adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Astra G-nél nem működik a kivillogtatós módszer? hmmmm. lehet,bár én csak a szervízintervallum-kiütéséről hallottam... mindenesetre ártani nem árt ha a hibakódot megnézzük.bár nem ingyen van sajna..
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 a kivillogtatás már pl. a vectránál sem mindegyiknél műkszik. itt úgy van, hogy ha az x y lábak megvannak, akkor szerencséd van... villoghatsz. :wub: Nem 2 Ft a tech-elés, az tény, de egy mondjuk haldokló egr, vagy jeladó miatti megállástól kifizetődőbb... :P pláne a préri közepén...
Korzika Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Az ember tervez,Isten végez! Sajnos egy ismerősünk eltávozása miatt ,le kell mondanom a szombati BW-n való részvételemet. :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Én meg mégjobban. :wub: Kár, hogy amikor mi Corsikával eltervezzük, hogy sörözünk, az sose jön össze... Talán borozást kellene beterveznünk? (fúj, bor, de csakis Lajos miatt...)
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 hirtelen felócsúdtam... Nyuszinak pont 31.-én lesz a szülinapja, én meg épp úton leszek... ráadásul a telefonom is hülyéskedik... nem tudok hívni vele(bacca meg, tudom, tanuljam meg kezelni... mindegy, fényképezni még jó lesz a BW-n, aztán meg go to szervíz - garija most járt le :P ... addig kibírom.) szóval hogyan köszöntsem majd fel a mi Nyuszinkat csütörtökön? B) szerintem megoldom... :P Aztán még be kell szerezzek egy sátrat is... :wub: meg murva korán kell majd ébrednem csütörtökön...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Hát, ha nekem összejön a terv, akkor nem vacakolok sátorral, alszom a kocsiban. Vagy, ha nagyon dideregnék, akkor spórolás ide, vagy oda, lehet, hogy betársulok valaki mellé egy faházba.
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Roli! Holnapután megnézhetem majd a "kisautót"? :wub: Ha csukott szemmel járkálsz ott 3 napig akkor nem! :P
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Ha csukott szemmel járkálsz ott 3 napig akkor nem! :wub: Mé 3 nap? Nem 4? :P
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Mé 3 nap? Nem 4? :P Ám legyen :wub: Sátram az lesz,de ha hideg lesz,akkor én is kocsiban alszok... Ma fényképezkedtünk a kicsivel,aztán megfürdettem (szereti),előtte meg kapott lesötétített lámpatesteket,és ezekbe 100/80W-os ilyen mittoménszivárványosvagymilyen izzókat... Én kapcsolgattam,Janó barátom pedig nézte hogy melyik merre hogy világít... Ergó én még látok...neki vannak problémái... B) :lol: de jó lett... Ahogy lemostam,soha nem látott szép színe lett! Gyerekek,hogy ez milyen koszos volt! Bezzeg most még a rendőr is utána fordul! :P
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Roli! Lesz hely abban a sátorban egy fáradt keleti vándornak? (persze csak jó idő esetén... esős hideg takony idő esetén én is a kocsit választom) :wub:
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Roli! Lesz hely abban a sátorban egy fáradt keleti vándornak? (persze csak jó idő esetén... esős hideg takony idő esetén én is a kocsit választom) :wub: Nem tudom,szerintem igen.Ez egy 3 személyes sátor,nem jutottam hozzá ahhoz amit akartam,de gondoltam ez is jó lesz...pláne hogy ezt is kaptam...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Azért kérdeztem, mert nekem sem jött be a kölcsönkért... venni meg most nincs annyira "kedvem". :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Bezzeg most még a rendőr is utána fordul! :wub: Azt még csinálhatja, csak előtte ne integessen! :P
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Azt még csinálhatja, csak előtte ne integessen! B) Lehet neki azt is....úgyis azt hiszi hogy megállok :wub: :P :P
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Lehet neki azt is....úgyis azt hiszi hogy megállok :lol: :D :P Te meg a megállás a rendőrnek! :wub: :P :P B)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Akkor csak én vagyok jófiú??? :wub: Pedig a Trabantomat aztán üldözhették volna! :P Júj, offolok itt az exorrosommal! :P
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Elküldve Augusztus29, 2006 Üdvözletem kartársak :P Csak hogy lássátok, nem tétlenkedtem ám messzi földön sem....volt itt minden féle szép dolog...sajnos a csajoknak nem nagyon tetszett amikor a tájkép helyett ezek a képek kerültek előtérbe :P Ez volt az első kép, amit csináltam B) http://www.kepfeltoltes.hu/060829/IM000408...ltoltes.hu_.jpg Egy régi ismerős: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg Egy kósza eltévelyedés: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg És a Nagy Szerelem :wub: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Akkor csak én vagyok jófiú??? :wub: Pedig a Trabantomat aztán üldözhették volna! :P Júj, offolok itt az exorrosommal! :P Rám gondolódsz? Mer aztán engem tudvalevőleg Gyöngyösön mértek be 200 fölött,aztán Polgáron találkoztam a jónéppel B) :lol: De olyan jó volt! Még ha orrossal is volt,akkor is :D
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Hallod-e te lány, szép helyeken mászkáltál ám! Roli, az első képet ajánlom lesd meg, csodaszép két farost láthatsz rajta! :wub:
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 hmm... szép helyeken jártál Nyuszi! De jó neked! :P :wub:
Vascona Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Hallod-e te lány, szép helyeken mászkáltál ám! Roli, az első képet ajánlom lesd meg, csodaszép két farost láthatsz rajta! :P Mán megnéztem! A legszebb az utolsó autó,és valóban abban a kis piroskában egy LS1-es figyel,kb 3 hónapig ilyet hajkurásztam külhonban,kisebb nagyobb sikerrel,és hát volt időm megtanulni mi micsoda... A brutalitás határát súrolja...De ha Tomit kérdezzük,szerintem ő egy autót sem látott azon a képen,csak egy kedves leányt :P :wub: B) Nembajaz! én is ilyen vagyok :lol:
adorjant Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 De ha Tomit kérdezzük,szerintem ő egy autót sem látott azon a képen,csak egy kedves leányt :P :wub: B) :D :lol: teljes mértékben igazad van :P
nyuszifül Elküldve Augusztus29, 2006 Szerző Elküldve Augusztus29, 2006 Jaj srácok édesek vagytok!Azt hiszem sűrűbben fogok elutazni, mert olyan szépeket mondtatok rólam a hátam mögött :wub: Csodaszép opeles helyeke jártam, ugye? :P Mert a tájból eddig nem sokat láttatok :P de itt egy kis ízelítő: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060829/IM0...ltoltes.hu_.jpg
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Nyuszi... az ucsó nem jó... nincs rajta se Opel, se Nyuszi! :wub:
Recommended Posts