Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Azért én is optikáztam ám az autót, nem csak te! Amikor a multkor otthon voltam, a hugomtól kaptam egy hűtőmágnest, ami egy sörbontó. Nem is akármilyen! A nyaka egy habos "sörrel" teli korsó, és az oldalán az áll: Sándor. Innentől ha legurulok egy talira, ezt rádelejezem az autóra, hogy mindenki tudja, hogy kié is ez a harciszekér! :unsure:

Elküldve

Úgy látom, nem nagyon pörög ma a topic...

Közben én meg beköltöztettem többedmagammal Szabot-ékat az új albijukba!

Igen... jól olvastátok! Már debreceni lakosok! :unsure:

Ha sikerül holnap délutánra elpakolniuk, meg kipihenik magukat, akkor jönnek este bulizni... :)

Elküldve

Sziasztok!

Jelenleg itthon vagyok am,ugyhogy ha valakinek van kedve egyet fagyizni velunk,akkor varom a jelentkezoket! :unsure:

Akinek tudom a szamat azt meg mindjart felhivom :) :D :lol:

Elküldve

Hali srácok....kicsit álmosan, de annál forróbb karneváli hangulatban köszöntelek titeket :)

Mi este valszeg már olyan hét körül megyünk fel, bár gyanítom már akkor sem lesz helyünk...de legalább fagyizunk, vagy sörözünk...kinek mit ígértem? :unsure:

aztán a csajokkal az este folyamán további táncika van előtérbe helyezve, szóval aki csatlakozni szeretne, szívesen látjuk :D

Elküldve
Hali srácok....kicsit álmosan, de annál forróbb karneváli hangulatban köszöntelek titeket :)

Mi este valszeg már olyan hét körül megyünk fel, bár gyanítom már akkor sem lesz helyünk...de legalább fagyizunk, vagy sörözünk...kinek mit ígértem? :unsure:

aztán a csajokkal az este folyamán további táncika van előtérbe helyezve, szóval aki csatlakozni szeretne, szívesen látjuk :D

forróság,az van....

egyszerűen nem bírom rávenni magam,hogy megmossam az autót...nagyon fullasztó ez az idő...

este viszont remélem már kellemesebb lesz a hőmérséklet, és csak a karneváli láz miatt érzünk majd hőséget :D

bár a táncikálós rész nemtom rám is vonatkozik-e :D

remélem sok,számomra eddig ismerős és ismeretlen klubtárssal fogok találkozni!

na most ebéd,aztán irány debrecen :)

ööö és nyuszi,kinek mit igértél.....nekem még eszemben van ámmmmmm :lol:

szép napot!

Elküldve

Látod, látod, ha nem mindig a hasadra gondolnál :) , akkor már most beválthatnám a neked tett ígéretet, és rég egy nagy fagyikehely társaságában süttetnénk magunkat a napon :unsure:

Jah Roliéknak 19:00 órát mondtam, helyet még nem konkretizáltuk...Többiek?

Elküldve

Nemrég értem haza....

mi nem tudom mikor tudunk csatlakozni hozzátok, mert a srácokon múlik minden.

rndsz. keretet, nagymatricát nem tudtam, csak pici MOTE matricát hozni.

Majd BW-re, ill utánra próbálok. :unsure:

Elküldve

Én meg tegnap strandolni voltam,nagyon szupi volt,a vízben nem is éreztük a hőséget.A karneválon el lehetett viselni a meleget?Micsoda vihar volt Pesten! :unsure:

Maci jó lett a kocsin a matrica,biztos sokaknak feltünik!Én is raktam már ki pár szórólapot a jobbképű Opelekre. :)

Elküldve

Debiben nem tudom,hogy volt-e vihar,itt nálam nem volt veszélyes.Hajnalban dörgött párszor meg volt egy minimális eső és kész,már süt a nap. :unsure: (én meg dogzódok :) )

Elküldve
Helló Charlie Brown! :) Itt Fehérváron fél kilenctől feltámadt a szél, és kilenctől istentelen zuhé kezdődött. Gondolom Pesten is így volt. Azért remélem, hogy Debrecen megúszta.

szerencsére mi mondhatni megúsztuk,egy gyors záporral (Mackó,ugye nem áztatok el hazafelé menet? :D )

de nem tartott sokáig.

a karnevál...rengeteg ember,mint mindig,gyönyörű tüzijáték,viszont a beígért utcabál...hát nem tudom...Charlie koncert nem igazán az....viszont a kisszínpadon....ott volt a nagy élet :unsure:

Elküldve

Jó Reggelt!

Tegnap sajna eláztunk ... Pedig a hídon sétáltunk már, amikor éppen csepergett... aztán 500 méterrel a cél előtt zuhé.... majd az utcánkban már alig esett... folyt a víz rólunk. És nem a nagy meleg miatt. :unsure:

Elküldve
Jó Reggelt!

Tegnap sajna eláztunk ... Pedig a hídon sétáltunk már, amikor éppen csepergett... aztán 500 méterrel a cél előtt zuhé.... majd az utcánkban már alig esett... folyt a víz rólunk. És nem a nagy meleg miatt. :)

a sör,a sör :unsure:

Elküldve
Ja... ha azt nem iszom, előbb érünk haza...

mondom én,hogy az az oka :)

egyszer még 1. évfolyamos koromban az egyetemtől az istván útig gyalog,rövidnadrágban és pólóban mentem haza,a zuhogó esőben.

akkor sokat bővült a szókincsem,a káromkodásokat tekintve :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.