Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szép estét...

keresztfiamnak megcsináltam, hogy tudjon azzal online jáccani, amivel tegnap énis... mondom, na akkor én is nyomom.... de nem megy... més nem tudom miért. :unsure:

Szóval így fórumozok. :)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Jó reggelt mindenkinek!

Nyusziék 3 órakor indultak,Hobi felkészítve és legszebb pompájában indult útnak. :unsure:

Remélem jól fogják érezni magukat.

Hosszú lesz ez az egy hét,mit fogok csinálni most egész héten :)

Elküldve

Most beszéltem vele telefonon,már Horvátországban vannak.igaz még ennyi út vár rájuk,amíg elérik az úticéljukat.

nagyon boldog volt a hangja :D

csajok drogok :unsure: :)

határozottan,egyik sem :lol:

Elküldve
Neked elhiszem. :D

:lol:

kicsit hogy kapcsolódjanak az Opelhez is a kommentek :unsure: ,fél tank benzinnel 400km-t tett meg.Igaz én tankoltam meg,méghozzá elég alaposan :)

Elküldve

Azért óvatosan az alapos tankolással, mert könnyen tankcsere lehet belőle... :)

Én meg pont most számoltam, hogy ha az eddigi fogyit tudom tartani a Blitz weekendre is, akkor elég csak itthon tankolnom, és legközelebb újra itthon. Vagyis ha 7,5 vagy az alatt enne a veki, akkor a 363 km-es táv 2x-i megjárását (Oda-vissza) ki kell bírja. Ami jó is lenne... számítva azt, hogy valszeg egyedül megyek, mert unokatesóm is bemondta az unalmasat. :unsure:

Elküldve
Azért óvatosan az alapos tankolással, mert könnyen tankcsere lehet belőle... :D

Én meg pont most számoltam, hogy ha az eddigi fogyit tudom tartani a Blitz weekendre is, akkor elég csak itthon tankolnom, és legközelebb újra itthon. Vagyis ha 7,5 vagy az alatt enne a veki, akkor a 363 km-es táv 2x-i megjárását (Oda-vissza) ki kell bírja. Ami jó is lenne... számítva azt, hogy valszeg egyedül megyek, mert unokatesóm is bemondta az unalmasat. :)

normál esetben nem nyomjuk csutkáig az astrákat :) mármint a tankot :unsure:

de amikor folyamatosan megyünk,nem ilyen kis városi tötymörgés,akkor sztem nem lehet baj,ha tele van,mert folyamatosan csökken a szint.

de lehet túl laikusan látom a dolgot.

nekem az a fura,hogy akármit csinálok az astrával,mindig 6,5 literre jövök ki egész tank átlagát nézve. akármennyit megyek városban,akármennyire klímázok,akármennyire előzök,magasabb utazóval megyek,mindig 6,5re jön ki.fura,de tetszik.nagyon tetszik :D :lol:

Elküldve

Úgy tűnik, fogyasztás határolód is van! :unsure:

Tank... na pont a folyamatos szintcsökkenés a gond, ha véletlen nem tud szellözni, és mondjuk már nagy a vákuum, akkor kisebb lesz a tank. :D Mondjuk G astránál még nem hallottam ilyenről, de nem kell bizonyítani, hogy meg lehet csinálni. :) :lol:

pl. nekem már a vekivel volt, hogy lebeszéltem a kutast a szándékról, hogy telicsepegtesse.

Elküldve
Úgy tűnik, fogyasztás határolód is van! :unsure:

Tank... na pont a folyamatos szintcsökkenés a gond, ha véletlen nem tud szellözni, és mondjuk már nagy a vákuum, akkor kisebb lesz a tank. :D Mondjuk G astránál még nem hallottam ilyenről, de nem kell bizonyítani, hogy meg lehet csinálni. :) :lol:

pl. nekem már a vekivel volt, hogy lebeszéltem a kutast a szándékról, hogy telicsepegtesse.

igen,ezt értem,de miért ne tudna szellőzni?

Elküldve
Ezt én sem értem. a ti tankotokon felül nincs külön szellőzőcső? Az enyémen kettő is, ami egy gumicsővel van összekötve, és ki van vezetve a kasztniból.

pl fater skoda octaviáján van levegőztető-szelep,és ott tud szellőzni...az más kérdés,hogy ha a levegőztető részt is megtankolja,akkor 1200-1300km-t meg tud tenni egy tank gázolajjal :unsure:

az Astrán meg a betöltő nyílás körül van ilyen nemtudommi :D ,és amikor már kattan a töltőpisztoly,onnan hallom,hogy sziszeg :lol:

kicsit amatőr,de hát kezdő Opeles vagyok még :)

Elküldve

Ha hiszitek ha nem, képes eldugulni... a másik meg az, hogy egy idő után vezérelt szellőzés is van a tankon... amit az ECU nyit-zár... na az is bekakilhat. Ha jól tudom.

Elküldve
Azért figyel a csomiban a bónusz öt lityi állandóan. :)

ejha,akkor már ugyancsak nagy a hatótáv :D

de most gondolkodok,BÓNUSZ ÖT LITER :unsure: ingyen adják a kúton?

mert akkor nekem is kell :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.