nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Nyuszi... az ucsó nem jó... nincs rajta se Opel, se Nyuszi! :P Na jó te akartad...de sajna nem jó a fényképarcom..sajna én kevés képet cináltam, hisz vezettem...majd a többiek képeiből válogatok, és teszek fel a képtárba, és lassackán majd élményt is számolok :wub: nektek http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Hű, azannya! De barna valaki! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 én is azt mondom neki egyfolytában,de nem akarja elhinni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Na jó te akartad...de sajna nem jó a fényképarcom..sajna én kevés képet cináltam, hisz vezettem...majd a többiek képeiből válogatok, és teszek fel a képtárba, és lassackán majd élményt is számolok :wub: nektek de sajna nem jó a fényképarcom.. Rendben Nyuszi? Ezt meg sem hallottuk(láttuk) :P Tündéri főnökasszonyos mosolyod van,szerintem egy szavad sem lehet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én még HOBiról kérnék szépen képeket... azon a képen olyan jól mutatott ő is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én még HOBiról kérnék szépen képeket... azon a képen olyan jól mutatott ő is! :wub: Maci megnézted? amit küldtem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én meg Zasztit kérnék még! Most döbbentem rá, hogy miért a horvát tengerpart! Régen Jugoszlávia volt, a Zasztava és a Yugo szülőhazája. Uraim, be kell jelentenem, hogy szeretett főnökasszonyunk még nem felejtett, és nem teljes a hűsége az Opel iránt! (mondja az, aki kicsit feljebb Trabantot emlegetett. :wub:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 mondja az, aki kicsit feljebb Trabantot emlegetett És az még csak nem is faros! :wub: csak faroslemez :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Egy kép lesz még rólunk, ha sikeül jövőhéte már nálam lesz, róla már csak ez az egy maradt....amikor lehetett inkább othon hagytam, nagyon szűk utcák voltak...féltettem http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/../...ltoltes.hu_.jpg A város parkja: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Maci megnézted? amit küldtem? Meeeg!!! Már 2.jára... mert a múltkor is elküldted... meg ez volt az, ha jól sejtem, amit nekem is ajánlottál 1x... :P Csodaszép!!! Kisautónak gyönyörű! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 És az még csak nem is faros! :wub: csak faroslemez :P :P Viszont könnyen lesz belőle Porche! (porse) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Viszont könnyen lesz belőle Porche! (porse) Sanyim ez nem francia autó!! :wub: Lehetne esetleg Porsche? :P :P Maci,vettem az adást! figyeld az email-ed 10 perc múlva B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 No, faroshoz nem illően, ma korán paplan alá dugom a farom. További jó dumálást, kézcsók a hölgynek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én is megyek, két hete nem aludtam rendesen, remélem hamarosan újra újult erővel cseveghetek veletek :wub: Szép álmokat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Sanyim ez nem francia autó!! :wub: Lehetne esetleg Porsche? :P :P Maci,vettem az adást! figyeld az email-ed 10 perc múlva B) No nézd már! Egy hétig voltam kinn, és megfertőztem. Sze lá ví... No, orevoár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Roli! Mindenki kidőlt? Csak mi vagyunk ébren? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Sze lá ví... No, orevoár! Dobar vecer :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Pivo???? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Dobar vecer :wub: :P Good night! Még mindig itt vagytok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én már nem :P , cao muchacho :wub: na ezt tuti nem így kell írni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Én már nem :lol: , cao muchacho :wub: na ezt tuti nem így kell írni :P klasszikust idézve: "Buenosz nócsesz csikánó!" :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Helyesen: Buenosz ájresz, csikánó! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Helyesen: Buenosz ájresz, csikánó! :P Szerintem meg ízirájder osz jóvan :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Helyesen: Buenosz ájresz, csikánó! :wub: bacchus!!! igazad van... fáradt vagyok... csumi.. én is megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Akko' mégiscsak a farosaké az este! :wub: Pedig már mióta készülök lefeküdni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts