Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Csá, én is fekszem mostmár, hatkor kezdődik a meló.
adorjant Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 nekem hétkor :P igaz múlt héten nyolc előtt soha nem sikerült beérnem... :P nehéz az élet :wub: jó éjt
szabot Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Hé! Mi ez az orr-far párharc? Opel, Opel, nem? Amúgy jó reggelt mindenkinek! Rájöttem, hogy imádok kora reggel vezetni. Azt hittem, hogy macerásabb lesz ez a napi 60km oda, 60km vissza. Eddig csak egy hátrányát látom: az üzemanyag. Most már tisztán látom, hogy anyagi megfontolásból ki kell próbálnom a buszt... :wub: Bár ennek is vannak előnyei: A buszon lehet aludni, reggelizni. Csak "száguldozni" nem. :P Asszem néznem kell valami db-i melót. Nincs kedvem minden nap buszozni!
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Jó reggelt! Fogunk kapni anyánktól ezért letolást, ha nem élünk itt békében egymás mellett. :wub: Tomi! Van ismerősöm, a klubban, aki szintén nem kis távot autózik, vonatozik stb. a meló miatt. Ne válts melót a távolság miatt. :P Csinálj buszos hetet, meg kocsis hetet. :P
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 így van,buszos hét,kocsis hét,jól mondod! mellesleg hátha leviszik a benzin árát annyira,hogy megérje autóval járni...vagy ne álmodozzak ilyesmiről? :wub: :P
szabot Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 így van,buszos hét,kocsis hét,jól mondod! mellesleg hátha leviszik a benzin árát annyira,hogy megérje autóval járni...vagy ne álmodozzak ilyesmiről? :wub: :P Álmodni lehet... :P Egyenlőre ez lesz, mert nem hiszem, hogy találnék a Jabiltól jobban fizető állást a környéken. Már 5 éve itt vagyok, ezt-azt elértem. Amíg nem muszáj, addig nem akarok váltani. Persze nézelődni lehet...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Álmodni lehet... :wub: Egyenlőre ez lesz, mert nem hiszem, hogy találnék a Jabiltól jobban fizető állást a környéken. Már 5 éve itt vagyok, ezt-azt elértem. Amíg nem muszáj, addig nem akarok váltani. Persze nézelődni lehet... én mindössze 3 km-re dolgozok a lakástól,mégis mindig autóval járok.buszmegálló a lakástól kb 30 méterre,valamint közvetlenül a munkahelyem előtt van.szóval nem lenne nagy megterhelés busszal járnom...autóval azonban sokkal rugalmasabb,ha pl elalszok :P ,és kényelmesebb... de legalább drágább :P
Kiscsávó Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Szép jó napot mindenkinek! Volt mit olvasnom, amíg nem voltam! Sajna sok a meló de megpróbálok többet lenni, most beszéltem Lujdzsival mondta, hogy esik az eső, itt szépen süt a nap, küldök Debrecenbe is belőle!
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Sajna a napocska még nem ért ide. Pedig jó lenne! Már csak abban bízom, hogy a hét hátrelévő részében napos időnk legyen.
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Sajna a napocska még nem ért ide. Pedig jó lenne! Már csak abban bízom, hogy a hét hátrelévő részében napos időnk legyen. hát ja :wub: persze tegnap megmostam a kocsit...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 persze tegnap megmostam a kocsit... Akkor megvan a bűnös! :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Nyuszi most hívott. Itt van Fehérvár környékén, Kecskemét fele tart.
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Nyuszi most hívott. Itt van Fehérvár környékén, Kecskemét fele tart. És nem futottatok össze? :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Ő nem igazán ért rá, nálam viszont nincs most a kocsi, tehát nem vagyok igazán mobil, úgyhogy ez most nem jött volna össze.
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Ő nem igazán ért rá, nálam viszont nincs most a kocsi, tehát nem vagyok igazán mobil, úgyhogy ez most nem jött volna össze. Hát hol a kocsi? :wub:
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Nyuszi most hívott. Itt van Fehérvár környékén, Kecskemét fele tart. minden rendben? én akkor beszéltem vele,mikor átlépték a határt szerk: pont most hívott :wub: dunaföldvárnál járnak
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Volt egy pirinyó eltévedés, de ügyes lány, megoldja. De te úgyis tudod. :wub:
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Volt egy pirinyó eltévedés, de ügyes lány, megoldja. De te úgyis tudod. :P igen,mondta hogy útbaigazítást kért :wub: ritka talpraesett,ez tény B) jajjjj csak lenne mááárrr itthonnn :P
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Mindjárt, mindjárt! :wub: még egy kis idő... pár óra... :P Nyugi!
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Ja amúgy egész délután forrasztgattam, zsugorcsöveztem, faragtam a Tomi által kreált elektronikát egy dobozkába... potival helyettesítettem a fix ellenállást a sebesség változtatásáhot. Szépen megcsináltam, a kis kontroll LED-ek szerint jó volt, aztán azokat megint lekapcsoltam, bezártam a dobozt, kimentem kipróbálni... És nem működött... sehogy sem... aztán idegességemben lehet sikerült benne kibacnom valamit, mert már a táp LED sem világít benne... :P Tomi! Ha ezt holnap olvasod, feltétlen hívj fel lécci... szóval most szomorú vagyok... viszont az angel eye újra teljesértékű karikákkal rendelkezik. azt sikerült jól megcsinálnom. :wub:
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 tik-tak a jelek szerint már annyi megy neked is, mint Tomi fiamnak! :wub: :P Nyugi... van idő bőven. :P
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Elküldve Augusztus28, 2006 Semmi gond, Andi már tuti, hogy felhúzta a nyúlcipőt! :wub:
Recommended Posts