Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 A matricákról ismered a véleményem... De ez marha jól mutat!!! :unsure: :) :D
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Ez a reklám kedvéért... tegnap este még vótunk tecskóban, és már ott egy páran megnézték... remélem egy páran kedvet is kapnak hozzá... meg a klubhoz is.
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 A próféta szóljon belőled Ó Sörös Sándor! :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Azért én is optikáztam ám az autót, nem csak te! Amikor a multkor otthon voltam, a hugomtól kaptam egy hűtőmágnest, ami egy sörbontó. Nem is akármilyen! A nyaka egy habos "sörrel" teli korsó, és az oldalán az áll: Sándor. Innentől ha legurulok egy talira, ezt rádelejezem az autóra, hogy mindenki tudja, hogy kié is ez a harciszekér! :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Az a harci szekér, akkor ugye eljut a BW-re egy napra?
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Aham. Csak még pénzt kell lejmolnom valakitől. De valahogy csak legurítom. Viszont a szeptemberi kecskeméti részemről tuti kimarad.
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Na az még nekem sem biztos... egyrészt meló, másrészt pénz...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Úgy látom, nem nagyon pörög ma a topic... Közben én meg beköltöztettem többedmagammal Szabot-ékat az új albijukba! Igen... jól olvastátok! Már debreceni lakosok! :unsure: Ha sikerül holnap délutánra elpakolniuk, meg kipihenik magukat, akkor jönnek este bulizni... :)
Vascona Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Sziasztok! Jelenleg itthon vagyok am,ugyhogy ha valakinek van kedve egyet fagyizni velunk,akkor varom a jelentkezoket! :unsure: Akinek tudom a szamat azt meg mindjart felhivom :) :D :lol:
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Elküldve Augusztus19, 2006 Hajjaj... nincs nálam a telefon, meg izzadt vagyok még mint egy ló... meg mennem kéne tecskóba pelusért... :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus20, 2006 Szerző Elküldve Augusztus20, 2006 Hali srácok....kicsit álmosan, de annál forróbb karneváli hangulatban köszöntelek titeket :) Mi este valszeg már olyan hét körül megyünk fel, bár gyanítom már akkor sem lesz helyünk...de legalább fagyizunk, vagy sörözünk...kinek mit ígértem? :unsure: aztán a csajokkal az este folyamán további táncika van előtérbe helyezve, szóval aki csatlakozni szeretne, szívesen látjuk :D
adorjant Elküldve Augusztus20, 2006 Elküldve Augusztus20, 2006 Hali srácok....kicsit álmosan, de annál forróbb karneváli hangulatban köszöntelek titeket :) Mi este valszeg már olyan hét körül megyünk fel, bár gyanítom már akkor sem lesz helyünk...de legalább fagyizunk, vagy sörözünk...kinek mit ígértem? :unsure: aztán a csajokkal az este folyamán további táncika van előtérbe helyezve, szóval aki csatlakozni szeretne, szívesen látjuk :D forróság,az van.... egyszerűen nem bírom rávenni magam,hogy megmossam az autót...nagyon fullasztó ez az idő... este viszont remélem már kellemesebb lesz a hőmérséklet, és csak a karneváli láz miatt érzünk majd hőséget :D bár a táncikálós rész nemtom rám is vonatkozik-e :D remélem sok,számomra eddig ismerős és ismeretlen klubtárssal fogok találkozni! na most ebéd,aztán irány debrecen :) ööö és nyuszi,kinek mit igértél.....nekem még eszemben van ámmmmmm :lol: szép napot!
nyuszifül Elküldve Augusztus20, 2006 Szerző Elküldve Augusztus20, 2006 Látod, látod, ha nem mindig a hasadra gondolnál :) , akkor már most beválthatnám a neked tett ígéretet, és rég egy nagy fagyikehely társaságában süttetnénk magunkat a napon :unsure: Jah Roliéknak 19:00 órát mondtam, helyet még nem konkretizáltuk...Többiek?
adorjant Elküldve Augusztus20, 2006 Elküldve Augusztus20, 2006 ki mondta hogy a hasamra gondoltam :D :D :unsure: :lol: azt hiszem,részemről az estével kapcsolatban nincs mit mondanom,úgyis veled megyek :)
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2006 Elküldve Augusztus20, 2006 Nemrég értem haza.... mi nem tudom mikor tudunk csatlakozni hozzátok, mert a srácokon múlik minden. rndsz. keretet, nagymatricát nem tudtam, csak pici MOTE matricát hozni. Majd BW-re, ill utánra próbálok. :unsure:
Korzika Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Én meg tegnap strandolni voltam,nagyon szupi volt,a vízben nem is éreztük a hőséget.A karneválon el lehetett viselni a meleget?Micsoda vihar volt Pesten! :unsure: Maci jó lett a kocsin a matrica,biztos sokaknak feltünik!Én is raktam már ki pár szórólapot a jobbképű Opelekre. :)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Helló Charlie Brown! :unsure: Itt Fehérváron fél kilenctől feltámadt a szél, és kilenctől istentelen zuhé kezdődött. Gondolom Pesten is így volt. Azért remélem, hogy Debrecen megúszta.
Korzika Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Debiben nem tudom,hogy volt-e vihar,itt nálam nem volt veszélyes.Hajnalban dörgött párszor meg volt egy minimális eső és kész,már süt a nap. :unsure: (én meg dogzódok :) )
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Helló Charlie Brown! :) Itt Fehérváron fél kilenctől feltámadt a szél, és kilenctől istentelen zuhé kezdődött. Gondolom Pesten is így volt. Azért remélem, hogy Debrecen megúszta. szerencsére mi mondhatni megúsztuk,egy gyors záporral (Mackó,ugye nem áztatok el hazafelé menet? :D ) de nem tartott sokáig. a karnevál...rengeteg ember,mint mindig,gyönyörű tüzijáték,viszont a beígért utcabál...hát nem tudom...Charlie koncert nem igazán az....viszont a kisszínpadon....ott volt a nagy élet :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Jó Reggelt! Tegnap sajna eláztunk ... Pedig a hídon sétáltunk már, amikor éppen csepergett... aztán 500 méterrel a cél előtt zuhé.... majd az utcánkban már alig esett... folyt a víz rólunk. És nem a nagy meleg miatt. :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Jó Reggelt! Tegnap sajna eláztunk ... Pedig a hídon sétáltunk már, amikor éppen csepergett... aztán 500 méterrel a cél előtt zuhé.... majd az utcánkban már alig esett... folyt a víz rólunk. És nem a nagy meleg miatt. :) a sör,a sör :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Ja... ha azt nem iszom, előbb érünk haza...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Ja... ha azt nem iszom, előbb érünk haza... mondom én,hogy az az oka :) egyszer még 1. évfolyamos koromban az egyetemtől az istván útig gyalog,rövidnadrágban és pólóban mentem haza,a zuhogó esőben. akkor sokat bővült a szókincsem,a káromkodásokat tekintve :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Nyusziiiiiiiiiiiiii hol vaaaaaagyyyyyyyyyyyyy :unsure:
Recommended Posts