rendben DE ÁLL A HÁTSÓ KERÉK ÁLLANDÓAN!!! :wub: Hogy nektek farosoknak sosem jó semmi... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Kösz, épp vadásztam én is! A videó meg nagyon jó Tamás, de hiányérzetem volt. Néztem, nézegettem, aztán rájöttem: -motorhang: van -segge csúszik: oké -füst a keréknél: ez is rendben DE ÁLL A HÁTSÓ KERÉK ÁLLANDÓAN!!! :P na..... :lol: dehogyisssssss :wub: ...csak akkor amikor kézizek :P ja a zsírúj kézibovdenemet két hét alatt vágtam tropára.ezzel kezdődött... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ti csak ne biztassátok, még a végén megint megbolondul...tudjátok milyen nehéz volt megnevelni? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 No, SzaboT, majd Debiben állatkodok egyet, és te is rájössz, hogy úgy kerek a világ! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ezt olvasd el... ez fájt. talán jó,hogy nem motorozok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 tudjátok milyen nehéz volt megnevelni? :wub: :P Ül! Fekszik! Pitizik szépen! És a végén pedig kekszet kap. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ül! Fekszik! Pitizik szépen! És a végén pedig kekszet kap. :lol: hát nem éppen kekszet.... :wub: :P de kap :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 igazán kedvesek vagytok.... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 igazán kedvesek vagytok.... :wub: :P tudom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 hát nem éppen kekszet.... :wub: :P de kap :P B) A kekszre lehet ám asszociálni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 A kekszre lehet ám asszociálni! :P bíztam benned :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts