Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 állítom az még pörgés közben sem eszik sokat :wub: nem úgy mint ez itt,amit Sanyi neked raktam ide csak úgy ajándéknak,meg kedvcsinálónak! :P Ez még a körforgalmat is kiegyenesíti :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ehe ehe! :P Hát nem cééép? :wub: No, majd holnap kicsinyítem, mert ebbe Mackótestvér beleköt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ehe ehe! B) Hát nem cééép? :P No, majd holnap kicsinyítem, mert ebbe Mackótestvér beleköt. Reméljük csak nem! De ha mégis akkor csak csináld,amíg meg ilyen addig nézegesd csak,én is imádom ezt az autót,de főleg az alakját :P Már csak azon töröm a fejem,az én monogrammomnak melyik autó felel meg? :lol: :D V.R.? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Dodge VipeR :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Dodge VipeR :wub: Például? :P Remélem megfelelő a mérete is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Majd segítek ezen is, ne aggódj! De céép! :wub: És van benne V.R. is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Majd segítek ezen is, ne aggódj! De céép! :P És van benne V.R. is. :P ok,elöre is köszi!de most megyek dögleni,mert nemsoká fel kell kelni! de hogy ha le sem fexek? :wub: jóéjt Sörös testvérem! ja és készítsd a keresztelőre magad,a bw-n a manta találkozhat a kistesójával! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hát, ha gurul, akkor ott lesz! Sörrel iszunk áldomást? :wub: No csá!! Jelentem, képek átméretezve, úgyhogy csak mi ketten csodálhattuk e két autót teljes pompájában! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Üdvözlet a későn és a korán fekvő klubtagoknak is! :wub: Ma már egyedül koptattam a gumikat Debrecenből. Meg is látszott a menetidőmön... :P (Rocket Tommy is back again!) Végre péntek, meló alig, szal asszem megkreálom idebent mackó villogós kütyüjét. Így szombaton csak be kell applikálni a gépsasba. Megyek is és összeszedem hozzá, ami még hiányzik... Mindenkinek szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 szép jó reggelt! én most az egyszer nem örülök a péntekenek...melóból melóba megyek...de hát a pénz az mindig jól jön.. meg hát amúgy is: "a munka szabaddá tesz" :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jó reggelt! Sanyi! Legközelebb csináld azt, hogy kisebbre kicsinyíted a képeket, aztán kattintható linkként a kiskép ami látszik, és a nagykép előjön, ha rá kattintunk (remélem érthetően fogalmaztam, mert még reggel van nekem) SzaboT: Köszi! :wub: adorjant: a munka nemesít! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Vajon mit csinálhat most Nyuszi? De jó neki, sütteti magát a tengerparton, nálunk meg csak borul az ég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Vajon mit csinálhat most Nyuszi? De jó neki, sütteti magát a tengerparton, nálunk meg csak borul az ég.... én ma gondoltam hogy felhívom,hogy mi a helyzet vele :wub: ha megtörtént,akkor tudósítok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Várjuk! Őt is, meg az infót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Sanyi ez valo a korforgalomba :wub: :P http://www.holley.com/data/VirtualShow/Pic...MARO%20SS68.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 ezúton tolmácsolom Nyuszi üzenetét :wub: nagyon jól érzik magukat,már első nap lebarnultak,és azt mondja nagyon széépp az éégggg :P viszont drága minden elmondása szerint. el sem hiszi hogy ott van,haza se akarnak jönni :lol: de azért remélem hamarosan magamhoz ölelhetem ismét :P mindenkit üdvözöl!!!! röviden ennyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Mi is üdvözöljük! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Mi is üdvözöljük! :lol: Sok puszi és üdvözlet innen a bal sarokból is Nyuszinak,meg (Sanyi nevében)az egész nyugati félteke nevében is! :wub: Tas,egy V8 ból szerintem a legalapabb is bőven sok! :P Amit mutattál azt szerintem előbb meg kell tanulni vezetni :D De azér bejön :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Jó estét... Holnap ha az időjárás is akarja, mintali és olajcsere SzaboTtal nálunk. :wub: Úgy ömlött a víz délután Nyíradony és Sámson között, mint ha dézsából öntenék... jó kis eső volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Most még kb. 50%-ra teszem az esélyt,hogy egy napra (szombat) le tudok menni Szemesre BW-zni! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Most még kb. 50%-ra teszem az esélyt,hogy egy napra (szombat) le tudok menni Szemesre BW-zni! :wub: Nem sok, de a semminél több... viszont szerintem mindenképp szövetkezz valakivel... mert nekem is 360 km-re van... hát még neked. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nem probléma ugyanis vonattal megyek,az meg nekem ingyen van :P ,még iszogatni is tudok közben!Reggel 6 kor indulok és 13.00 körül szállok le(vagy vesznek le :wub: ) Szemesen.Hazafelé meg majd lesz valahogy.Józanodás után indulok az első keletre tartó vonattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Na Lajos ezt nem tudtam Viszont a névnapod megünnepeljük! Ha jössz! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Megint úgy vagyok vele,hogy nem merem elkiabálni,nehogy közbe jöjjön valami(vagy valaki)! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Megértem! Na jó éjt! Megyek alukálni. Legyetek jók! A farosoknak ideiglenesen átengedem a terepet! :wub: ui: Roli! a sátradban lesz hely a BW-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts