Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

állítom az még pörgés közben sem eszik sokat :wub: nem úgy mint ez itt,amit Sanyi neked raktam ide csak úgy ajándéknak,meg kedvcsinálónak! :P

1969_Camaro_SS_-_Trent_and_Betty_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez még a körforgalmat is kiegyenesíti :P

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ehe ehe! B) Hát nem cééép? :P No, majd holnap kicsinyítem, mert ebbe Mackótestvér beleköt.

Reméljük csak nem! De ha mégis akkor csak csináld,amíg meg ilyen addig nézegesd csak,én is imádom ezt az autót,de főleg az alakját :P

Már csak azon töröm a fejem,az én monogrammomnak melyik autó felel meg? :lol: :D V.R.? :wub:

Elküldve
Majd segítek ezen is, ne aggódj! De céép! :P És van benne V.R. is. :P

ok,elöre is köszi!de most megyek dögleni,mert nemsoká fel kell kelni! de hogy ha le sem fexek? :wub:

jóéjt Sörös testvérem!

ja és készítsd a keresztelőre magad,a bw-n a manta találkozhat a kistesójával! B)

Elküldve

Üdvözlet a későn és a korán fekvő klubtagoknak is! :wub:

Ma már egyedül koptattam a gumikat Debrecenből. Meg is látszott a menetidőmön... :P (Rocket Tommy is back again!)

Végre péntek, meló alig, szal asszem megkreálom idebent mackó villogós kütyüjét. Így szombaton csak be kell applikálni a gépsasba. Megyek is és összeszedem hozzá, ami még hiányzik...

Mindenkinek szép napot!

Elküldve

szép jó reggelt!

én most az egyszer nem örülök a péntekenek...melóból melóba megyek...de hát a pénz az mindig jól jön..

meg hát amúgy is: "a munka szabaddá tesz" :wub:

Elküldve

Jó reggelt!

Sanyi! Legközelebb csináld azt, hogy kisebbre kicsinyíted a képeket, aztán kattintható linkként a kiskép ami látszik, és a nagykép előjön, ha rá kattintunk (remélem érthetően fogalmaztam, mert még reggel van nekem)

SzaboT: Köszi! :wub:

adorjant: a munka nemesít! :P

Elküldve
Vajon mit csinálhat most Nyuszi? De jó neki, sütteti magát a tengerparton, nálunk meg csak borul az ég....

én ma gondoltam hogy felhívom,hogy mi a helyzet vele :wub:

ha megtörtént,akkor tudósítok :P

Elküldve

ezúton tolmácsolom Nyuszi üzenetét :wub:

nagyon jól érzik magukat,már első nap lebarnultak,és azt mondja nagyon széépp az éégggg :P

viszont drága minden elmondása szerint.

el sem hiszi hogy ott van,haza se akarnak jönni :lol:

de azért remélem hamarosan magamhoz ölelhetem ismét :P

mindenkit üdvözöl!!!!

röviden ennyi B)

Elküldve
Mi is üdvözöljük! :lol:

Sok puszi és üdvözlet innen a bal sarokból is Nyuszinak,meg (Sanyi nevében)az egész nyugati félteke nevében is! :wub:

Tas,egy V8 ból szerintem a legalapabb is bőven sok! :P Amit mutattál azt szerintem előbb meg kell tanulni vezetni :D

De azér bejön :P B)

Elküldve

Jó estét...

Holnap ha az időjárás is akarja, mintali és olajcsere SzaboTtal nálunk. :wub:

Úgy ömlött a víz délután Nyíradony és Sámson között, mint ha dézsából öntenék... jó kis eső volt.

Elküldve
Most még kb. 50%-ra teszem az esélyt,hogy egy napra (szombat) le tudok menni Szemesre BW-zni! :wub:

Nem sok, de a semminél több... viszont szerintem mindenképp szövetkezz valakivel... mert nekem is 360 km-re van... hát még neked. :P

Elküldve

Nem probléma ugyanis vonattal megyek,az meg nekem ingyen van :P ,még iszogatni is tudok közben!Reggel 6 kor indulok és 13.00 körül szállok le(vagy vesznek le :wub: ) Szemesen.Hazafelé meg majd lesz valahogy.Józanodás után indulok az első keletre tartó vonattal.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.